sıkılmadım4 saat izlemekten ciddi ciddi sıkılmadın mı?
sıkılmadım4 saat izlemekten ciddi ciddi sıkılmadın mı?
Bravo o zaman. Ben sevdiğim dizilerde bile 4 saatte mutlaka sıkılırken bu diziyi günde 1 bölümden fazla izlemem imkansız.sıkılmadım
neyse hızlanmayalım orange da yavaş daha çok tadı çıkıyor bugün 8. bölümü izledimHacı Orange'da sarkmıyoruz ki Çarşamba -Cumartesi izliyoruz Hesaplamama göre 3 hafta var bitmesine Orange'ın haftada 2'şer bölüm izlersek Senin de bildiğim kadarıyla elinde daha dizi yok Rectify bu gece bitiyor, Outlander kalıyor elinde bir tek Orange'da hızlanalım diyorsan o ayrı
Gene bol smiley'li yazmişim @yatutarsa
Orange'ın son 2 bölümdür Piper'lı sahnelerini pür dikkat izliyorum İspanyollular ve zenciler artık çok yer kaplıyorlar dizide ve sıkıcı bi hal alıyor. Piper gibi bi oyuncu varken zenci-yollularla iş götürüyorlarneyse hızlanmayalım orange da yavaş daha çok tadı çıkıyor bugün 8. bölümü izledim
rectify nin bitmesine üzüleceğim daha bir yıl bekle dur ..
orange sanırım romandan alınma çok hızlı gitmemek için rölntiye almışlar işiOrange'ın son 2 bölümdür Piper'lı sahnelerini pür dikkat izliyorum İspanyollular ve zenciler artık çok yer kaplıyorlar dizide ve sıkıcı bi hal alıyor. Piper gibi bi oyuncu varken zenci-yollularla iş götürüyorlar
Rectify bitti şuan son bölümün alt yazısı beklemek kaldı 9.bölüm ne harika bi bölümdü öyle😱
Kaç seriymişorange sanırım romandan alınma çok hızlı gitmemek için rölntiye almışlar işi
tam olarak bilmiyorum ama şöyle bir yazı var..Kaç seriymiş
hadi bakalım bekliyoruz beşinci sezona2x3
Uzun aranın ardından tekrar başladım. Diziyi aslında duygusal olarak çok bağlıyım. İçten bir dizi. İzlerken o ailenin bir parçasıymışım gibi hissedebiliyorum. Bakalım, inşallah bu sefer devam ederim uzun bir süre boyunca.
8/10
Hıı gülün siz.hadi bakalım bekliyoruz beşinci sezona
bunu sen istedin biz de o meşhur finali izleriz en geç iki haftayaHıı gülün siz.
Bak bir tane spoiler, bir tane durum güncellemesi görürsem. -konuyla ilgili- @OzaN burada. O da izlemedi. Bu bir tehdit değildir, sadece uyarıdır. @destere @Forumdash @sürgünüm sizler de duyun.bunu sen istedin biz de o meşhur finali izleriz en geç iki haftaya
durum güncellemesine söz veremem 😳Bak bir tane spoiler, bir tane durum güncellemesi görürsem. -konuyla ilgili- @OzaN burada. O da izlemedi. Bu bir tehdit değildir, sadece uyarıdır. @destere @Forumdash @sürgünüm sizler de duyun.
BAN! Desem. 😳durum güncellemesine söz veremem 😳
AAAA,,,,Bak bir tane spoiler, bir tane durum güncellemesi görürsem. -konuyla ilgili- @OzaN burada. O da izlemedi. Bu bir tehdit değildir, sadece uyarıdır. @destere @Forumdash @sürgünüm sizler de duyun.
hayrımıza mı olur :O sen çok vadi izlemişsin 😛BAN! Desem. 😳
Bitti çok üzgünüm diyebilirsin ama "Ruth. " tarzı mesajlar yazmazsanız hayrınıza olur.
5. sezon sonu spoiler'ı!Ruth örnekti sadece.
Eski Vadicilerdenim ben çaktırma. -inanan olur şimdi, yok öyle bir şey. -hayrımıza mı olur :O sen çok vadi izlemişsin 😛