5x1. bölüm
güzel bir bölümle başlangıç yaptı arada belli bir zaman atlaması olmuş gibi ?
5x2. bölüm
bir önceki bölümle aynı ayarda güzel bir bölümdü
george un doktor kızı maggie çok sempatik keşke brenda ölsede maggie başrole geçse
ama olmayacak, nerdeyse dizi bitiyor brendaya kamyon falan çarpmadı hala yaşıyor kadın
@Forumdash daha başlamadınmı sen ?
güzel bir bölümle başlangıç yaptı arada belli bir zaman atlaması olmuş gibi ?
brenda ve nate in düğünleri vardı brenda için şansızlık çocuğu kaybetti hayalinde lisa ile atıştıkları kısım güzeldi
brenda bebek düşürünce bunalımda, ilk defa annesi mantıklı şeylerle yaklaştı kızına
claire billy dangalağıyla ilişkiyi ilerletmiş gibi
george tam balatayı sıyırmış elektroşokla kendine getirmeye çalışıyorlar, ruth mutluluğu ararken belayı buldu ?
ruth un düğün töreninde foto çeken claire e attığı tokat çok sebepsizdi, ruth da bence george gibi tedavi görmeli
david ile keith in çocuk sahibi olma çalışmaları devam ediyor ?
brenda bebek düşürünce bunalımda, ilk defa annesi mantıklı şeylerle yaklaştı kızına
claire billy dangalağıyla ilişkiyi ilerletmiş gibi
george tam balatayı sıyırmış elektroşokla kendine getirmeye çalışıyorlar, ruth mutluluğu ararken belayı buldu ?
ruth un düğün töreninde foto çeken claire e attığı tokat çok sebepsizdi, ruth da bence george gibi tedavi görmeli
david ile keith in çocuk sahibi olma çalışmaları devam ediyor ?
5x2. bölüm
bir önceki bölümle aynı ayarda güzel bir bölümdü
yere düşen gazeteye uzanırken kafasının üstünde araba geçen vatandaşın sahnesi güzeldi baştaki ölüm olaylarını seviyorum heyecanla izliyorum acaba kim nasıl gidecek ?
ölen kişi nate in lise arkadaşıymış, cenazeye gelen diğer arkadaş tom ise sapık ruhluydu, kızının 13 yaşındaki arkadaşına sulanıyor
david ile keith taşıyıcı anne formülü üzerinde anlaştılar doğacak çocuğun david le de kan bağı oluşturması için ilginç bir fikir ortaya çıktı..... claire in yumurtalarını alma fikri ama sanırım claire yumurtalarını vermeyecek hem hala hem anne olma durumu kızı panikletti
rico önüne gelen kadınla dolaşıyor ama sonunda kürkçü dükkanına dönecek tilki
ölen kişi nate in lise arkadaşıymış, cenazeye gelen diğer arkadaş tom ise sapık ruhluydu, kızının 13 yaşındaki arkadaşına sulanıyor
david ile keith taşıyıcı anne formülü üzerinde anlaştılar doğacak çocuğun david le de kan bağı oluşturması için ilginç bir fikir ortaya çıktı..... claire in yumurtalarını alma fikri ama sanırım claire yumurtalarını vermeyecek hem hala hem anne olma durumu kızı panikletti
rico önüne gelen kadınla dolaşıyor ama sonunda kürkçü dükkanına dönecek tilki
george un doktor kızı maggie çok sempatik keşke brenda ölsede maggie başrole geçse
ama olmayacak, nerdeyse dizi bitiyor brendaya kamyon falan çarpmadı hala yaşıyor kadın
5x1
İyi bir sezon açılışı oldu. Six Feet Under'i Türkiye'ye uyarlamanın vakti geldi de geçiyor. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27328314.asp @yatutarsa
@destere Bende demiştim dicem sana..Bu ikili (Nate ve Brenda) başkasıyla yapamaz. Fakat mutluda olamazlar. Şu meşhur bahsedilen final bölümünde ne oluyor acaba. İkiliden biri ölebilir..
George'yi sezon finalinde şizofreni bırakmıştık geçen zamanda aklını yitirmiş.
Ruth kocasından mı utanıyor. Claire'ye vurmasına anlam veremedim.
David'in gördüğü hayal çok iyiydi. Keith'i bırakır sarışın olana basarım nikahı.
Calire, Billy tekin biri değil. Neyse ya senden laftan anlamazsın çek cezanı.
Koskoca Amerika'da anestezi uzmanı yokmu? Valla Brenda kana kaybından ölebilirdi. Bunlar nasıl örnek oluyorlar izleyicilere.. Brenda'nın kürtaja girdikten sonra Nate'nin ağlamasına üzüldüm diyorum ve gidiyorum.
8/10
brenda nate in peşini bırakmayacak bende anladım artık brendadan kurtulmak için kadının ölmesi şart
5x2
Daha iyi bölümlerini de gördüğümüz oldu dizinin ama iyi bölümdü yine de.
Rico'ya yine kapının yolu göründü.
David'in rüya sahnesi sesli güldürdü.
Ruth, George ile evlendiğine bin pişman. Yalnız George'nin hastalığının ilerlemesinde başlıca sebep kendisi çenesiyle bezdirdi adamı.
Billy ilaçlarını almazsa korkarım Claire'ye birşey yapabilir. Her an deliricekmiş gibi.
8/10
bu bölümün en çarpıcı kısmı claire in yumurtalarıydı bahsetmeden geçmişsin )
@Forumdash daha başlamadınmı sen ?
Son düzenleme: