Klasik Six Feet Under - 5. Sezon Yorumları

5x1

İyi bir sezon açılışı oldu. Six Feet Under'i Türkiye'ye uyarlamanın vakti geldi de geçiyor. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27328314.asp @yatutarsa

@destere Bende demiştim dicem sana..Bu ikili (Nate ve Brenda) başkasıyla yapamaz. Fakat mutluda olamazlar. Şu meşhur bahsedilen final bölümünde ne oluyor acaba. (b) İkiliden biri ölebilir..

George'yi sezon finalinde şizofreni bırakmıştık geçen zamanda aklını yitirmiş. :(

Ruth kocasından mı utanıyor. (b) Claire'ye vurmasına anlam veremedim. :X

David'in gördüğü hayal çok iyiydi. Keith'i bırakır sarışın olana basarım nikahı. :)

Calire, Billy tekin biri değil. Neyse ya senden laftan anlamazsın çek cezanı. :bağır:

Koskoca Amerika'da anestezi uzmanı yokmu? Valla Brenda kana kaybından ölebilirdi. Bunlar nasıl örnek oluyorlar izleyicilere.. Brenda'nın kürtaja girdikten sonra Nate'nin ağlamasına üzüldüm diyorum ve gidiyorum.

8/10

Hep bu TTnet zımpırtısı yüzünden :bağır: Geçen ayda bana oluyordu.Aradım yarın sabahı kapıya geldi adam, telefon kablosundaymış sorun:T: Sonra gene gitmeye başladi bi daha aradım bu sefer eve gelmediler ama şebekesinden bişey yaptılar. Hani şu yeni yasa olayları filan vardı yaa o olaylar mı oluyor herkese? Takip mi ediliyoruz??? @beyazsoy yeri değil ama al sana bi komplo daha :F
Bende bıktım bu modem sorunundan :(
Seni niye takip etsinler yahuu)) ayrıca yeni yasayı iptal etti anayasa mahkemesi

5x2

Daha iyi bölümlerini de gördüğümüz oldu dizinin ama iyi bölümdü yine de. :)

Rico'ya yine kapının yolu göründü. :)

David'in rüya sahnesi sesli güldürdü. :)

Ruth, George ile evlendiğine bin pişman. Yalnız George'nin hastalığının ilerlemesinde başlıca sebep kendisi çenesiyle bezdirdi adamı. :)

Billy ilaçlarını almazsa korkarım Claire'ye birşey yapabilir. Her an deliricekmiş gibi. :(

8/10

5x3
Baştaki ölüm çok ilginçti. Çocuğun George olduğunu anca kadının 1950'lerde öldüğünü görünce anlayabildim. Onun dışında galiba ilk kez güncel cenaze olmayan bir bölümdü (b) George son sözleriyle duygulandırdı :(
Sen neymişsin be Rico. :A Angela'yı da yeniden görmek güzeldi :)
David'in sezonlar önceki kaçamağı iş açtı başına. :D
8/10

5x3

Yer yer sıkıcı bulduğum yerler yok değildi ama genel olarak iyiydi. :)

Baştaki ölen kadın 45'ten fazla gösteriyordu. Hem bu zamanda kadar gerçek yaşanmış ölüm hikayelerini gösteriyorlardı George'nin hayalini niye gösterdiler ki. :X

David'in topluma açık eski çapkınlıklarının yüzünden evlatlıktan da oldular. :)

Taşıyıcı anne adayı ile David ve Keith'in konuşmalarına sesli güldüm. :)

Claire haddini aştı anneye el kaldırmakta ne oluyor, şıllık. :bağır:

George finalde üzdü. :(

8/10

5x4
Nate nasıl 40 yaşında 😱 Çok daha genç görünüyor. Bu bölümdeki zavallı kuşceğize çok üzüldüm. :( ama o da bir çıkamadı evden gelip gelip durdu :D
roger ın aile tam komedi :X çocuklar ve keith&david in sahneleri çok iyiydi :D
george a da gittikçe daha çok üzülüyorum. bu bölüm de Ruth ile olan konuşmasıyla üzdü :/
Billy delirmeye başladı, ilaçlar şart. :) :)
9/10

5x4

Sezonun en güzel bölümüydü, umarım finale kadar böyle devam eder. :)

Bu kadınları anlamak mümkün değil sanki erkekleri canından bezdirmek için gelmişler dünyaya. Brenda şimdi de tutturmuş Nate'ye çocuğumuzu istemiyorsun diyor. Bunu döver misin sabaha mı bırakırsın? :)

Claire ikide bir Ruth'un sözünü kestiği için azarı yiyor. Of olsun ona, tam bir kaşar Billy'in delirmesini fırsat bilip hemen kendisini başkasının kollarına attı. :)

George'nin kızıyla Nate az daha öpüşecekti, biz yine fesatlık düşünmeyelim alkolün etkisi. :)

Rico ve Vanessa'ya kim baksın yine birbirlerine kaldılar. :)

David ve Keith'in çocuklarla olan sahneleri iyiydi, erkek olanı Keith'e sen babamın tipsin dedi. Keith'i beğenmeyen yok. :)

9/10

5x5
Anthony'yi çok sevim ben yaa. :D Hemen alsınlar onu ama kardeşi de varmış Durell biraz sıkıntılı olacak bence. Kiralık annenin hamile kaldığına inanmamıştım zaten. :X

