Şimdi devam et diye sırtını sıvaslasam da SFU'nun asıl tadı 5.sezonmuş beee diyorum 5'den devam et gerisini salla
5'in etkisi; 1,2,3 ve 4'ü izledikten sonra artmıştır bence. Pişmem gerek benim daha 3 sezon.
Şimdi devam et diye sırtını sıvaslasam da SFU'nun asıl tadı 5.sezonmuş beee diyorum 5'den devam et gerisini salla
aynen @Forumdash a katılıyorum bence de en iyi sezon beşinci sezondu
5'in etkisi; 1,2,3 ve 4'ü izledikten sonra artmıştır bence. Pişmem gerek benim daha 3 sezon.
dizi başlarken david in peşinde koşan safçana bir kız vardı, ben onu devamlı bekledim her sezonun ilerleyen bölümlerinde o kız çıkmadı bir türlü)S05B06 izledim
Bu bölümde saflık ve çakallık üzerineydi
Önce şurdan başlayayım. Venessana'nın eve aldiği bakıcı oyyy yerim onu ben
Jayma Mays her dizide mi saf olursun
Claire için bi önceki bölümde anası gibi olacak dedim, anası "benim gibi olma dedi", sanatçı değil başkasının fikrini çalarak işş yürüttü dedim teyzesi dedi "sanatçı değilsin" Ohhh oldu kız sana Şarkı söylediği sahne de şu an şarkıcılık yapsa Beyonce filan kalmazdı ortalıkta
Ruth'a iyi oldu Cami avlusuna bebek bırakır gibi mi ayrılır insan kocasından?? Maggie'de az çakal deği "el kremini" soruyor Maggie niye bakmıyor? Güya hep seyehat etmek zorundaydı???
Rica ve Venessa ayrılamazlardı zaten Nate'in ilk aşkısının bölüm konusu olması iyiydi. David ve Keith işine ben hala sıcak bakmıyorum gibi
Yine 7.5'dan 8/10
Final mesajını yeni gördüm. Ben sonra hepsini kontrol edip beğeniyorum sen merak etme.@sürgünüm benim dizi finali hakkındaki yorumumu sevmemiş galiba
maggie ye söylediklerinden dolayı seni kınım kınım kınıyorum ) o benim sevimli yumoşumdu ona olumsuz tek laf yok )S05 B07-08 izledim
7.bölüm durgun 8.bölüm son sahneyle merak uyandırıcıydı.
Nate ve Keith çocuklarla bir dargın bir barişik anlaşiyorlar Küçük oğlancık bence iyi, garibim yemek masasında bıcak kırılıyor sessizce istiyor Abisi olmasa iyiydi ki sanırım artık anlaşmaya başlayacaklar gibi
Ruth'cuğum sana da noluyor annem teyzem???? Yaşlanınca mutlu mesut olacam dye evlendin olmadı ama hala mı bee??? Bi çeki düzen ver dicem ama olmayacaktır muhtemelen. 5.sezondur bişey yapamadın zaten
Claire al birine vur ötekine anası gibi bi arpa boyu yolu alamayan biri daha Yaşlanınca anajn gibi ormanlarda hayat ararsın
Ve Nate Brenda ilişkisi;
Bunlar niye bi türlü olmuyor??? Brenda duruldu ne güzel kadın tam ev hanımı gibi evine kızına bakıyor(burda Brendayı seviyoruz) Hatta özürlü/engelli çocuga bile sahip çıkarken Nate efendi uçkurunun peşinde hemde kim için??? Sünepe cinsel çekimi bile olmayan Maggie için
Nate'in son sahnesi iyiydi, Brenda'nın eline kalacak gibi Cocuk sağlam doğar da Nate yatalak olursa vayy haline!!! Maggie zaten Nate'e "bakmaz" kız babasına bakmıyor bile
George'a gelmişken laf Adam yalanlar üzerine kurulu kendine bakıcı buluyor Bir de bebek istiyormuş yuh/oha/çüş
Venessa neyin kafasını yaşıyorsa artık Ricao'ya yazık kendi kendine boşalıyor doluyor halleniyor kabarıyor kükrüyor
7.bölüme=7/10
8.bölüme=8/10
Aynen katılıyorum Nate ve Brenda ilişkisi üzerine yazdıklarına. Brenda'nın evlendikten sonra yanlış bir hareketini görmedik. Adamın demek ki başına gelecekler var.S05 B07-08 izledim
7.bölüm durgun 8.bölüm son sahneyle merak uyandırıcıydı.
