Sizce Forumdaki En Yakışıklı 5 Erkek Kim?

Aslında görmediğim çok insan var sanırım, herkes isim isim vermiş çünkü. Mesela @sokak sanati @Harunnn60 @serhatt @MEnes' @kerem @DarkLegenD @yatutarsa'yı falan görmedim. Daha bir çok kişi vardır ama bu kadar kişi aklıma geldi şu an. :X

Neyse ben en iyisi herkes deyip aradan sıyrılayım. :F Hepiniz benim bebeklerimsiniz. :A

Aslında görmediğim çok insan var sanırım, herkes isim isim vermiş çünkü. Mesela @sokak sanati @Harunnn60 @serhatt @MEnes' @kerem @DarkLegenD @yatutarsa'yı falan görmedim. Daha bir çok kişi vardır ama bu kadar kişi aklıma geldi şu an. :X

Neyse ben en iyisi herkes deyip aradan sıyrılayım. :F Hepiniz benim bebeklerimsiniz. :A
Saçımı 1-2 gün içerisinde 1'e vurduracağım, yani yapacağın olası bir listede beni sonuncu sıraya gönül rahatlığıyla atabilirsin ahahahaha

@DarkLegenD i gören var mı ki kendini bu sanıyor :A :A
giphy.gif

efenim gördüklerimin hepsi yakışıklıydı tabii sıralarsam eğer :F
1. @MEnes :D(sinirli resmin aklıma geldi :F)
2. @mrt-06 atacanım :D(bıyıklarını yirimm)
3. @gözlemci :D bal arım baldanda tatlımm kuzummm:kissingheart:
4. @denizz19 (avrupai ):F
5. @cookies (gülüşü şeker):kissingheart:
6. @serhatt (gamzelim):love1:

Eyvallah :A Bu arada seni @vadikızı nın listesinde göremedim :A

O beni en başta yazmıştı sizi sonradan ekledi :F

:Aetiket gelmemiş konuya bakınca gördüm yorumu listem yukarda seni sonradan eklediklerime koymuştum gülüşü güzel yakışıklı diyecektim aslında yazmamışım yeni fark ediyorum:F bak denize avrupai yakışıklı dedim sence doğrumu bu yorum