Ay ne meraklısınız bana da hee. Canım belki görürsün bir gün.Bende seni görseydim keşke.
Seninki kadar seksi olmuyor amaKıskanma siz de giyiyorsunuz
Dış görüşüne aldanma, ömrü pek fazla uzun değildir çünkü.Senin yerin ayrı
Tövbe. Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum. Biliyorsun ben de normal bir insanım, aklıma kötü şeyler gelebiliyorSeni sinsi
Seni Hazal Kaya'nin ikizi olarak görüyorum. Görmesem de olur ama görsek de fena olmazdı.Ay ne meraklısınız bana da hee. Canım belki görürsün bir gün.
Bi görelim de ona sonra karar veririrzDış görüşüne aldanma, ömrü pek fazla uzun değildie çünkü.
Hazal'a benzemek ayrıcalık olurdu. 🙄 Ama alakamız yok fakat karakteristik anlamda kendimi çok yakın buluyorum zaten sadece güzelliği için takip etmiyorum. Sanatçı olarak duruşu ve hayata karşı bakış açısı beni ona karşı yakın hissettiriyor.Seni Hazal Kaya'nin ikizi olarak görüyorum. Görmesem de olur ama görsek de fena olmazdı.
Ayyy nereye kaçacanAyy nerden çıktın bee @MelankoliK yakalandık eyüp kaçalım
Aç abiler görsün derler yaTövbe. Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum. Biliyorsun ben de normal bir insanım, aklıma kötü şeyler gelebiliyor
Beni görenin ekranının çatlama ihtimali oluyor. O yüzden pek tavsiye edilmiyor genelde.Aslında görmediğim çok insan var sanırım, herkes isim isim vermiş çünkü. Mesela @sokak sanati @Harunnn60 @serhatt @MEnes' @kerem @DarkLegenD @yatutarsa'yı falan görmedim. Daha bir çok kişi vardır ama bu kadar kişi aklıma geldi şu an.
Neyse ben en iyisi herkes deyip aradan sıyrılayım. Hepiniz benim bebeklerimsiniz.
Olsun, seni görmüşüm ekranım kırılmış çok mu?Beni görenin ekranının çatlama ihtimali oluyor. O yüzden pek tavsiye edilmiyor genelde.
Dış görünüşe aldanmamak lazım, dış görünüşe pek önem vermem ben. Çünkü onun limiti de kısa oluyor gerçekten. Hazal'a benzeyen bir karakterin olduğunu biliyorum, sanığın bu yüzden sana ısındım.Hazal'a benzemek ayrıcalık olurdu. 🙄 Ama alakamız yok fakat karakteristik anlamda kendimi çok yakın buluyorum zaten sadece güzelliği için takip etmiyorum. Sanatçı olarak duruşu ve hayata karşı bakış açısı beni ona karşı yakın hissettiriyor.
Eee ben seni görmek istiyorum ama nazlanma özele at işte kerooo.
Tövbe tövbe dün gece bunu yazarken ne izliyordun sen?Ayyy nereye kaçacan
Aç abiler görsün derler ya
DüğündeydimTövbe tövbe dün gece bunu yazarken ne izliyordun sen?
Bilemiyorum o kadarını. Ama çoğu kişi gördü beni, görenler ne tepki vermiş o kısımı öğrenebilirsin insanlardan.Olsun, seni görmüşüm ekranım kırılmış çok mu?
Tamam benim tepkimi de öğrenebilirsin işte bu konuyla ilgili. Özelden bir fotoğrafını bekliyorum canım.Bilemiyorum o kadarını. Ama çoğu kişi gördü beni, görenler ne tepki vermiş o kısımı öğrenebilirsin insanlardan.
Bende öyle yani çok önem vermem, insanlık, karakter sahibi olmak, erdemli olmak bunlar çok daha önemlidir. 🙄Dış görünüşe aldanmamak lazım, dış görünüşe pek önem vermem ben. Çünkü onun limiti de kısa oluyor gerçekten. Hazal'a benzeyen bir karakterin olduğunu biliyorum, sanığın bu yüzden sana ısındım.
Çok yakışıklıyım, dayanamazsın. O yüzden boşver gel sen at özelden.
Kısmet, belki isterim belki istemem.Tamam benim tepkimi de öğrenebilirsin işte bu konuyla ilgili. Özelden bir fotoğrafını bekliyorum canım.
Ayyy nereye kaçacan
Aç abiler görsün derler ya
Tövbe tövbe dün gece bunu yazarken ne izliyordun sen?
Ay nazlanma be işte hadi at canım.Kısmet, belki isterim belki istemem.