Klasik Six Feet Under - 2. Sezon Yorumları

Hacı Orange'da sarkmıyoruz ki:X Çarşamba -Cumartesi izliyoruz:X Hesaplamama göre 3 hafta var bitmesine Orange'ın haftada 2'şer bölüm izlersek :X Senin de bildiğim kadarıyla elinde daha dizi yok Rectify bu gece bitiyor, Outlander kalıyor elinde bir tek:X Orange'da hızlanalım diyorsan o ayrı:X

Gene bol smiley'li yazmişim:F @yatutarsa
neyse hızlanmayalım orange da yavaş daha çok tadı çıkıyor bugün 8. bölümü izledim :)
rectify nin bitmesine üzüleceğim daha bir yıl bekle dur ..

neyse hızlanmayalım orange da yavaş daha çok tadı çıkıyor bugün 8. bölümü izledim :)
rectify nin bitmesine üzüleceğim daha bir yıl bekle dur ..
Orange'ın son 2 bölümdür Piper'lı sahnelerini pür dikkat izliyorum:X İspanyollular ve zenciler artık çok yer kaplıyorlar dizide ve sıkıcı bi hal alıyor. Piper gibi bi oyuncu varken zenci-yollularla iş götürüyorlar:X

Rectify bitti şuan:( son bölümün alt yazısı beklemek kaldı:( 9.bölüm ne harika bi bölümdü öyle😱

Orange'ın son 2 bölümdür Piper'lı sahnelerini pür dikkat izliyorum:X İspanyollular ve zenciler artık çok yer kaplıyorlar dizide ve sıkıcı bi hal alıyor. Piper gibi bi oyuncu varken zenci-yollularla iş götürüyorlar:X

Rectify bitti şuan:( son bölümün alt yazısı beklemek kaldı:( 9.bölüm ne harika bi bölümdü öyle😱
orange sanırım romandan alınma çok hızlı gitmemek için rölntiye almışlar işi :)

tam olarak bilmiyorum ama şöyle bir yazı var..

Edebi eser ve romanlardan uyarlanan diziler veya filmler sürekli olarak artmakta ve popülerliğini korumaktadır. Bir edebi eserin görsel bir halde izleyiciye sunulması oldukça kaliteli yapımları izlememize yol açabilmektedir. Bir edebi eser uyarlaması olan Orange is The New Black adlı dizide bizlere bambaşka bir öykü sunmaktadır. Aynı adı taşıyan anı romanının uyarlaması olan dizide başrollarde Taylor Schilling ve Jason Biggs karşımıza çıkmaktadır.

2x3

Uzun aranın ardından tekrar başladım. Diziyi aslında duygusal olarak çok bağlıyım. İçten bir dizi. İzlerken o ailenin bir parçasıymışım gibi hissedebiliyorum. Bakalım, inşallah bu sefer devam ederim uzun bir süre boyunca.

8/10

2x3

Uzun aranın ardından tekrar başladım. Diziyi aslında duygusal olarak çok bağlıyım. İçten bir dizi. İzlerken o ailenin bir parçasıymışım gibi hissedebiliyorum. Bakalım, inşallah bu sefer devam ederim uzun bir süre boyunca.

8/10
hadi bakalım bekliyoruz beşinci sezona :F

2x4

Brenda'dan nefret ediyorum ya. Çok gıcık bir karakter. Keşke intihar etse.
Duştaki mastürbasyon hali güldürdü ama. :D
Ruth girdiği şu "hayatımı yenileyeceğim" halinden çıksın artık. :(
Nate'in arkadaşı Lisa'nın yanına ağlaması çok duygusal bir sahneydi. :(
8/10