mesela bir claire karakteri büyük umutlar besliyordum ama bişey çıkmadı, sıradan hikayelerle devam etti bugüne kadar...
kız her iki bölümde bir sevgili değiştirip acaba bu bölüm kiminle yatacak moduna girdik, belli bir ilerleme yok hiç bişey yok öylesine sanki bölümleri katletmek için konmuş sahnelerdi, bu bölümde biraz değişsede pek farklı bişey yoktu yinede
david ve keith karakterleri son iki bölümde güzelleşmeye başladı özellikle çocuklar olaya katıldıktan sonra onların sahneleri daha bir akıcı gidiyor daha renkli gidiyor , bu bölümde mesela bir keith in çocukların evden nasıl olsa çıkarılacaklarını hissederek yaramazlık yaptıklarını anlayınca çocuklara kışın yapacakları geziden bahsetmesi güzel sahnelerdi
ruth karakteri tam fiyasko bölümlerle ilerliyor bir ileri iki geri, daha üç gün önce george u terketti kadın hiç zaman geçirmeden eski sevgilisi mirama atladı , hayattaki amacı nedir onuda çözemedim eskiden kadına bir çok yerde hak verdiğimi hatırladıkça kendimi suçluyorum
nate in maggie ile arasında bişeyler olacak dedik dedik sonunda maggie nin memelerini gördük mutlu olduk
)
son sahnede nate in düşüşü eski rahatsızlığının tekrarladığına işaret gibi nate brendayamı dönecek maggie ilemi devam edecek orası belli değil ama maggie ye dönüşü zor artık çocuklar var işin içinde ...
rico nun karısı vanessada başka bir alem vermeyede niyeti yok vermemeyede ne amaçlıyor orası belli değil
hadi rico onu aldattıda o çok mu masum en az bir kaç kişiyi denemiştir rico dan sonra ?
claire in russell la karşılaştıkları sahneler ilginçti özellikle russel ın penis görünümlü lolipopla boğuştuğu sahneler orda claire in son sözleride bayağı anlamlıydı - ben kendimi sanat hayatından dışlanmış sanıyordum ama arkadaşlarıma baktım onlarda bir arpa boyu yol almamış diyordu
tabi claire sonunda ted e de verdi rahatladı oraları anlatmaya gerek yok
brenda nın derdini anlattığı iş arkadaşının brendayı terslediği sahne hoştu ,gerisi boştu