Klasik Six Feet Under - 2. Sezon Yorumları

bugün hell on wheels in 4x1. bölümünü izledim, sfu da sollamışsınız beni, yetişirim yarın :)

2x4. bölümü izledim
harika bir bölümdü özellikle sevmediğim gabe karakterinin görünmemesi dizinin kalitesini yükseltti. claire i her zaman böyle görmek isteriz, ergenik oğlanlar peşinde koşturmasın tombişim :)

claire ve nate in cenaze almak için yaptıkları seyahat hoştu süperdi iki kardeşin birbirini tanıması açısından güzel oldu
lisa adlı kadının karıncalarla konuştuğu sahne komikti :)
brendanın annesine geçirdiği tokat harikaydı aslında iki üç tokat daha atsa dahada mutlu olurdum :)
david ile zenci arasındaki yakınlaşma taylor isimli küçük kız sayesinde dahada bir ilerleyecek gibi kız fazla şımarık ama zeki bir çocuk :) son sahnede david in annesine karşı patladığı sahnede hak verdim david e, anne son zamanlarda çok fazla anlaşılmayan ama bir o kadarda rahatsız edici konulara burnunu sokuyor :)

Yine geride kalacağım korkusu sardı içimi. :(
sonunda yetişiyorsun nasıl olsa :) her sezon arasına uzun bir boşluk giriyor nedense? üçüncü sezonu topluca izlemeye anca 2015 te başlarız gibi :) bana kalsa tüm sezonları bir ayda bitirirdim :)

S02B05 izledim
Yalnızlıgın anlatildiği çok iyi bölümlerden biriydi:)
Kadın için ben de Ruth gibi üzüldüm. Ruth'un üzülmesine de üzüldüm:( O da o kadın kadar yalnız:( 4.bölümde aracak kimsesi ne arkadaşi ne yakını bile yoktu:( 5 kişiden 3'ü çocuguydu:(

David ortamı malı gibi :T: Bi ona bi şuna :( M.C. Hall canlandırmasa karakteri çok şeyler sayardım :X Hatrı var reyizin:)

Claire'e bu bölüm fazla sahne verselerde hikayesi ilgimi çekmedi:T: Nate'in cenaze öncesi hayali güldürdü. Rico'nun, David'in "bu tabutun kapağı açık olmalıydı?" sorsuna yaptiği atarda süperdi:X

8.5/10

S02B06 izledim

Yine Ruth'cuğum üstüne kurulu bir bölümdü. RBu sefer 4.bölümde aradiği ama cevap vermeyen kardeşi bu bölüm ortaya cıktı:)

Teyzemiz bu bölümde aileyi elden geçirdi.Hatta Rus eniştesine bile asıldı:F Deli dolu bir teyze karşimiza çıksa da sonda neden öyle biri oldugu ortaya cıktı:( Ruth üzüldü onun haline Ruth'cuğum üzülünce ben de üzüldüm:(

Brenda artık hikaye yazma uğruna cozuttu 😱 Masaj yaptiği adama bir de masturbasyon yaptı :F Adam tamamiyle gevşemiştir :F:F

David habire yenilere yelken acıp sonradan bir mendil gibi adamlari atıyor:F Kadınlardan daha fettan David :F

Son düzenleme:
2x4. bölümü izledim
harika bir bölümdü özellikle sevmediğim gabe karakterinin görünmemesi dizinin kalitesini yükseltti. claire i her zaman böyle görmek isteriz, ergenik oğlanlar peşinde koşturmasın tombişim :)

claire ve nate in cenaze almak için yaptıkları seyahat hoştu süperdi iki kardeşin birbirini tanıması açısından güzel oldu
lisa adlı kadının karıncalarla konuştuğu sahne komikti :)
brendanın annesine geçirdiği tokat harikaydı aslında iki üç tokat daha atsa dahada mutlu olurdum :)
david ile zenci arasındaki yakınlaşma taylor isimli küçük kız sayesinde dahada bir ilerleyecek gibi kız fazla şımarık ama zeki bir çocuk :) son sahnede david in annesine karşı patladığı sahnede hak verdim david e, anne son zamanlarda çok fazla anlaşılmayan ama bir o kadarda rahatsız edici konulara burnunu sokuyor :)

sonunda yetişiyorsun nasıl olsa :) her sezon arasına uzun bir boşluk giriyor nedense? üçüncü sezonu topluca izlemeye anca 2015 te başlarız gibi :) bana kalsa tüm sezonları bir ayda bitirirdim :)
Dizinin orjinalinde de boşluk giriyor. :D Bana kalsa bitiremem ben çünkü ağır bir dizi. Ve bence böyle bir diziyi yavaş izlemek gerek. :)

3. sezona Eylül'de başlarız. :)

