Atarım canım özelden aşk olsunBen beni boşver diye dedim. Ay neyse göreceğim yok herhalde seni de. Gitmeden görseydim iyi olurdu etiketlediklerimi.
Atarım canım özelden aşk olsunBen beni boşver diye dedim. Ay neyse göreceğim yok herhalde seni de. Gitmeden görseydim iyi olurdu etiketlediklerimi.
Beni kimse bişey bulmasın mümkünseSeni güzel mi bulmalarını istiyorsun Hem güzel hem yakışıklısın bence
Bekliyorum öyleyse canım.Atarım canım özelden aşk olsun
Aaa seni de merak ediyorum sende at amaBekliyorum öyleyse canım.
@dizi kolik kız amaAtarım canım özelden aşk olsun
Seni bi şey bulamadan yaşayamamBeni kimse bişey bulmasın mümkünse
Biraz gizemli takılayım ben böyle, belki bir gün görürsün.Aaa seni de merak ediyorum sende at ama
Aaa niye ya gidicen nasılsa at gitsinBiraz gizemli takılayım ben böyle, belki bir gün görürsün.
Biliyorum
Tamam bir gün görürsün diyorum ya. Sen önden at, erkeksin neticede.Aaa niye ya gidicen nasılsa at gitsin
Yani, olabilir diyeyim de ayıp olmasın. @denizz19 aetiket gelmemiş konuya bakınca gördüm yorumu listem yukarda seni sonradan eklediklerime koymuştum gülüşü güzel yakışıklı diyecektim aslında yazmamışım yeni fark ediyorum bak denize avrupai yakışıklı dedim sence doğrumu bu yorum
Sen bana ayıp etmezsin kibar istanbul beyefendisiYani, olabilir diyeyim de ayıp olmasın. @denizz19 a
Tabii yiğidi öldür hakkını yemeSen bana ayıp etmezsin kibar istanbul beyefendisi
Bıbışını yesin abisiTabii yiğidi öldür hakkını yeme
Beni @Harunnn60 haricinde hiçkimse görmedi zaten.Aslında görmediğim çok insan var sanırım, herkes isim isim vermiş çünkü. Mesela @sokak sanati @Harunnn60 @serhatt @MEnes' @kerem @DarkLegenD @yatutarsa'yı falan görmedim. Daha bir çok kişi vardır ama bu kadar kişi aklıma geldi şu an.
Neyse ben en iyisi herkes deyip aradan sıyrılayım. Hepiniz benim bebeklerimsiniz.
Anlamını bilmediğim terimler bunlarBıbışını yesin abisi
Biz ne zaman görücez