Yurt bulamadım güvenlikli ev buldumhani yurtta kalacaktın
Yurt bulamadım güvenlikli ev buldumhani yurtta kalacaktın
aman aman istemem ben tek başıma kalmaya karar verdim,kimseyi istemiyorum
Hep bir bahanen var Gel 2-3 gün de bende kal masrafların bendenaman aman istemem ben tek başıma kalmaya karar verdim,kimseyi istemiyorum
Evi görmem lazım fotolarını atHep bir bahanen var Gel 2-3 gün de bende kal masrafların benden
Fotosu yok şu an Ama tikilerin takıldığı bi yerde evEvi görmem lazım fotolarını at
Yollarsın bi ara İnstadanFotosu yok şu an Ama tikilerin takıldığı bi yerde ev
Başka türlü fotolarda ister misin Mesela evdr uyuyan ben gibiYollarsın bi ara İnstadan
Hayır sadece evin fotoları olsun yeterliBaşka türlü fotolarda ister misin Mesela evdr uyuyan ben gibi
Bütün forum yakışıklı sana görelisteme ekleyeme yapayım unuttuklarım varmış yahuu @xBUGRAx (sakalı keseyim demee)
@ozgur2113 gülüşü güzel yakışıklııı @hayret bi şey bebek yüzlüü yakışıklı @DarkLegenD erosummm @MelankoliK seninde gülüşün çok güzell @Yiğitt öncede demiştim senle fikrimi 😉 @Aserat ve @turkuazz ikinizide çok merak ediyorum sizleride görelim bence
Tamamdır Evin havuzu spor salonu falan var ayrıca evin altı dizi setiymiş karakol kahve ve kafe varHayır sadece evin fotoları olsun yeterli
Serhatin yüzü tatlı benimki çaki kılıklı mıGeçenlerde tepkiyi vermiştim şimdi yorumlama zamanı.
Eli yüzü düzgün çok üye var ama yakışıklılık denince ilk sırada biri geliyor aklıma hep ama tabi çok kişi iyi fakat önemli olan kaderleriniz güzel olsun
@serhatt ile ilgili birşeyler yazayım. Kendisi yaşını göstermiyor( @cookies tek değilsin o konuda ) ama Serhat'ın çok tatlı bir yüzü var Erkeklerde o özellik zor bulunur ama yüzü çok düzgün maşallah.
Gel gelelim @denizz19 beye,arkadaşım olduğu için demiyorum ama onun çok farklı bir havası var. Henüz samimiyetimiz yokkende kendisine avrupada seni kaparlar demiştim ( benim tipim değilsim ama) Hem giyim tarzı hem saçları ayrı bir hava katıyor kendisine. Karizmatikmi denilir havalımı denilir bilmem ama sokakta yürürken insanın ilgisini çekebilecek bir tipi var
@Bully canım bu yılın anketine senin değerlendirmen nedir.
Hayırlı olsun canım forum adına Benim yokluğumda açıldığı ve bu yüzden adım hiç yer almadığı için sıralama falan yapmıyorum Zaten en yakınlarımı sıralayacam herkes gibi, tarafsız olmayacak@Bully canım bu yılın anketine senin değerlendirmen nedir.
Peki Kaan'ım. Teklif var ısrar yok.Hayırlı olsun canım forum adına Benim yokluğumda açıldığı ve bu yüzden adım hiç yer almadığı için sıralama falan yapmıyorum Zaten en yakınlarımı sıralayacam herkes gibi, tarafsız olmayacak
Gayet iyisin Gerçekten yakışıklısın Çünkü yaz hatların benimkileri andırıyor birazBeni görmedi daha bir dur. @Bully https://fav10.net/forum/threads/instafavori.261540/page-21#post-3403262
Bilerek girmemiştim zaten konuya, dışlanmış hissettim İyi hit almışPeki Kaan'ım. Teklif var ısrar yok.