Zamanı gelince Pc'ye geçtiğimde düşüneceğim.Ay nazlanma be işte hadi at canım.
Zamanı gelince Pc'ye geçtiğimde düşüneceğim.Ay nazlanma be işte hadi at canım.
Yine ben.Bu yıl düşünceleriniz neler.
@xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @gözlemci @Harunnn60 @turkuazz @sokak sanati @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @MEnes @ozmoturk @YıldırıM @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz @pompy @bazinga @Polat Şaşmaz @Forumdash
Bir foto at bakayım yeni.Yine ben.
Öyle bedava foto mu atılır, parayla.Bir foto at bakayım yeni.
Yalnız bu işi paraya dökünce başka bir şey oluyor farkındasın demi.Öyle bedava foto mu atılır, parayla.
Forumda yakışıklı erkek göremedim ben pek @ozgur2113 ve @serhatt en yakışıklılar yine deBu yıl düşünceleriniz neler.
@xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @gözlemci @Harunnn60 @turkuazz @sokak sanati @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @MEnes @ozmoturk @YıldırıM @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz @pompy @bazinga @Polat Şaşmaz @Forumdash
sen varken ne haddimize hayatımForumda yakışıklı erkek göremedim ben pek @ozgur2113 ve @serhatt en yakışıklılar yine de
Sen de haklısın Allahtan fake fotoğraflarımız yoksen varken ne haddimize hayatım
Aman aman AllahtanSen de haklısın Allahtan fake fotoğraflarımız yok
Kız sen komple erkek gormemişsin😱Forumda yakışıklı erkek göremedim ben pek @ozgur2113 ve @serhatt en yakışıklılar yine de
Seni mi söyleyeceğimi sandın patatesKız sen komple erkek gormemişsin😱
Hayatim Ben sizin gibi tüy siklet değilim kulvarim farklıSeni mi söyleyeceğimi sandın patates
Kulvarımızda bile değilsin haklısınHayatim Ben sizin gibi tüy siklet değilim kulvarim farklı
Kulvarımızda bile değilsin haklısın
1 Saattir yorumumu arıyorum buldum sonunda İlk soruda @mrt-06 @Yiğitt @Ahmed @Harunnn60 @S.G.A.T. demişim hemfikirim şimdi ikinci soruda farklı bir 5 kişiyi diyecemAaa başta şunu söyliyim gördüğüm hiç bir üye tipsiz değildi ama herkesi değil konuda yazdı gibi 5 tane seçecem
Şimdi forumlar arası parlak oğlanlar yarışması yapılıyor banada dediler ki forumun hanımı olarak seç 5 tane yarışmacı @mrt-06 @Harunnn60 @Yiğitt @Ahmed @S.G.A.T. bu beşliyi yollarım büyük ihtimalle forumumuz şampiyonluğu alır gelir orda da 1.oluruz
@xemrexxx @kerem @serhatt @cookies @xBUGRAx
Bugs Bunny foton hiç fena değil hemen şımarmada @mrt-06 @Harunnn60Hayatim Ben sizin gibi tüy siklet değilim kulvarim farklı
Baya yakışıklı gerçekten daha önce @Harunnn60 a söyledim bişiyi yinelicem yani yaz dizilerinde oynayan genc kızların ilgiyle baktığı genc dizi oyuncuları gibi çocukken dizide de oynadım demişti @xemrexxx in egolu dediği oradan gelebilir ama hakkıdır yanı @mrt-06 @sokak sanati @Yiğitt @serhatt @ForumdashEn yakışıklı @Harunnn60. Kıskanmayın, susun ve oturun. @Çiğdem- @sokak sanati @xemrexxx @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @MayısKralı @Billy Kane @turkuazz @serhatt
Böyle diorsan neden @Harunnn60 cumu ilk listeye sokmuyorsunBaya yakışıklı gerçekten daha önce @Harunnn60 a söyledim bişiyi yinelicem yani yaz dizilerinde oynayan genc kızların ilgiyle baktığı genc dizi oyuncuları gibi çocukken dizide de oynadım demişti @xemrexxx in egolu dediği oradan gelebilir ama hakkıdır yanı @mrt-06 @sokak sanati @Yiğitt @serhatt @Forumdash