Klasik Six Feet Under - 2. Sezon Yorumları

2x2

Son zamanlarda izlediğim en sıkıcı dizi bölümüydü.:(

Diziye olmadı yeni karakterler girse bari yokmu bunların teyze halası ya da kuzenleri?:X

Ruth'un komik halleride olmayınca sıkıntıdan ölecektim. Nate'nin hastalığından fenalık geldi, kardeşine anlattıda kurtulduk. Brenda ile belliki ilerde evlenicek, düğün olsa bitsede ilişkilerine bi heyecan gelse. Hep aynı sahneler diziye hareketlilik şart.:X

Claire, Gebe'nin gerçek yüzünü ne zaman görecek derken bu bölümde uyandı umarım tekrar kanmaz.:)

David'in tabut sahnesi iyiydi.:) Federico'ya ev parasını verselerdi keşke.:(

7/10

2x3

Bir önceki sıkıcı bölümün üstüne iyi geldi, güzel bölümdü.:)

Keith aileden bir gibi değil mi? Fisher ailesinin her başı sıkıştığında yanlarında.:)

Brenda yeni arayışlarda ama ben Nate'yi aldatacağını düşünmüyorum.:X

Ruth'lu sahneler yine çok eğlenceliydi, gerçek hayatta nasıl biri çok merak ediyorum. İyi oyuncu olduğu kesin.:)

Dizide ilginçtir herkes sanrılar görüyor, ölülerle konuşuyor.:X

Gabe inaşallah hapisi boylarda bir daha çıkamaz. Claire aşık olacak başka adam bulamadın mı.:(

8/10

2x4

Fena bölüm değildi, bu seviyeden aşağıya inmezse güzel.:)

Keith ve Eddie'nin arası bozuluyor süper, bu durumda David'le tekrar başlayabilirler ( söyledikerime bende inanamıyorum. gay ilişkiyi bizede içselleştirdiler.:))

Keith'in yeğeni çok aksiydi hiçbir şeyi beğenmiyor ama Eddie'yi sevmemesine rağmen David'e olumlu gibi.:)

Nate, belliki zamanında babasının sözünü dinlemeyip gitti, bir işin ucundan tutamadı kürkçü dükkanına baba mesleğine ger geri döndü. Mağlup oldu yani hani ne oldu senin hayallerine?:X

Lisa sıcakkanlı cana yakında Nate'ye olan aşkından biraz kafayı sıyırmış gibi.:(

Brenda gözümde bitmiştir, ne olursa olsun annesine tokat atmamalıydı.:(

8/10

2x4

Fena bölüm değildi, bu seviyeden aşağıya inmezse güzel.:)

Keith ve Eddie'nin arası bozuluyor süper, bu durumda David'le tekrar başlayabilirler ( söyledikerime bende inanamıyorum. gay ilişkiyi bizede içselleştirdiler.:))

Keith'in yeğeni çok aksiydi hiçbir şeyi beğenmiyor ama Eddie'yi sevmemesine rağmen David'e olumlu gibi.:)

Nate, belliki zamanında babasının sözünü dinlemeyip gitti, bir işin ucundan tutamadı kürkçü dükkanına baba mesleğine ger geri döndü. Mağlup oldu yani hani ne oldu senin hayallerine?:X

Lisa sıcakkanlı cana yakında Nate'ye olan aşkından biraz kafayı sıyırmış gibi.:(

Brenda gözümde bitmiştir, ne olursa olsun annesine tokat atmamalıydı.:(

8/10
maşallah

başladıysan bundada bizi ekeceksin gibi :)) günde 5 bölümmü izlyordun ?

brenda dan nefret etmem için çok sebep sayabilirim ama annesine attığı tokat bu sebeplerden biri değildir :)
annesi her türlü haketti tokadı :)

S02B10 izledim

Bu bölüm iyiydi. Öyle iyiydiki kendimi kaptırdım küfürleri ardı ardına saydırdım :bağır:

Breanda sen nasıl bi ahlak yoksunu kadınsın? Cinselliğe olan açliğini geçtim ama değer diye bişey kalmamiş :bağır: İzlerken o sahnelerde çok küfür saydırdım :T:

Ruth canım benim Brenda'yı yola getirdi :bhr: Brenda hemen tüm suçu O kadını arkadaşina attı:T: Arkadaşi bile onun yaptiklarini yapmazken, o ağzı sulanarak bakıyordu etrafa:T:

Nate'in çocuklu rüyası iyiydi:F Acaba kaç tane öyle bıraktı??? Güzeldi:A Çocuguna sahip çıkmak istedi.Kadın Brenda için trip attı:(

her ne kadar çok sinirlensem de sezonun en iyi bölümlerindendi. 9/10

Son düzenleme:
2x5

Hep aynı tempoda gidiyor, biraz hızlansa süper olacak, bekliyoruz.:)

Yalnızlık kötü, dizinin başında kadın yediği lokma boğazında kaldı bi bardak su verecek ya da sırtına vuracak kimse bulamadığı için pisi pisine öldü.:(

David'in yeni tanıştığı gözlüklü soruyor; 'Fena bir ilişkiden yeni mi Çıktın?'

