Mersi
Cumalinin sevdiği kadın adı neydi unuttum o gibiArtık kimler hediye ediyorsa kıyafetlerini
![]()
![]()
@xemrexxx
kız o kadın para karşılığı veriyordu herkese serhat bedavayaymışNe demek bu kim o kadın iyi bişey mi diyon kötüü mü![]()
@serhatt İzlediği bölümleride unutmuş sus hatırlatma ayollkız o kadın para karşılığı veriyordu herkese serhat bedavayaymış![]()
Sorunun cevabı belliBu yıl düşünceleriniz neler.
@xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @gözlemci @Harunnn60 @turkuazz @sokak sanati @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @MEnes @ozmoturk @YıldırıM @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz @pompy @bazinga @Polat Şaşmaz @Forumdash
kız o kadın para karşılığı veriyordu herkese serhat bedavayaymış![]()
İzlediğim bölümler sadece Emrahın olduğu sahnelerdi
@Çiğdem le çok takılınca safozluk bulaşmışİzlediğim bölümler sadece Emrahın olduğu sahnelerdi![]()
Ne mana be@Çiğdem le çok takılınca safozluk bulaşmış@Forumdash @Harunnn60 @mrt-06 @xBUGRAx @vadikızı @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE
Kim olduğunu anlamamışsınNe mana be![]()
kimmiş beKim olduğunu anlamamışsın![]()
Tabi ki bu sorunun cevabı yine çok açık...Bu yıl düşünceleriniz neler.
@xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @gözlemci @Harunnn60 @turkuazz @sokak sanati @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @MEnes @ozmoturk @YıldırıM @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz @pompy @bazinga @Polat Şaşmaz @Forumdash
kimmiş be![]()
2.Sezonu hiçmi izlemedin anlamadım kıKim olduğunu anlamamışsın![]()
Tabi ki bu sorunun cevabı yine çok açık...
Şov yapıyorsun, yapma...
Adam Yakışıklı lakabı takmış zaten şowun çoktan içine etmişTabi ki bu sorunun cevabı yine çok açık...
izlemedim 2.sezonu hiç Emrah öldü dizi bitti benim için2.Sezonu hiçmi izlemedin anlamadım kıBen izleyip bıraktın diye hatırlıyordum şunu diyorum
![]()
![]()
Adam Yakışıklı lakabı takmış zaten şowun çoktan içine etmiş![]()
![]()
![]()
Koskoca Cumali nin gönlünü çeliyor amaizlemedim 2.sezonu hiç Emrah öldü dizi bitti benim içinsende inşallah böyle pavyon köşelerine düşersin
![]()
Cumali mi ? ? ?