Beğenemedin mi ayollCumali mi ? ? ?
Beğenemedin mi ayollCumali mi ? ? ?
Nesini beğenicem be al sana göre tam yaşı yaşınaBeğenemedin mi ayoll
Ne yapacağımı sana soracak değilim...Şov yapıyorsun, yapma...
Ciddi manada uyum inanılmaz, saçlar beyaz falan... Yakışıklı lakabını da bir an için unutmuştum iyi hatırlattın.Adam Yakışıklı lakabı takmış zaten şowun çoktan içine etmiş
Ne yapacağımı sana soracak değilim...
Ben hiç bir şey için hesap vermem, asıl sen nasıl unutursun bunu...Her zaman bana soracaksın aslanım, unuttun mu...
Ben hiç bir şey için hesap vermem, asıl sen nasıl unutursun bunu...
Bana bu kadar benzemen adının sadece Enes olmasından dolayı değil, bunu biliyorum zaten... Beni taklit etmen, yolumdan ilerlemen, bir çok özelliğime sahip olman beni SENSEİ'n olarak gördüğünü gösteriyor... Bu işine geleni yapman da bunun güzel bir örneği elbette...İşime gelmeyen şeyleri tak diye unuturum, bilirsin...
Bana bu kadar benzemen adının sadece Enes olmasından dolayı değil, bunu biliyorum zaten... Beni taklit etmen, yolumdan ilerlemen, bir çok özelliğime sahip olman beni SENSEİ'n olarak gördüğünü gösteriyor... Bu işine geleni yapman da bunun güzel bir örneği elbette...
O işi benden iyi yapacak birinin olmadığını herkes biliyor... Ve bu durumun değişmesini isteyeceğimi hiç düşünmüyorum, çünkü çok eğleniyorum...Ahahahahahahaha, “bir insan kendini ne kadar sıvayabilir” sorusunun kanlı canlı örneğisin aslanım. Ak saçlı olman ve bu özelliğini asla ama asla kopyalayamam...
O işi benden iyi yapacak birinin olmadığını herkes biliyor... Ve bu durumun değişmesini isteyeceğimi hiç düşünmüyorum, çünkü çok eğleniyorum...
Mükemmel bir hediye, başka bir şeye ihtiyacım yok bu yeterli...Bu eşsiz özelliğin sebebiyle sana altın kaplama bu güzel sıvama aygıtını vermek istiyorum, bol bol tokatlarsın artık kendisini, pardon vurursun...
Ekli dosyayı görüntüle 69153
Mükemmel bir hediye, başka bir şeye ihtiyacım yok bu yeterli...
Özel bir ödül töreni olacağı için iyi hazırlık yapmamız lazım... Ama hatırlattığın iyi oldu yakın zamanda takvim planlamasını yapalım...2018-2019 yılı altın MALA ödüllerini ne zaman dağıtacağız üstadım...
İlk listeyi yaparken seni görmemiştim ikinci listede yer vermeyi uygun gördüm okadar çekirdek hatrı varCiddi manada uyum inanılmaz, saçlar beyaz falan... Yakışıklı lakabını da bir an için unutmuştum iyi hatırlattın.
Daha sen ne gördün ki, Instagram hesabımı görseydin işler iyice değişirdi, sadece hatır uğruna listede yer vermiş olmazdın yani. Yakışıklı Serdar'dan o lakabı alıp direk bana vermek lazım sanki.İlk listeyi yaparken seni görmemiştim ikinci listede yer vermeyi uygun gördüm okadar çekirdek hatrı var
Sende konuya öyle bir geliyorsun kı benim zaten lakabım yakısıklı çekirdekçi @MEnes ne var arkadaş diye @Sherlock da rahatsız olmuş
@Sherlock gibiler youtubede her ezel videosunda küfür ediyorlar sana Babacık dedecik papağan diyorlar yorumları burada söyleyemicem sen bakıyorsundur zatenDaha sen ne gördün ki, Instagram hesabımı görseydin işler iyice değişirdi, sadece hatır uğruna listede yer vermiş olmazdın yani. Yakışıklı Serdar'dan o lakabı alıp direk bana vermek lazım sanki.
@Sherlock gibiler youtubede her ezel videosunda küfür ediyorlar sana Babacık dedecik papağan diyorlar yorumları burada söyleyemicem sen bakıyorsundur zaten
Özel bir ödül töreni olacağı için iyi hazırlık yapmamız lazım... Ama hatırlattığın iyi oldu yakın zamanda takvim planlamasını yapalım...