Sizce Forumdaki En Yakışıklı 5 Erkek Kim?

Seni Hazal Kaya'nin ikizi olarak görüyorum. :F Görmesem de olur ama görsek de fena olmazdı. :A
Hazal'a benzemek ayrıcalık olurdu. 🙄 Ama alakamız yok fakat karakteristik anlamda kendimi çok yakın buluyorum zaten sadece güzelliği için takip etmiyorum. Sanatçı olarak duruşu ve hayata karşı bakış açısı beni ona karşı yakın hissettiriyor. :X

Eee ben seni görmek istiyorum ama nazlanma özele at işte kerooo. :F

Hazal'a benzemek ayrıcalık olurdu. 🙄 Ama alakamız yok fakat karakteristik anlamda kendimi çok yakın buluyorum zaten sadece güzelliği için takip etmiyorum. Sanatçı olarak duruşu ve hayata karşı bakış açısı beni ona karşı yakın hissettiriyor. :X

Eee ben seni görmek istiyorum ama nazlanma özele at işte kerooo. :F
Dış görünüşe aldanmamak lazım, dış görünüşe pek önem vermem ben. Çünkü onun limiti de kısa oluyor gerçekten. Hazal'a benzeyen bir karakterin olduğunu biliyorum, sanığın bu yüzden sana ısındım. :bhr:

Çok yakışıklıyım, dayanamazsın. O yüzden boşver gel sen at özelden. :A

Dış görünüşe aldanmamak lazım, dış görünüşe pek önem vermem ben. Çünkü onun limiti de kısa oluyor gerçekten. Hazal'a benzeyen bir karakterin olduğunu biliyorum, sanığın bu yüzden sana ısındım. :bhr:

Çok yakışıklıyım, dayanamazsın. O yüzden boşver gel sen at özelden. :A
Bende öyle yani çok önem vermem, insanlık, karakter sahibi olmak, erdemli olmak bunlar çok daha önemlidir. 🙄:X

Ya olsun allah alllah atıver işte canım. Merak ediyorum. Beni de bir gün görürsün diyorum zaten bu söz vermek yerine geçiyor zaten fazlasıyla. :F