Bizimkinin cevabı: 'Hayır, fena bir bekarlıktan yeni çıkacağım.' Bu sahnede koptum.:)

Keith bu bölümde iki defa yanlış yaptı. Birincisi adamı öldürmeyebilirdi, ikincisi ise David'ı kullanması.:)

Ruth hırsızlık mı yaptı?(b) Federico'ya üzülüyorum bütün işi ona yaptırıyorlar.

8/10

S02B11 izledim

Ortalama bir bölümdü ama iyidi:)

Nate'in cocugunu öğrenen Brenda kendini yine ota b**ka verdi. Yetmezmiş gibi yaşlı amca ve teyzelere kol kanat açtiği yetmezmiş gibi bride gençler, kanatlari altına adı:X Birde Brenda'nın bu sex düşkünlüğünü çocukluğuna vurmazlar mı????

Claire'in kafa uçukken çok ve tatlıydı. Ruth'a dikdiği pantolon ise tam kopmalık:F Yürürken müzik yapmak gibi bişey diyerek pantolona sanat değeri katıyor:F

Ruth Nikolai'yı seviyor galiba:) Onun için gözünü bile kırpmadan borçlarini ödüyor :bhr:

Claire için 8/10

maşallah

başladıysan bundada bizi ekeceksin gibi :)) günde 5 bölümmü izlyordun ?

brenda dan nefret etmem için çok sebep sayabilirim ama annesine attığı tokat bu sebeplerden biri değildir :)
annesi her türlü haketti tokadı :)
Bu aralar boş gezenin boş kalfasıyım.:)

2x5

Hep aynı tempoda gidiyor, biraz hızlansa süper olacak, bekliyoruz.:)

Yalnızlık kötü, dizinin başında kadın yediği lokma boğazında kaldı bi bardak su verecek ya da sırtına vuracak kimse bulamadığı için pisi pisine öldü.:(

David'in yeni tanıştığı gözlüklü soruyor; 'Fena bir ilişkiden yeni mi Çıktın?'

Bizimkinin cevabı: 'Hayır, fena bir bekarlıktan yeni çıkacağım.' Bu sahnede koptum.:)

Keith bu bölümde iki defa yanlış yaptı. Birincisi adamı öldürmeyebilirdi, ikincisi ise David'ı kullanması.:)

Ruth hırsızlık mı yaptı?(b) Federico'ya üzülüyorum bütün işi ona yaptırıyorlar.

8/10
Yok kadının evinden ona özel eşyalar aldı diye hatırlıyorum(b)

2x6

Yine güzel bölümdü. Farklı konu ve olay katmaya başardılar hikayeye. :)

Diziye normal bir karakter girmedi arkadaş önce Lisa şimdi de Sarah :)

Nikolai maşallah kendi evi gibi kullanıyor Fisher'lerin evini.:)

Ruth çok pinpirikli evde elinde bir bezle sürekli bir yerleri silip temizliyor.:)

Eşi ölen kadın kocasının arkasından elem kederini boşallttı, belliki kocasından çok çekmiş.:)

Brenda masaj yaptığı kişilere masturbasyon yapmaya başladı. Ruth oğluna yakıştırmamakta haklıydı.:X

David gözlüklüyle yapamadı Keith'le ilişkileri bakalım ne olacak?:X

8/10

2x7

Tempo yeniden artmaya başladı gibi, bir önceki bölüme göre de daha iyiydi.:)

Nate'nin yanındaki Rabbi Ari (Molly Parker), House of Cards'ta Jackie Sharp karakterini canlandırıyor.:)
@Forumdash @destere

İlk baştaki ölüm şeklini görünce Ahmet Çakar'ın 5 kurşun yiyince orgazm oldum sözü geldi aklıma.:)

Brenda masturbasyon olayını kitabına yazmış, Nate öğrenirse olacakları düşünemiyorum. Keşke evlenmeden öğrense yol gösterirdi. Yol göstermeyebilirde bunlar çok rahat insanlar.:)

Eşi Rico'yu aldatıyor sanmıştım bana da sürpriz oldu, kuzenden hiç beklemezdim o sahnede Rico'nun tepkilerine sesli güldüm. Müthiş oyunculuk çıkardı.:)

Brenda'nın annesi çok sıkıcı sürekli hayat hikayesini anlatıp duruyor, gereksiz sahneler.:(

Nate'nin telefon markası Motorala'ydı benimde vardı çok eskiden.