Ruth, Claire mutfağa geldiğinde git iş bul diye kovunca sesli güldüm :F :F Claire çok değişti, Billy'den önce böyle değildi. :(

Margeret'a kısa saç daha çok yakışıyordu. Billy ile zorlama bir görüşme ayarladı ama elinde patladı, Claire tuvalete gidiyorum diye gitti gidiş o gidiş :F

Nate ve Brenda maşallah her bölüm tartışacak bir konu buluyorlar. En azından bu bölümdeki doğru düzgün bir konuydu. Erken henüz Maya için bunları anlatmak biraz daha bekleyebilirlerdi bence. :) :)

Rico'nun planı da elinde patladı. Biraz rahat duraymış Vanessa ile barışacaklardı yeniden. :(
8.5/10

rico'yu hep birine benzetirdim buldum :D
emret komutanım'daki mehmet :X
4.jpg

5x5

Güzel bir bölümdü hiç sıkılmadan sonuna kadar götürdüm. :)

Bir alana bir bedava Anthony'in yanı sıra abisinide evlatlık alacak bizimkiler. :)

Kiralık anne için üzüldüm oysa çocuk doğurmak için ne kadar hevesliydi. Birde mahrem şeylerini anlatmasa (kanaması olduğunu, sütyen takmadığını :))

Brenda'yı ev işi yaparken görünce gözlerim yaşarıyor, tam bir hamarat çıktı. Birde çenesi olmasa bu yaştaki çocuğa anlatsan ne olucak Lisa'yı ne anlayacak? :)

Ruth sürekli yüksek sesle Claire'yi azarlıyor. :) Çokta haksız sayılmaz sürekli sevgili değiştiricene Claire'de biraz iş kovalasın. Billy deli yapamazsın dediler, kimseyi dinlemedi. Çocuğu bırakıp kaçtın oldumu şimdi. :)

Nate korkularında haklı olabilir. Maya'nın babası Nate olmayabilir, DNA testi şart..

9/10

5x6

Bi önceki bölümün yanında yavan kaldı, çoğu yerde zapladım. :(

Ruth'dan böyle birşey beklemezdim meğer George'den kurtulmak için başka eve taşınalım fikri numaraymış. Madem ardaşlarınla eğleneceksin niye evleniyorsun o zaman. Ruth benim gözümde bitmiştir.. :(

Ruth'un kız kardeşi başta olmak üzere o kadınların hiçbirini sevemedim, onların sahnelerinde zap yapıyorum. :X

Bu bölüm Claire'yi izlerken çok eğlendim. Tipik bir iş kadınına dönüşmesi, kilotlu çorabını sürekli çekiştirmesi ve söylediği şarkı muhteşemdi. :)

David ve Keith evlatlık almamışlar büyük olan tam bir baş belası. :X

Vanessa gidecek yeri olmayan çalışan kadını masumane suçundan dolayı kapı dışarı etti. Rico'nun eve dönmesi için bir genç kızın kalbinin mi kırılması gerekiyordu? :(

Claire hatrına 8/10 kesinlikle bölümün yıldızıydı. :)

5x7

İyi, güzel de sanki biraz daha tempo artsa daha iyi olacak. :)

Maggie babasının evine gideceğine Nate'nin dibinden ayrılmıyor, Brenda'nın yuvasını yıkmasında. Nate onun yanında huzur buluyor aslında tam evlenilecek kadın, Brenda'nın dırdırı bitmek bilmiyor. Ama hakkını yemeyelim eskiye oranla çok uslandı. :)

Boşuna dememişler kadın milleti şeytandır diye, Ruth hem George ile olmak istemiyor hemde nişanlısına onu kötülüyor. Bu yaşta utanmadan birde seks yapmaya adam arıyor, Brenda'nın annesinden ne farkı var? Hiç olmazsa o kadın dürüst davranıyor, bu ne istediğinide bilmiyor. :)

Claire akşam sabah Ted'le yatmaya başlar o çocuğuda gözüm tutmadı. :)

Keith ve David ikilisi çocukları yola getirecek gibi. :)

Billy delisini göremedik şükürler olsun. :)

8/10

5x8

Diğer bölümlerden ayrılan iyi bir bölümdü, finali oldukça iyiydi. :)

Nate ve Maggie arasındaki tehlikeli yakınlaşmalardan bişeyle olacağı belliydi. Brenda'da şüphelenmeye başlamıştı. Aslında ikisinede yakıştıramadım özelliklede Nate'ye..Hamile karın var bebeğini taşıyor ama sen onun aldatıyorsun hani nerede sadakat. :(

Maggie büyük suçluluk yaşarken, Nate'nin kolu uyuşmaya başladı ve biran da kendini yerde buldu. Beyin nöbeti geçirmiş olmalı, anlaşılan finale kadar da hastanede kalacak muhtemelende orda ölecektir. :(

Ruth, George'yi unutmuş olmalıki kendini Hiram'ın kollarına attı. :)

Claire, Ted ile evrak odasında mercimeği fırına verdi. :)

Durrell'in hırçınlığının sebebi anlaşıldı, Keith olayı kavrayınca daha yapıcı olmaya başladı. :)

9/10