Doğrudur, bizim zevklerimiz benzerdir kendisiyleTeşekkür ederim. @Çiğdem- de benzetmişti.
Otomatikman şu açıldı noluyor diyorum, Hayrettin'e hayatını silerim diye bağırıyor, gülesim geldi Anlamışsındır
Doğrudur, bizim zevklerimiz benzerdir kendisiyleTeşekkür ederim. @Çiğdem- de benzetmişti.
Doğrudur, bizim zevklerimiz benzerdir kendisiyle
Otomatikman şu açıldı noluyor diyorum, Hayrettin'e hayatını silerim diye bağırıyor, gülesim geldi Anlamışsındır
Şu ağır küfürleri halletseniz olur aslında, reyting rekorları kırar Ama canlı yayın sonuçta o riske girilmez Sonra RTÜK cezalarıyla batarsınızİzlemiştim birkaç kez. Gündüz kuşağı programı yapmayı bile düşündüm ama ağzını toplaması lazımdı.
Bu mesajın ilk paragrafı da dikkatimi çekti niyeyse.Geçenlerde tepkiyi vermiştim şimdi yorumlama zamanı.
Eli yüzü düzgün çok üye var ama yakışıklılık denince ilk sırada biri geliyor aklıma hep ama tabi çok kişi iyi fakat önemli olan kaderleriniz güzel olsun
@serhatt ile ilgili birşeyler yazayım. Kendisi yaşını göstermiyor( @cookies tek değilsin o konuda ) ama Serhat'ın çok tatlı bir yüzü var Erkeklerde o özellik zor bulunur ama yüzü çok düzgün maşallah.
Gel gelelim @denizz19 beye,arkadaşım olduğu için demiyorum ama onun çok farklı bir havası var. Henüz samimiyetimiz yokkende kendisine avrupada seni kaparlar demiştim ( benim tipim değilsim ama) Hem giyim tarzı hem saçları ayrı bir hava katıyor kendisine. Karizmatikmi denilir havalımı denilir bilmem ama sokakta yürürken insanın ilgisini çekebilecek bir tipi var
Zeynom o senin güzelliğin teşekkür ederimGeçenlerde tepkiyi vermiştim şimdi yorumlama zamanı.
Eli yüzü düzgün çok üye var ama yakışıklılık denince ilk sırada biri geliyor aklıma hep ama tabi çok kişi iyi fakat önemli olan kaderleriniz güzel olsun
@serhatt ile ilgili birşeyler yazayım. Kendisi yaşını göstermiyor( @cookies tek değilsin o konuda ) ama Serhat'ın çok tatlı bir yüzü var Erkeklerde o özellik zor bulunur ama yüzü çok düzgün maşallah.
Gel gelelim @denizz19 beye,arkadaşım olduğu için demiyorum ama onun çok farklı bir havası var. Henüz samimiyetimiz yokkende kendisine avrupada seni kaparlar demiştim ( benim tipim değilsim ama) Hem giyim tarzı hem saçları ayrı bir hava katıyor kendisine. Karizmatikmi denilir havalımı denilir bilmem ama sokakta yürürken insanın ilgisini çekebilecek bir tipi var
Aynen sokakta çok insan gözünü dikip bakıyorGeçenlerde tepkiyi vermiştim şimdi yorumlama zamanı.
Halla halla, acaba neden?Bu mesajın ilk paragrafı da dikkatimi çekti niyeyse.
artık birini bulma zamanın geldi. Senin sonunu iyi görmüyorumAynen sokakta çok insan gözünü dikip bakıyor
30'a kadar yolum var nasılsa menopoz derdim YokHalla halla, acaba neden?
Detaylı bir yazı yazmıştım ama sonra sildim
Kendisi anlamıştır yorumu görünce, tabi eğer görürse. Geçen sene o lafı dediğimde çok kişiyi görmemiştim daha ama şimdi belki en az 10 kişiyi daha gördüm ama hala aynı kişi listemin başında
artık birini bulma zamanın geldi. Senin sonunu iyi görmüyorum
Teşekkür ederim Sizin gülerken takılmalarınız da öylelisteme ekleyeme yapayım unuttuklarım varmış yahuu @xBUGRAx (sakalı keseyim demee)
@ozgur2113 gülüşü güzel yakışıklııı @hayret bi şey bebek yüzlüü yakışıklı @DarkLegenD erosummm @MelankoliK seninde gülüşün çok güzell @Yiğitt öncede demiştim senle fikrimi 😉 @Aserat ve @turkuazz ikinizide çok merak ediyorum sizleride görelim bence
Sen öyle diyorsan öyledir reyiz
O beni en başta yazmıştı sizi sonradan eklediEyvallah Bu arada seni @vadikızı nın listesinde göremedim
Ben bilmem, ben göremedimO beni en başta yazmıştı sizi sonradan ekledi
La seni etiket yaptığı mesajı okusana anlarsın zatenBen bilmem, ben göremedim
Zamanım yok gerilere gitmeye, işime böyle geliyorLa seni etiket yaptığı mesajı okusana anlarsın zaten
Geçmişini unutmayacaksın a benim oğlumZamanım yok gerilere gitmeye, işime böyle geliyor
Geçmişte yaşadıklarına, geçmiş olsun de ve bırak. Devamlı dikiz aynasına bakarsan önünü göremezsinGeçmişini unutmayacaksın a benim oğlum
İddialı cümleler ama geçmiş geleceğin teminatıdırGeçmişte yaşadıklarına, geçmiş olsun de ve bırak. Devamlı dikiz aynasına bakarsan önünü göremezsin
Haklı olabilirsin. Eğer hala o kişi liste başıysa gerçekten hak ediyor demektir.Halla halla, acaba neden?
Detaylı bir yazı yazmıştım ama sonra sildim
Kendisi anlamıştır yorumu görünce, tabi eğer görürse. Geçen sene o lafı dediğimde çok kişiyi görmemiştim daha ama şimdi belki en az 10 kişiyi daha gördüm ama hala aynı kişi listemin başında
artık birini bulma zamanın geldi. Senin sonunu iyi görmüyorum