Claire yakışıklı bir çocuk buldu derken sonu hayalkırırıklığı yarattı.

Brenda'nın hayellerinin sınırı yok, o sahnede oynayan sıradan bir oyuncu da kızın her yerini elledi valla ne şans insan bedava oynar. Brenda zamanla daha cesur sahneler çekmeye başladı, soyunmasını da bekliyoruz.:)

8.5/10

2x8

Beklediğim kadar bomba bir bölüm olmadı. Yine de iyiydi tabii. :)

2000'li yılların kızları kıyafetlerinde George W. Bush'un eşi first lady Laura'yı örnek alırlarmış. Bizde de Emine Erdoğan'ı örnek alıyorlar.:)

Kocası Cumhuriyetçi olmasına rağmen Laura Bush'un eşcinsellerin eşit haklara kavuşmasını desteklediğinide belirtmekte fayda var.:X

Nikolai'yi kim dövdüyse elleri dert görmesin. İki bacağıa kırık insanın hatanede hiç yatmadan taburcu olmasıda ilginç. 8 hafta boyunca evde çekilmez ki o. Hem bacağı kırık adam kanepe de mi yatar tey allam.:)

Rico karısının bobağazlığı yüzünden bi dünya dayak yedi.:(

Billy'in nicki 'DeliBilly'.. Claire, Toby gibi efendi adamlar sana göre değil tam buldun layığını.:(

Sonu güzel bitti. Dağlar denize paraleldi aynı bizde Karadeniz'de olduğu gibi.:X

8/10

2x9

Sezon finaline yaklaştıkça heyecan artıyor. :)

Sonunda Nikolai'yi kanepeden bir yatağa taşımışlar.:)

Rico sen ne iyi adamsın onca işinin arasında birde Nikolai'ye yardım ediyorsun.:)

Vay anasını Lisa hamileymiş.😱 Ne olacak şimdi o çocuk babasız mı büyüyecek? Brenda bu duruma ne tepki gösterecek sorular sorular..

Britney Spears’ın bakireyim açklamasını çok duymuştum her seferinde yalancıyı s**sinler mi diye tepki gösterdiğimi hatırlıyorum.:)

Claire abin söylemişti sana Billy'in tekin biri olmadığını geç olmadan farketmeden güzel. Ancak bölümün sonunda resimlerine bakman kafa karıştırdı.(b)

8.5/10

2x7

Tempo yeniden artmaya başladı gibi, bir önceki bölüme göre de daha iyiydi.:)

Nate'nin yanındaki Rabbi Ari (Molly Parker), House of Cards'ta Jackie Sharp karakterini canlandırıyor.:)
@Forumdash @destere

İlk baştaki ölüm şeklini görünce Ahmet Çakar'ın 5 kurşun yiyince orgazm oldum sözü geldi aklıma.:)

Brenda masturbasyon olayını kitabına yazmış, Nate öğrenirse olacakları düşünemiyorum. Keşke evlenmeden öğrense yol gösterirdi. Yol göstermeyebilirde bunlar çok rahat insanlar.:)

Eşi Rico'yu aldatıyor sanmıştım bana da sürpriz oldu, kuzenden hiç beklemezdim o sahnede Rico'nun tepkilerine sesli güldüm. Müthiş oyunculuk çıkardı.:)

Brenda'nın annesi çok sıkıcı sürekli hayat hikayesini anlatıp duruyor, gereksiz sahneler.:(

Nate'nin telefon markası Motorala'ydı benimde vardı çok eskiden.

Claire yakışıklı bir çocuk buldu derken sonu hayalkırırıklığı yarattı.

Brenda'nın hayellerinin sınırı yok, o sahnede oynayan sıradan bir oyuncu da kızın her yerini elledi valla ne şans insan bedava oynar. Brenda zamanla daha cesur sahneler çekmeye başladı, soyunmasını da bekliyoruz.:)

8.5/10
evet :)
aynı kadın deadwood da da oynamıştı :)