Sizce Forumdaki En Yakışıklı 5 Erkek Kim?

Doğrudur, bizim zevklerimiz benzerdir kendisiyle :A

Otomatikman şu açıldı noluyor diyorum, Hayrettin'e hayatını silerim diye bağırıyor, gülesim geldi :F Anlamışsındır :A

İzlemiştim birkaç kez. :A Gündüz kuşağı programı yapmayı bile düşündüm ama ağzını toplaması lazımdı. :F

İzlemiştim birkaç kez. :A Gündüz kuşağı programı yapmayı bile düşündüm ama ağzını toplaması lazımdı. :F
Şu ağır küfürleri halletseniz olur aslında, reyting rekorları kırar :A Ama canlı yayın sonuçta o riske girilmez :F Sonra RTÜK cezalarıyla batarsınız :A

Konuya önceden mesaj yazdım ama sıralama yapmadığımı fark ettim. :A Ve evet sıralama falan yapmayacağım, gerek duymuyorum. :A

Geçenlerde tepkiyi vermiştim şimdi yorumlama zamanı.
Eli yüzü düzgün çok üye var ama yakışıklılık denince ilk sırada biri geliyor aklıma hep :A ama tabi çok kişi iyi fakat önemli olan kaderleriniz güzel olsun :D

@serhatt ile ilgili birşeyler yazayım. Kendisi yaşını göstermiyor( @cookies tek değilsin o konuda :A) ama Serhat'ın çok tatlı bir yüzü var :D Erkeklerde o özellik zor bulunur ama yüzü çok düzgün maşallah.

Gel gelelim @denizz19 beye,arkadaşım olduğu için demiyorum ama onun çok farklı bir havası var. Henüz samimiyetimiz yokkende kendisine avrupada seni kaparlar demiştim :F ( benim tipim değilsim ama:A) Hem giyim tarzı hem saçları ayrı bir hava katıyor kendisine. Karizmatikmi denilir havalımı denilir bilmem ama sokakta yürürken insanın ilgisini çekebilecek bir tipi var:D
Bu mesajın ilk paragrafı da dikkatimi çekti niyeyse. :A

Eli yüzü düzgün çok üye var ama yakışıklılık denince ilk sırada biri geliyor aklıma hep :A ama tabi çok kişi iyi fakat önemli olan kaderleriniz güzel olsun :D

@serhatt ile ilgili birşeyler yazayım. Kendisi yaşını göstermiyor( @cookies tek değilsin o konuda :A) ama Serhat'ın çok tatlı bir yüzü var :D Erkeklerde o özellik zor bulunur ama yüzü çok düzgün maşallah.

Gel gelelim @denizz19 beye,arkadaşım olduğu için demiyorum ama onun çok farklı bir havası var. Henüz samimiyetimiz yokkende kendisine avrupada seni kaparlar demiştim :F ( benim tipim değilsim ama:A) Hem giyim tarzı hem saçları ayrı bir hava katıyor kendisine. Karizmatikmi denilir havalımı denilir bilmem ama sokakta yürürken insanın ilgisini çekebilecek bir tipi var:D
Zeynom o senin güzelliğin teşekkür ederim :bhr:

Aynen sokakta çok insan gözünü dikip bakıyor :A

Bu mesajın ilk paragrafı da dikkatimi çekti niyeyse. :A
Halla halla, acaba neden?(b) :A
Detaylı bir yazı yazmıştım ama sonra sildim :F
Kendisi anlamıştır yorumu görünce, tabi eğer görürse(b). Geçen sene o lafı dediğimde çok kişiyi görmemiştim daha ama şimdi belki en az 10 kişiyi daha gördüm ama hala aynı kişi listemin başında :A

Aynen sokakta çok insan gözünü dikip bakıyor :A
artık birini bulma zamanın geldi. Senin sonunu iyi görmüyorum :F

Kendisi anlamıştır yorumu görünce, tabi eğer görürse(b). Geçen sene o lafı dediğimde çok kişiyi görmemiştim daha ama şimdi belki en az 10 kişiyi daha gördüm ama hala aynı kişi listemin başında :A

30'a kadar yolum var nasılsa menopoz derdim Yok :A

listeme ekleyeme yapayım unuttuklarım varmış yahuu @xBUGRAx :D (sakalı keseyim demee)
@ozgur2113 gülüşü güzel yakışıklııı :D @hayret bi şey :D bebek yüzlüü yakışıklı :bhr: @DarkLegenD erosummm :kissingheart: @MelankoliK seninde gülüşün çok güzell :D @Yiğitt :thumbsup:öncede demiştim senle fikrimi 😉 @Aserat ve @turkuazz ikinizide çok merak ediyorum sizleride görelim bence :D
Teşekkür ederim :) Sizin gülerken takılmalarınız da öyle :D
@denizz19 @gözlemci öyle değil mi?

Haklı olabilirsin. Eğer hala o kişi liste başıysa gerçekten hak ediyor demektir. :A