2x4

Ruth'cumun David'e "hoş bir erkekle tanıştın mı" sorusu yine güldürdü. :D Bu çocuklarını anlayan anne tavırları çok güzel :D

Nate ve Claire'ın gitmesi iyi oldu, Nate'in eskisi de karıncalarla konuşurken güldürdü :X Nöbet geçirmesi kötü oldu ama :/

Keith'i zaten sevmem yiğeni ondan da beter. Küçük kezbana bak sen dave okuldan almasa mal gibi kalacak orada hala trip atıyor süt beğenmiyor :bağır:

Rico da güzel konuştu. :) :)
8.5/10

2x5

Baya sıkıcı bölümdü, birkaç bölüm önce olan diziyi bırakma kararmaktan vazgeçme kararını yeniden gözden geçireceğim galiba. :(

Ben Brenda'dan nefret ettikçe Brenda'nın sahneleri çoğalıyor. Artık neredeyse bölümün üçte biri ona ayrılıyor, fenalık geçirecek gibi oluyorum onun sahnelerini izlerken. :(

Keith de yanlış yapabiliyormuş bunu gördük. Bölümün tek iyi konusuydu zaten. Keith'in adamı vurması ve sonrasında yaşananlar...

Yalnız ölüm ve yalnız cenaze enteresandı ama beni pek etkilemedi doğrusu.

@destere @Forumdash siz hızlı izlemek istiyorsunuz ama valla dizi çok ağır, gitmiyor her gün veya iki günde bir izlemekle. Bazı diziler var gerçekten günde 4-5 bölüm bile tüketilir cinsten ama bu dizinin hem süresi çok uzun hem de kendisi çok ağır. Şu an ne yapsam diziyle ilgili kararsız kaldım. Aslında haftalığa veya haftada iki güne çevirmek istiyorum (kendim için) ama çok fazla bölüm var daha. Haftalık yapsam çok aşırı uzayacak. Diziyi de bırakmak istemiyorum ama izleyesim de yok karışık duygular içerisindeyim. :( :D

Bu arada @Forumdash 2x6 değil 2x5 galiba yorumun. Ya da 2x6 ile 2x5'te çok benzer şeyler oluyor. :D:D

7/10

@destere @Forumdash siz hızlı izlemek istiyorsunuz ama valla dizi çok ağır, gitmiyor her gün veya iki günde bir izlemekle. Bazı diziler var gerçekten günde 4-5 bölüm bile tüketilir cinsten ama bu dizinin hem süresi çok uzun hem de kendisi çok ağır. Şu an ne yapsam diziyle ilgili kararsız kaldım. Aslında haftalığa veya haftada iki güne çevirmek istiyorum (kendim için) ama çok fazla bölüm var daha. Haftalık yapsam çok aşırı uzayacak. Diziyi de bırakmak istemiyorum ama izleyesim de yok karışık duygular içerisindeyim. :( :D

Bu arada @Forumdash 2x6 değil 2x5 galiba yorumun. Ya da 2x6 ile 2x5'te çok benzer şeyler oluyor. :D:D

7/10
Hep yakalamak zorundamısın :( :X

Ben hızlı izlemeye değil yeni sezona bırakmamayı istiyorum:( Ben haftada 5 bölüm izlemeye gayret gösteriyorum. Çarşamba perşembe cuma cumartesi olarak. Pazardan çarşambaya gecen süredeki aralık bana yetiyor. Takvimimi oluşturdum sayılır:) En geç Ekim başı gibi bitirim(b) -ki bu da bayaa uzun süre:)

Dizinin orjinalinde de boşluk giriyor. :D Bana kalsa bitiremem ben çünkü ağır bir dizi. Ve bence böyle bir diziyi yavaş izlemek gerek. :)

3. sezona Eylül'de başlarız. :)
orjinalinde boşluk mecburen girmişte şu anda biz geriden geldiğimiz için birebir izleyen seyircilerin çilesini çekmemek için ara vermeden devam etmeliyiz :)
en azından öyle bir imkanımız var kullanmak lazım :)
neyse ağırdan gidiyorum zaten anca beraber kanca beraber :)

S02B07 izledim

Bu bölümü de sevdim :X Son 2 bölümü peşpeşe izlediğimden olsa gerek beğenerek izliyorum yada hikayeler iyi(b)

Claire teyzesinin yanına gitti ve ne geceydi dedirten bi gece yaşadı ve eve döndü:X Hayır öyle bir gece yapıacaksini maturelerden oluşan grup niye kosarsınız da miğdemizi kaldırırsınız??? (k.bakmayın böyle yorum için :) )

