Geçmişten ders alıp yola devam etmeliİddialı cümleler ama geçmiş geleceğin teminatıdır
Geçmişten ders alıp yola devam etmeliİddialı cümleler ama geçmiş geleceğin teminatıdır
Sen alamamışsın Sanırım Çanakkale için bu özlü sözlerGeçmişten ders alıp yola devam etmeli
Iyy yazacak bir şey bulamayınca nasıl da çirkinleşiyor hemenSen alamamışsın Sanırım Çanakkale için bu özlü sözler
Hahaha sen ne anladın la gerçekten merak ettimHay Allah ben yanlış anlamışım. Düz düşündüm ama ince bir mesaj varmış @denizz19
Bütün forum yakışıklı sana göre
Çok farklı anlatmak zorHahaha sen ne anladın la gerçekten merak ettim
Keşke gerçekte de öpebilsentesekkur ederimm Alpercim cansin sen optum
su profil foton beni baya rahatsiz ediyo ama olmaz boyle benim yilanlara ve orumceklere karsi fobim varKeşke gerçekte de öpebilsen
Hemen değiştiririm.Sen yeter ki istesu profil foton beni baya rahatsiz ediyo ama olmaz boyle benim yilanlara ve orumceklere karsi fobim var
Çocuk aynı ben Ben de kolumu sıktığımda bu kadar kas çıkıyorha soyle bunu cok begendim
fitnes a git ozaman xdÇocuk aynı ben Ben de kolumu sıktığımda bu kadar kas çıkıyor
Çok üşeniyorum Hem karşımdaki kişide kas olması daha ilgimi çekiyor 😛fitnes a git ozaman xd
hmm iyi gitme ozamanÇok üşeniyorum Hem karşımdaki kişide kas olması daha ilgimi çekiyor 😛