Klasik Six Feet Under - 2. Sezon Yorumları

2x12

Olaylar olaylar... Bu sefer şaka değil cidden olaylar oldu. :D Fena bölüm değildi son izlediklerimin en iyisiydi. :)

Nate ve Brenda ayrıldılar şimdilik ama maalesef bunun "şimdilik" olduğu çok açık. :(

Claire ile Ruth'un sahnesi iyiydi. :)

Ruth ile Nikolai amcanın ayrı ayrı sinema salonlarına gitmeleri komikti. :D Onlar da ayrıldılar gibi? Olan 87 bin dolara oldu. :(

7/10

2x13 (Sezon Finali)

Azmin zaferi, sonunda bitirdim. :):)

Bölüm geneli ortalamaydı yine ama sonları çok iyiydi. O nedenle yüksek vereceğim.

Nate'in ameliyata gidişi saçlarının falan gidişi çok duygulandırdı ya. Sezonun açık ara en duygusal bölümüydü. :(

Dizinin ilk sezonu gerçekten harikaydı ama ikinci sezon maalesef döküldü. Bundan sonra da arada sırada iyi bölümler çıksa da genel olarak vasat düzeyde gideceğini düşünüyorum ve diziyi şimdilik bırakıyorum. Kim bilir birkaç yıl sonra geri dönerim belki. :) Başka bir hayatta görüşürüz yani. :):)

8- /10

2x10

Tam 6 ay sonra yeniden SFU mesaisine başladım diyecektim ki, sanırım araya yine bi 6 ay girdi. Hey gidi hey Nerede o efsanevi 1.sezon? 1.sezonun hiçbir bölümü ikinci sezon gibi sıradan değildi.

Ama diziye devam edeceğim, 6 ayda bir 1 bölüm izleyeceğim. Yaklaşık 47 bölüm kaldı desek, ortalama 25 yılda bitiririm yani 2040 dolaylarında, eğer yaşarsam ve müsaistsem bitirmiş olacağım.

Bu diziye senede 2 bölümden fazlasını ayırmak çok zor. Tamam arada hayatla ilgili güzel tespitler var ama daha çok günlük sıradan ilişkiler, Amerikan Güzeli filmindeki gibi bir Amerikan Ailesi. Branda ve David'in iğrençlikleri. Monoton diyalog ve olaylar.

Henüz başladığım ama devamını getiremediğim onca klasik dizi var listemde. Ezel gibi kült dizi dururken SFU izlemek zaman kaybı olacak. Belki gelecek Sezonlar, son sezon filan efsanevi bölümler olacak ve 2040 da izlediğim için pişman olacağım yaşlı halimle. Ama yapacak bir şey yok, izleyiciyi 2.sezonda soğutmak olacak iş değil.
Neyse 2016 Ocak ayında 2x11 için görüşürüz inşallah. :)

5.5/10

Cidden hepimiz aynı ikinci sezonu mu izledik çok merak ettiriyor yorumların @Tolstoyevski
İlk sezonun gerisindeydi belki ama bu kadarı da fazla. :( Hele zaman kaybı denmesi.
Neyse sen kaybedersin 😛

Cidden hepimiz aynı ikinci sezonu mu izledik çok merak ettiriyor yorumların @Tolstoyevski
İlk sezonun gerisindeydi belki ama bu kadarı da fazla. :( Hele zaman kaybı denmesi.
Neyse sen kaybedersin 😛
Sen yanlışlıkla Dexter'ın ikinci sezonuna geçiş yaptın herhalde birinci sezondan sonra. :D

Bu arada ben 2.sezonu bitirdim 3'e başladım. Dizi gayet iyi gidiyor. Tahmin ettiğimin aksine hiç sıkılmadım. Bu dizi beni hiç sıkmıyor öyle izliyorum işte.