Brenda iyice sıktı yaa(b) İlk sezon biraz düzelir gibi olmuştu ama artık dizinin sex kölesi gibi bişeysi😕 Her bölüm sex içerikli bi sahne yapılır mı??? oyuncu mu bu şimdi??? Bu arada HoC'taki kadın vardı adınıı unuttum.Nate ile bence daha çok yakışıyorlar(dı):X Ayrıca Nate ile olan sohbeti çok iyiydi Nate'in abartı davranişini bizim veryansın ettiğimizden daha zekice bir cevap verdi:F
Nate: "Evet, öleceğim"
Kadın Haham; "Ben de"
Nate: "Neyin var?"
Kadın Haham: "Bedenim" süperdi bu konuşma :F:F

Ricooooooo :F Adam David'e atar yapmişti, kuzenide aynısı çıktı:F Ama David'e dediği gibi "onlarda erkekler öyle şey yapar kimselere söylemezmiş" Rico'da yine adamlığını gösterdi:X Rico'ya biraz daha rol verilsin.Çok kıyıda köşede(b)

Ruth'cuğum senin yalnızlığına bir ben üzülüyorum heralde:T Canım benim son sahnelerde nasılda döktürdü?? Şarkıda çıkışlari da yapamadi, ama çok sevimliydi:bhr:

8.5/10

2x5

Bence çok iyi bölümdü son dakikalar hariç hiç sıkılmadım. :)
Her ana karakter için bir ölüm vardı bu ölüm de Ruth içindi. Yalnızlık güzel anlatılmış. Ruth son sahnede üzdü :( O üzüldü ben üzüldüm üzmeyin lan Ruth'u :(

Katil Keith 😱 Bi Eddie bi David dolaşıyor adam. :D David'e ben de bir şeyler derdim de Michael C Hall hatrına susuyorum @Forumdash gibi :)

Brenda şaşırttı evlilik teklifiyle. "Karım olur musun" güldürdü. :D Bilgisayarda kendiliğinden çıkan yazılar da güzeldi.

Claire da çok büyük tepki gösterdi SAT olayına.
8.5/10

2x5. bölüm

yine güzel bir bölümdü, bu tarz dizileri seviyorum. durgun bile geçse anlatacak çok şeyi var, izlerken sıkılmadan sonuna kadar gidebiliyoruz

sanırım claire in sat olayını abartması psikoloğuna karşı duyduğu ilgiden kaynaklı kız gary adlı tombalak psikoloğa ilgi duyuyor, kıskançlık krizlerine girdi :)
bence claire, gabe gibi bir baltadan kurtulduktan sonra kime ilgi duyarsa duysun rahatsız olmam :)
ruth karakteri yine dizinin en renkli karakterlerinden biriydi, ölen kadının cenazesine kimsenin gelmemesi kadını çok etkiledi , çocuklarıda herbiri bir havada annelerine bir yakınlık göstermiyorlar daha çok dalğa geçmek için fırsat kolluyorlar
brendanın fahişelik yapan kadına eşlik edip icraat esnasında onu izlemesi, nasıl sonuçta brendanın evlilik fikrine sıcak bakmasına yol açtı o kısmı çözemedim ?:) ne düşündü acaba sonunda erospu olacağıma evleneyim yol yakınken mi diye düşündü? bağlantıyı kuramadım kuran arkadaşlar anlatırsa mutlu olurum :)
david dönüp dolaşıp keith adlı zenciyle güreş tutuyor(arada birde avukatla güreşti :)) o sahneler bayağı sıkıcı ama yapacak bişey yok izlemek zorunda kalıyoruz :)

2x6
Teyzemiz ne güzel eğleniyordu, sonlara doğru üzdü. Ne dertleri varmış kadıncağızın. :(

Ruth un Claire ın yaptıklarını saklaması iyiymiş, sevindi kız görünce. :D

David bir adamı daha eskitti :F Bakalım Keith e dönene kadar daha kaç adamın canını yakacak :F Avukat çok umutluydu üzüldüm. :(

Brenda iyice çığırından çıktı. Masaj işlerini bir tık yukarıya çıkardı :F
8.5/10

2x7
Claire'ın teyzesi ve arkadaşları çok iticiydi. Koca koca adamlar kadınlar ergen gibi.ss Hele o üstsüz teyzemiz :( bi de iki kere gösterdiler.ss

rico david e demediğini bırakmadı ama kuzeni de gay çıktı :F demek adam sevgilisiyle buluşmak için yapmıyormuş günlerdir evi :X

ruth yine duygulandırdı son sahnede. :( şu kadın çok yalnız bee. sevgilisi de çok atar yaptı bu bölüm zaten :T:

ah brenda ah ne güzeldin birkaç bölüm önce. şimdi müşteriye mastürbasyon yapar arabada,küvette tanımadığı adamlarla sevişmeyi hayal eder :F zor bu kızın durumu. :(
8/10

