Neden, görsen nolacak ki.İtirafa katıl ya da özelden at
Yani, olabilir diyeyim de ayıp olmasın. @denizz19 a
Anlamını bilmediğim terimler bunlar
Bişey olacağından değil,merak ediyorum bu kadar gizem yeter ne olcak kiNeden, görsen nolacak ki.
Ben de göreyim bari gitmeden. Neden kendinizi saklıyorsunuz bak saklamayanlar nasıl iltifat alıyor görmüyor musunuz?
Bir şey de diyemiyorum bana İstanbul beyefendisi deyinceaman ayıp olmaz ona istediğini diyebilirsin
Daha bu kelime ne ki eyüp bu marulda sözler terimler bitmez
Bir şey de diyemiyorum bana İstanbul beyefendisi deyince
Teşekkür ederim utandırıyorsunuz Iyi baktığınız için öyle görüyorsunuz.Ona birşey demek mümkün mü canım ya çicekli gömleği hariç ama ama doğru diyo sen tam bir istanbul beyefendisisin
Teşekkür ederim utandırıyorsunuz Iyi baktığınız için öyle görüyorsunuz.
Sizin onun meşhur beyaz gömleğini görmeniz lazım. Askerden geldiğinde giymişti, az gülmedim bir tesbihi eksikti @denizz19
Biraz merak edin, yakında.Bişey olacağından değil,merak ediyorum bu kadar gizem yeter ne olcak ki
Bende seni görseydim keşke.Ben de göreyim bari gitmeden. Neden kendinizi saklıyorsunuz bak saklamayanlar nasıl iltifat alıyor görmüyor musunuz?
Önemli olan yemiş olmamAnlamını bilmediğim terimler bunlar
Aylardır ettiğimiz yeter eziyet etme artıkBiraz merak edin, yakında.
Dışardan öyle gözüküyormuşValla öylesin bire bir sohbet etmedik resmine bakarak diyorum böyle ağır bir karakterin var sende kardeşinde öyle böyle ağır bir duruşunuz var gerçekten istanbul beyefendisisiniz ikinizde
pikniğinizde mavi gömlek giymişti onun gibimi benim dediğim bir kız arkadaşıyla paylaşmıştı çicekli mavi bi gömlek giymiş dedim aklıma Nuri Alçoyu getirdin altın zincirin eksik ıyy dedi
Yıllardır görmediğin üyeler de var ama.Aylardır ettiğimiz yeter eziyet etme artık
Senin yerin ayrıYıllardır görmediğin üyeler de var ama.
Kıskanma siz de giyiyorsunuzDışardan öyle gözüküyormuş
Deniz de beni tanımasına rağmen. Günahsız evliya torunuymuşum gibi bakıyor bazen
Hayır bu beyaz gömlek apayrı bir mesele
Dışardan öyle gözüküyormuş
Deniz de beni tanımasına rağmen. Günahsız evliya torunuymuşum gibi bakıyor bazen
Hayır bu beyaz gömlek apayrı bir mesele