Hahahah iyi cnm iyi @xemrexxxNe demek bu kim o kadın iyi bişey mi diyon kötüü mü
Hahahah iyi cnm iyi @xemrexxxNe demek bu kim o kadın iyi bişey mi diyon kötüü mü
MersiHahahah iyi cnm iyi @xemrexxx
Cumalinin sevdiği kadın adı neydi unuttum o gibi Artık kimler hediye ediyorsa kıyafetlerini @xemrexxx
kız o kadın para karşılığı veriyordu herkese serhat bedavayaymışNe demek bu kim o kadın iyi bişey mi diyon kötüü mü
@serhatt İzlediği bölümleride unutmuş sus hatırlatma ayollkız o kadın para karşılığı veriyordu herkese serhat bedavayaymış
Sorunun cevabı belliBu yıl düşünceleriniz neler.
@xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @gözlemci @Harunnn60 @turkuazz @sokak sanati @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @MEnes @ozmoturk @YıldırıM @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz @pompy @bazinga @Polat Şaşmaz @Forumdash
kız o kadın para karşılığı veriyordu herkese serhat bedavayaymış
İzlediğim bölümler sadece Emrahın olduğu sahnelerdi@serhatt İzlediği bölümleride unutmuş sus hatırlatma ayoll
@Çiğdem le çok takılınca safozluk bulaşmış @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06 @xBUGRAx @vadikızı @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacREİzlediğim bölümler sadece Emrahın olduğu sahnelerdi
Ne mana be@Çiğdem le çok takılınca safozluk bulaşmış @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06 @xBUGRAx @vadikızı @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE
Kim olduğunu anlamamışsınNe mana be
kimmiş beKim olduğunu anlamamışsın
Tabi ki bu sorunun cevabı yine çok açık...Bu yıl düşünceleriniz neler.
@xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @gözlemci @Harunnn60 @turkuazz @sokak sanati @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @MEnes @ozmoturk @YıldırıM @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz @pompy @bazinga @Polat Şaşmaz @Forumdash
kimmiş be
2.Sezonu hiçmi izlemedin anlamadım kı Ben izleyip bıraktın diye hatırlıyordum şunu diyorumKim olduğunu anlamamışsın
Tabi ki bu sorunun cevabı yine çok açık...
Şov yapıyorsun, yapma...
Adam Yakışıklı lakabı takmış zaten şowun çoktan içine etmişTabi ki bu sorunun cevabı yine çok açık...
izlemedim 2.sezonu hiç Emrah öldü dizi bitti benim için sende inşallah böyle pavyon köşelerine düşersin2.Sezonu hiçmi izlemedin anlamadım kı Ben izleyip bıraktın diye hatırlıyordum şunu diyorum
Adam Yakışıklı lakabı takmış zaten şowun çoktan içine etmiş
Koskoca Cumali nin gönlünü çeliyor ama @xemrexxxizlemedim 2.sezonu hiç Emrah öldü dizi bitti benim için sende inşallah böyle pavyon köşelerine düşersin
Cumali mi ? ? ?Koskoca Cumali nin gönlünü çeliyor ama @xemrexxx