Klasik Six Feet Under - 2. Sezon Yorumları

2x2

Son zamanlarda izlediğim en sıkıcı dizi bölümüydü.

Diziye olmadı yeni karakterler girse bari yokmu bunların teyze halası ya da kuzenleri?

Ruth'un komik halleride olmayınca sıkıntıdan ölecektim. Nate'nin hastalığından fenalık geldi, kardeşine anlattıda kurtulduk. Brenda ile belliki ilerde evlenicek, düğün olsa bitsede ilişkilerine bi heyecan gelse. Hep aynı sahneler diziye hareketlilik şart.

Claire, Gebe'nin gerçek yüzünü ne zaman görecek derken bu bölümde uyandı umarım tekrar kanmaz.

David'in tabut sahnesi iyiydi.
Federico'ya ev parasını verselerdi keşke.

7/10

2x3

Bir önceki sıkıcı bölümün üstüne iyi geldi, güzel bölümdü.

Keith aileden bir gibi değil mi? Fisher ailesinin her başı sıkıştığında yanlarında.

Brenda yeni arayışlarda ama ben Nate'yi aldatacağını düşünmüyorum.

Ruth'lu sahneler yine çok eğlenceliydi, gerçek hayatta nasıl biri çok merak ediyorum. İyi oyuncu olduğu kesin.

Dizide ilginçtir herkes sanrılar görüyor, ölülerle konuşuyor.

Gabe inaşallah hapisi boylarda bir daha çıkamaz. Claire aşık olacak başka adam bulamadın mı.

8/10

2x4

Fena bölüm değildi, bu seviyeden aşağıya inmezse güzel.

Keith ve Eddie'nin arası bozuluyor süper, bu durumda David'le tekrar başlayabilirler ( söyledikerime bende inanamıyorum. gay ilişkiyi bizede içselleştirdiler.
)

Keith'in yeğeni çok aksiydi hiçbir şeyi beğenmiyor ama Eddie'yi sevmemesine rağmen David'e olumlu gibi.

Nate, belliki zamanında babasının sözünü dinlemeyip gitti, bir işin ucundan tutamadı kürkçü dükkanına baba mesleğine ger geri döndü. Mağlup oldu yani hani ne oldu senin hayallerine?

Lisa sıcakkanlı cana yakında Nate'ye olan aşkından biraz kafayı sıyırmış gibi.

Brenda gözümde bitmiştir, ne olursa olsun annesine tokat atmamalıydı.

8/10

maşallah

başladıysan bundada bizi ekeceksin gibi
) günde 5 bölümmü izlyordun ?

brenda dan nefret etmem için çok sebep sayabilirim ama annesine attığı tokat bu sebeplerden biri değildir

annesi her türlü haketti tokadı

S02B10 izledim

Bu bölüm iyiydi. Öyle iyiydiki kendimi kaptırdım küfürleri ardı ardına saydırdım

Breanda sen nasıl bi ahlak yoksunu kadınsın? Cinselliğe olan açliğini geçtim ama değer diye bişey kalmamiş
İzlerken o sahnelerde çok küfür saydırdım

Ruth canım benim Brenda'yı yola getirdi
Brenda hemen tüm suçu O kadını arkadaşina attı
Arkadaşi bile onun yaptiklarini yapmazken, o ağzı sulanarak bakıyordu etrafa

Nate'in çocuklu rüyası iyiydi
Acaba kaç tane öyle bıraktı??? Güzeldi
Çocuguna sahip çıkmak istedi.Kadın Brenda için trip attı

her ne kadar çok sinirlensem de sezonun en iyi bölümlerindendi. 9/10

Son düzenleme:
2x5

Hep aynı tempoda gidiyor, biraz hızlansa süper olacak, bekliyoruz.

Yalnızlık kötü, dizinin başında kadın yediği lokma boğazında kaldı bi bardak su verecek ya da sırtına vuracak kimse bulamadığı için pisi pisine öldü.

David'in yeni tanıştığı gözlüklü soruyor; 'Fena bir ilişkiden yeni mi Çıktın?'

Bizimkinin cevabı: 'Hayır, fena bir bekarlıktan yeni çıkacağım.' Bu sahnede koptum.

Keith bu bölümde iki defa yanlış yaptı. Birincisi adamı öldürmeyebilirdi, ikincisi ise David'ı kullanması.

Ruth hırsızlık mı yaptı?
Federico'ya üzülüyorum bütün işi ona yaptırıyorlar.

8/10

S02B11 izledim

Ortalama bir bölümdü ama iyidi

Nate'in cocugunu öğrenen Brenda kendini yine ota b**ka verdi. Yetmezmiş gibi yaşlı amca ve teyzelere kol kanat açtiği yetmezmiş gibi bride gençler, kanatlari altına adı
Birde Brenda'nın bu sex düşkünlüğünü çocukluğuna vurmazlar mı????

