benim yüzüme oldu hepBana Nate'i bekliyormuş gibi geldi
Ben takılmamiştim o sahneye nolduk böyle Her ayrıntı sonuna kafamı kaşiyan smiley koyar oldum
sonunda yetişiyorsun nasıl olsa her sezon arasına uzun bir boşluk giriyor nedense? üçüncü sezonu topluca izlemeye anca 2015 te başlarız gibi bana kalsa tüm sezonları bir ayda bitirirdimYine geride kalacağım korkusu sardı içimi.
Dizinin orjinalinde de boşluk giriyor. Bana kalsa bitiremem ben çünkü ağır bir dizi. Ve bence böyle bir diziyi yavaş izlemek gerek.2x4. bölümü izledim
harika bir bölümdü özellikle sevmediğim gabe karakterinin görünmemesi dizinin kalitesini yükseltti. claire i her zaman böyle görmek isteriz, ergenik oğlanlar peşinde koşturmasın tombişim
claire ve nate in cenaze almak için yaptıkları seyahat hoştu süperdi iki kardeşin birbirini tanıması açısından güzel oldu
lisa adlı kadının karıncalarla konuştuğu sahne komikti
brendanın annesine geçirdiği tokat harikaydı aslında iki üç tokat daha atsa dahada mutlu olurdum
david ile zenci arasındaki yakınlaşma taylor isimli küçük kız sayesinde dahada bir ilerleyecek gibi kız fazla şımarık ama zeki bir çocuk son sahnede david in annesine karşı patladığı sahnede hak verdim david e, anne son zamanlarda çok fazla anlaşılmayan ama bir o kadarda rahatsız edici konulara burnunu sokuyor
sonunda yetişiyorsun nasıl olsa her sezon arasına uzun bir boşluk giriyor nedense? üçüncü sezonu topluca izlemeye anca 2015 te başlarız gibi bana kalsa tüm sezonları bir ayda bitirirdim
Hep yakalamak zorundamısın@destere @Forumdash siz hızlı izlemek istiyorsunuz ama valla dizi çok ağır, gitmiyor her gün veya iki günde bir izlemekle. Bazı diziler var gerçekten günde 4-5 bölüm bile tüketilir cinsten ama bu dizinin hem süresi çok uzun hem de kendisi çok ağır. Şu an ne yapsam diziyle ilgili kararsız kaldım. Aslında haftalığa veya haftada iki güne çevirmek istiyorum (kendim için) ama çok fazla bölüm var daha. Haftalık yapsam çok aşırı uzayacak. Diziyi de bırakmak istemiyorum ama izleyesim de yok karışık duygular içerisindeyim.
Bu arada @Forumdash 2x6 değil 2x5 galiba yorumun. Ya da 2x6 ile 2x5'te çok benzer şeyler oluyor.
7/10
orjinalinde boşluk mecburen girmişte şu anda biz geriden geldiğimiz için birebir izleyen seyircilerin çilesini çekmemek için ara vermeden devam etmeliyizDizinin orjinalinde de boşluk giriyor. Bana kalsa bitiremem ben çünkü ağır bir dizi. Ve bence böyle bir diziyi yavaş izlemek gerek.
3. sezona Eylül'de başlarız.