Nate ve Keith çocuklarla bir dargın bir barişik anlaşiyorlar Küçük oğlancık bence iyi, garibim yemek masasında bıcak kırılıyor sessizce istiyor Abisi olmasa iyiydi ki sanırım artık anlaşmaya başlayacaklar gibi
Ruth'cuğum sana da noluyor annem teyzem???? Yaşlanınca mutlu mesut olacam dye evlendin olmadı ama hala mı bee??? Bi çeki düzen ver dicem ama olmayacaktır muhtemelen. 5.sezondur bişey yapamadın zaten
Claire al birine vur ötekine anası gibi bi arpa boyu yolu alamayan biri daha Yaşlanınca anajn gibi ormanlarda hayat ararsın
Ve Nate Brenda ilişkisi;
Bunlar niye bi türlü olmuyor??? Brenda duruldu ne güzel kadın tam ev hanımı gibi evine kızına bakıyor(burda Brendayı seviyoruz) Hatta özürlü/engelli çocuga bile sahip çıkarken Nate efendi uçkurunun peşinde hemde kim için??? Sünepe cinsel çekimi bile olmayan Maggie için
Nate'in son sahnesi iyiydi, Brenda'nın eline kalacak gibi Cocuk sağlam doğar da Nate yatalak olursa vayy haline!!! Maggie zaten Nate'e "bakmaz" kız babasına bakmıyor bile
George'a gelmişken laf Adam yalanlar üzerine kurulu kendine bakıcı buluyor Bir de bebek istiyormuş yuh/oha/çüş
Venessa neyin kafasını yaşıyorsa artık Ricao'ya yazık kendi kendine boşalıyor doluyor halleniyor kabarıyor kükrüyor
7.bölüme=7/10
8.bölüme=8/10
Sen Claire'den vazgeçme Finalde ölmez heralde? O olmazsa Brenda'nın kankası de ama Maggie deme yaa Masumlugunun altında bi sinsilik var Babasını hep millete kakalıyor bidemaggie ye söylediklerinden dolayı seni kınım kınım kınıyorum ) o benim sevimli yumoşumdu ona olumsuz tek laf yok )
Off sondaki cümle inş spoi değildirAynen katılıyorum Nate ve Brenda ilişkisi üzerine yazdıklarına. Brenda'nın evlendikten sonra yanlış bir hareketini görmedik. Adamın demek ki başına gelecekler var.
maggie nin masumluğunun altınıda gördüm bir ara sanki! harikaydı )Sen Claire'den vazgeçme Finalde ölmez heralde? O olmazsa Brenda'nın kankası de ama Maggie deme yaa Masumlugunun altında bi sinsilik var Babasını hep millete kakalıyor bide
Off sondaki cümle inş spoi değildir
Bİz de gördükmaggie nin masumluğunun altınıda gördüm bir ara sanki! harikaydı )
en güzel bölümlerini yeni izlemişsin ne kadar şanslısınS05B10 izledim
Yine güzel bir bölümdü İşte böyle dizi olur dedirttiyorlar adama
Ruth'un oğlunu görememezliğinin verdiği pişmanlıkla habire dr'unu çağırsaydınız diye Claire ve David'e yüklendi. Oğlunu yıkama sahnesi de güzeldi
Nate'in cenaze günü yeniden panik atak geçirmesi en uyuz oldugum sahnelerdi ki Claire o aciği kapatti. Abisini Claire taşidi abisinin üzerine toprak attı Mevlana'dan bişeyler okunması ve cenazenin müslümanliğa yakın yapılması da ilgimi çekti.
Brenda o son hareketi yapmasaydın keşke Maya ne çektin bee bi 5-6 sene sonra Maya'nın yolu adı altında yeniden diziyi çekseler
9/10
Evet dizi çok iyi ve çok karamsar gidiyor Dizi asıl şimdi başlayacamiş gibi sankien güzel bölümlerini yeni izlemişsin ne kadar şanslısın
nate in ölümü fisher ailesindeki herkesi çok sarstı hatta ruth pek aldırış etmez ikinci gün başka bir koca bulur diyordum üzüntüden bizi yanılttı
Evet dizi çok iyi ve çok karamsar gidiyor Dizi asıl şimdi başlayacamiş gibi sanki
Ruth'cugum çoccuklarına çok düşkündür ben ondan böyle bir performans bekliyordum. Hele ilk sahnede saç baş dağınık yüz göz salya sümük içinde Nate karşi yürüşü Kesinlikle emmy'nin de emmy'si almalı
nate in ölümüne o kadar üzüleceğimi düşünmezdim çok sevdiğim bir oyuncu değildi ama sempatikti heleki brenda cadalozuna karşı hep destekledim.. nate in babasıyla olan sohbetleri muhteşemdi birazda o sahneleri bir daha izleyemeyeceğim diye üzüldüm sanırım
tabiki nefret ettiklerimizde alışkanlık yapıyor bir zaman sonraDizideki karakterlere çok gıcık olsak da sevselim yada sevmeyelim ölümleri bizi de etkiliyor. Brenda da ölse oh demem heralde