2x6. bölüm

brenda evlenmeye karar verince tuhaflaşmaya başladı birde kadını yazacağı roman bozdu sanırım romanına malzeme toplamak için elalemin malzemesiyle oynuyor kadın :) fahişeyle fazla takıldı brenda sonu kötü gibi :)
david ve nate in mitzi huntley adlı kadınla yaptıkları seyhat sıkıcı ve gereksizdi
ruth un kızkardeşi çok renkli biri, ruth ise renksiz monoton yalnız bir hayat sürüyor, bu yüzden kızkardeşini kıskandı
eşi ölen kadının kocasının cesedini gördüğünde kahkaha atması ilginçti :)

2x7. bölüm
brenda atlayacak sivri yer aramaya devam ediyor:) yanındaki fahişeye bir erkeğin şeyiyle oynadığını analtırken ağzı kulaklarında kadının... zaten sonunda yanında geçen kamyoncuyla oynaştığını hayal etti, yakında gerçekten kimseyi kırmayacak tüpçüyü, tamirciyi içeri çekecek gibi.. romanını tamamlamak için herkesi memnun edecek kadın :)
nate in yeni bulduğu yahudi kadın keşke diziden çıkmasa çok sempatik ve güzel buldum brenda gibi sorunlu biriyle oynaşacağına yahudi kadını kaçırmasın :)
tahmin ettiğim gibi keith in yeğeni keith le david i yeniden yanyana getirdi david de brendanın yuvarlak versiyonu, uçanı kaçanı kaçırmıyor :)
claire teyzesini ziyaret etti tamda gabe den sonra düzgün birini buldu diyecektim ki yeni buduğu parlak oğlanda ergen çıktı :) yok aşık olmdan yapmam ayakları falan :) claire in şansızlığı? düzgün birine rastlayamadı :)

genel anlamda 8. puanlık bölümlerdi

S02B08 izledim

Bölüm noel özel bir bölümdü ve babanın son günü flashbackler yapıldı ve babayı hayali olarak değilde eskiden nasıl bir insanmış gibi olarak izlemek daha keyifliydi. Diğer seoznlarda böyle birşey yapmazlar yine heralde(b)

Billy geri döndü Brenda şokta!!!
Billy'i hem istemiyor hem de kıskanıyor :bağır: Brenda iyice gıcık oldu, mağzada yaptiği hareketler filan neydi öyle:T: Kitabı çıksada satiş rekoru kıramasa da görsek o hallerrini :T:

Nate'in hastaliği sex sırasinda başına vurdu :X Gözler filan bi kaydı 😱 Sara hastalığı mı oldu şimdi bunun hastaliği???

En güzel sahne heralde Nate'in son sahnesiydi:X Motor üzerinde son surat hız:X Bazen hayat bu dedirtiyorlar :X

8/10

S02B09 izledim

Biraz bomba bölümdü:X
Nate geçen bölümlerde Seattle'a gittiğinde eski kırığıyla yine işi pişirmiş😱 Pişirdiği yetmediği gibi birde yakmiş :F Kızı hamile bırakmiş:F Ne tez 5 ay geçmiş :T:

Nikolai Teletabiuesleri izlerken bi nostarjik oldum:X Britney'nin bakire olması haberleri filan:F Güzel sahnelerdi:X

Claire ile Billy önceden görüşüyorlardı bize neden hiç göstermediler? Şömine başinda bunlari konuşurken çok saçma desemde Caire'den gözümü alamadım:X Yüzüne vuran şömine ateşiyle çok sexydi :bhr:

Hani derler ya "o.... bile daha namusludur" diye, hah işte bu söz kesin Brenda için söylenmiş. Sex Feet Under ekibide bunu senaryoya dökmüş. Yazarla seks yapti birde diğer kadına anlatıyordu. Ama o da Brenda'dan sıkılmış belli ben, bile daha namusluyum der gibi terapist önerdi :F
8/10

2x1

Hiç ara vermemişcesine..acayip bi rahatlama, bir huzur çöküyor üzerinize..:)

Ruth'un diyalogları ve yemek sahnelerinden büyük keyif aldım.. bir sezon açılışı insanı bu kadar mıhlayabilirdi.:)

David'in yemekte yalnız olmasına üzüldüm, Eşcinsel muhabbeti açılınca Nate ve Claire'nin gülüşleri her seferinde benide güldürüyor. Şunu da vurgulamakta fayda var bu kadar güzel gülen bir oyuncu topluluğuna az rastlanır. David, Nate, Brenda ve Claire'nin gülüşleri çok güzel.:)

Nate'nin komik hallerinde çok eğlendim, rüya sahnesi - Claire ve Gabe sahnelerinde ise çok sıkıldım.:(

Çicekçi Nikolai'de çok sempatik ama güvenilir bir tipi yok.:)

8/10