Klasik Six Feet Under - 2. Sezon Yorumları

2x11
artık brenda ya diyecek söz bulamıyorum. allah a havale ettim :T:
david tam leila gibi oldu bu bölüm :F @Forumdash iyi gaza getirdi keith i. dava açan kadınla da süper konuştu. seviyorum david in bu çıkışlarını. :D
keith in yiğenini dedesi alsaydı da kurtulsaydık :bağır:
ruth'cum yine duygulandırdı :( sırf kızı yaptı diye o pantolonu bile giydi. sadece paraya ihtiyacınız olduğunda bana hayatınızda olanları anlatıyorsunuz demesi de üzdü. :(
brenda haklı:
grggg.png
9/10

2x12
Sonunda Nate ve Brenda kavgası :Z ayrılıverdiler bakalım nasıl biraraya gelecekler?
keith bir rahat dur bir bölüm :T: adam öldürür adam döver, david i de tersleyip duruyor zaten :bağır:
nikolai ya bak :T: kadın sana 6 hafta baksın 87k $ borcunu ödesin istediği filme bile gitme bir de hemen ayrıl.ss
bill ve claire aşkı yakındır :) :)
ruth un maya ile sahnesi ve rico nun flashbackleri de iyiydi.
9/10

yeni sezona ne zaman başlıyoruz gençler :D @sürgünüm @Forumdash @destere

2x13
Diziye ağır ilerliyor falan derim ama günde 4 bölüm izletti. :D

Son dakikalarda dramın dibine vurdular.
püüü senin kalıbına brenda :bağır: adamcağız ameliyat oluyor sen pılını ve de pırtıı toplamış gidiyorsun. diziden çıkıyorsan bir şey demem ama o da olmayacağına göe püü senin kalıbına :F

nate i öyle saçları kesilmiş falan görünce bir kötü oldum. :(

david in nikolai taklidi süperdi :F :F

rico da sonunda amacına ulaştı %25 ortak oldu :)
9/10

2x13
Diziye ağır ilerliyor falan derim ama günde 4 bölüm izletti. :D

Son dakikalarda dramın dibine vurdular.
püüü senin kalıbına brenda :bağır: adamcağız ameliyat oluyor sen pılını ve de pırtıı toplamış gidiyorsun. diziden çıkıyorsan bir şey demem ama o da olmayacağına göe püü senin kalıbına :F

nate i öyle saçları kesilmiş falan görünce bir kötü oldum. :(

david in nikolai taklidi süperdi :F :F

rico da sonunda amacına ulaştı %25 ortak oldu :)
9/10
keşke brenda gitse :) kurtuluruz artık kıl oldum kadına her hareketi bana itici geliyor :)

2x12
Sonunda Nate ve Brenda kavgası :Z ayrılıverdiler bakalım nasıl biraraya gelecekler?
keith bir rahat dur bir bölüm :T: adam öldürür adam döver, david i de tersleyip duruyor zaten :bağır:
nikolai ya bak :T: kadın sana 6 hafta baksın 87k $ borcunu ödesin istediği filme bile gitme bir de hemen ayrıl.ss
bill ve claire aşkı yakındır :) :)
ruth un maya ile sahnesi ve rico nun flashbackleri de iyiydi.
9/10

yeni sezona ne zaman başlıyoruz gençler :D @sürgünüm @Forumdash @destere
Ben bu haftasonu indirip perşembe- cumartesi arası bölüm olacak şekilde başlarim yine :X Sen yeni sezonda dizilere başlayacakmısın?
şu orange ı bitirelim sonra bunun 3. sezonuna başlarız orange ı çok boşladık :)

aynen dest, umutlarımız o yönde ama kalacak gibi. :(
kalırsa önümüzdeki sezon unu tatmin etmek için birde at bulmaları lazım :) kadın çıtayı yükseltti :)

bende 7. bölümü izledim önce diyorum orange ın 2. sezonunu bititrelim sonra başlyalım sfu ya :)
Hacı Orange'da sarkmıyoruz ki:X Çarşamba -Cumartesi izliyoruz:X Hesaplamama göre 3 hafta var bitmesine Orange'ın haftada 2'şer bölüm izlersek :X Senin de bildiğim kadarıyla elinde daha dizi yok Rectify bu gece bitiyor, Outlander kalıyor elinde bir tek:X Orange'da hızlanalım diyorsan o ayrı:X

Gene bol smiley'li yazmişim:F @yatutarsa

Hacı Orange'da sarkmıyoruz ki:X Çarşamba -Cumartesi izliyoruz:X Hesaplamama göre 3 hafta var bitmesine Orange'ın haftada 2'şer bölüm izlersek :X Senin de bildiğim kadarıyla elinde daha dizi yok Rectify bu gece bitiyor, Outlander kalıyor elinde bir tek:X Orange'da hızlanalım diyorsan o ayrı:X

Gene bol smiley'li yazmişim:F @yatutarsa
smile'lara çizgi çekip 90 derece sola döndürünce M çıkıyor neyin m'si bu? illuMinati. foyan ortaya çıktı :F
fgfgg.png

Şu sıralar izlemem daha aradan biraz daha zaman geçsin. Hızlı izlenecek bir dizi değil zaten hep aynı eksende gidiyor siz niye acele ediyorsunuz anlamıyorum doğrusu. Bitince ödül falan vermeyecek kimse. :D
ben dün farkettiğime göre gayet de hızlı izlenecek bir dizi en azından benim için :D izlemeye doyamıyoruz napalım :bhr: