Seni ben yarattım be... Benden düştün beni beğenmiyon!Sen benim efendim olamazsın ben senin efendinim
Seni ben yarattım be... Benden düştün beni beğenmiyon!Sen benim efendim olamazsın ben senin efendinim
Yok canım ortalama bir tipim var şakasına söyledim.Yani yakışıklısın
Bana özelden atsana Aramızda kalır biliyorsunYok canım ortalama bir tipim var şakasına söyledim.
Kıskan @keremlisteme ekleyeme yapayım unuttuklarım varmış yahuu @xBUGRAx (sakalı keseyim demee)
@ozgur2113 gülüşü güzel yakışıklııı @hayret bi şey bebek yüzlüü yakışıklı @DarkLegenD erosummm @MelankoliK seninde gülüşün çok güzell @Yiğitt öncede demiştim senle fikrimi 😉 @Aserat ve @turkuazz ikinizide çok merak ediyorum sizleride görelim bence
Belki sensin en yakışıklı göster artık kendiniEn yakışıklı @Harunnn60. Kıskanmayın, susun ve oturun. @Çiğdem- @sokak sanati @xemrexxx @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @MayısKralı @Billy Kane @turkuazz @serhatt
En yakışıklı @Harunnn60. Kıskanmayın, susun ve oturun. @Çiğdem- @sokak sanati @xemrexxx @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @MayısKralı @Billy Kane @turkuazz @serhatt
Belki sensin en yakışıklı göster artık kendini
Kıskanç çok ablam.Niye kıskanayım yahu Allah Allah
Belki sensin en yakışıklı göster artık kendini
Harununda maşşllahı var gerçekten forumda üyeler görseler herkesin mesajında olurdu ama kendini göstermiyorEn yakışıklı @Harunnn60. Kıskanmayın, susun ve oturun. @Çiğdem- @sokak sanati @xemrexxx @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @MayısKralı @Billy Kane @turkuazz @serhatt
Göstermez nazlı şeyserhatt git üstüne kereminn göstersin kendini bize
Kıskanç çok ablam.
Allah sahibine bağışlasın,eli yüzü düzgün çocukHarununda maşşllahı var gerçekten forumda üyeler görseler herkesin mesajında olurdu ama kendini göstermiyor