Claire'in kafa uçukken çok ve tatlıydı. Ruth'a dikdiği pantolon ise tam kopmalık
Yürürken müzik yapmak gibi bişey diyerek pantolona sanat değeri katıyor

Ruth Nikolai'yı seviyor galiba
Onun için gözünü bile kırpmadan borçlarini ödüyor

Claire için 8/10

Bu aralar boş gezenin boş kalfasıyım.

Yok kadının evinden ona özel eşyalar aldı diye hatırlıyorum

2x6

Yine güzel bölümdü. Farklı konu ve olay katmaya başardılar hikayeye.

Diziye normal bir karakter girmedi arkadaş önce Lisa şimdi de Sarah

Nikolai maşallah kendi evi gibi kullanıyor Fisher'lerin evini.

Ruth çok pinpirikli evde elinde bir bezle sürekli bir yerleri silip temizliyor.

Eşi ölen kadın kocasının arkasından elem kederini boşallttı, belliki kocasından çok çekmiş.

Brenda masaj yaptığı kişilere masturbasyon yapmaya başladı. Ruth oğluna yakıştırmamakta haklıydı.

David gözlüklüyle yapamadı Keith'le ilişkileri bakalım ne olacak?

8/10

2x7

Tempo yeniden artmaya başladı gibi, bir önceki bölüme göre de daha iyiydi.

Nate'nin yanındaki Rabbi Ari (Molly Parker), House of Cards'ta Jackie Sharp karakterini canlandırıyor.

@Forumdash @destere

İlk baştaki ölüm şeklini görünce Ahmet Çakar'ın 5 kurşun yiyince orgazm oldum sözü geldi aklıma.

Brenda masturbasyon olayını kitabına yazmış, Nate öğrenirse olacakları düşünemiyorum. Keşke evlenmeden öğrense yol gösterirdi. Yol göstermeyebilirde bunlar çok rahat insanlar.

Eşi Rico'yu aldatıyor sanmıştım bana da sürpriz oldu, kuzenden hiç beklemezdim o sahnede Rico'nun tepkilerine sesli güldüm. Müthiş oyunculuk çıkardı.

Brenda'nın annesi çok sıkıcı sürekli hayat hikayesini anlatıp duruyor, gereksiz sahneler.

Nate'nin telefon markası Motorala'ydı benimde vardı çok eskiden.

Claire yakışıklı bir çocuk buldu derken sonu hayalkırırıklığı yarattı.

Brenda'nın hayellerinin sınırı yok, o sahnede oynayan sıradan bir oyuncu da kızın her yerini elledi valla ne şans insan bedava oynar. Brenda zamanla daha cesur sahneler çekmeye başladı, soyunmasını da bekliyoruz.

8.5/10

2x8

Beklediğim kadar bomba bir bölüm olmadı. Yine de iyiydi tabii.

2000'li yılların kızları kıyafetlerinde George W. Bush'un eşi first lady Laura'yı örnek alırlarmış. Bizde de Emine Erdoğan'ı örnek alıyorlar.

Kocası Cumhuriyetçi olmasına rağmen Laura Bush'un eşcinsellerin eşit haklara kavuşmasını desteklediğinide belirtmekte fayda var.

Nikolai'yi kim dövdüyse elleri dert görmesin. İki bacağıa kırık insanın hatanede hiç yatmadan taburcu olmasıda ilginç. 8 hafta boyunca evde çekilmez ki o. Hem bacağı kırık adam kanepe de mi yatar tey allam.

Rico karısının bobağazlığı yüzünden bi dünya dayak yedi.

Billy'in nicki 'DeliBilly'.. Claire, Toby gibi efendi adamlar sana göre değil tam buldun layığını.

Sonu güzel bitti. Dağlar denize paraleldi aynı bizde Karadeniz'de olduğu gibi.

8/10

2x9

Sezon finaline yaklaştıkça heyecan artıyor.

Sonunda Nikolai'yi kanepeden bir yatağa taşımışlar.

Rico sen ne iyi adamsın onca işinin arasında birde Nikolai'ye yardım ediyorsun.

Vay anasını Lisa hamileymiş.😱 Ne olacak şimdi o çocuk babasız mı büyüyecek? Brenda bu duruma ne tepki gösterecek sorular sorular..

Britney Spears’ın bakireyim açklamasını çok duymuştum her seferinde yalancıyı s**sinler mi diye tepki gösterdiğimi hatırlıyorum.

Claire abin söylemişti sana Billy'in tekin biri olmadığını geç olmadan farketmeden güzel. Ancak bölümün sonunda resimlerine bakman kafa karıştırdı.

8.5/10

evet

aynı kadın deadwood da da oynamıştı