Klasik Six Feet Under - 2. Sezon Yorumları

2x1.
tamamdır ..

düşük tempolu yer yer çok sıkıcı geçmesine rağmen arada güzel sahnelerde vardı ..

anne karakterinin her sahnesi hoştu güzeldi oğlunu anlamaya çalışması ve bu uğurda komik durumlara düşmesi harikaydı
rus sevgili anneye daha yakıştı gibi :) renkli adam
nate in yanlışlıkla uyuşturuyu aspirin diye yuttuğu ve bu nedenle yemeğin içine ettiği kısımlar komikti
claire in gabe ile yanyana olduğu sahnelerde çok sıkıldım, gabe karakteri diziye yakışmıyor en sempatik karakterlerden cleaire in albenisinide yokediyor o balta gibi oğlanı nerden bulmuşlar bir türlü diziden çıkmadı gitti..
aynı zamanda brenda nın triplerden bir türlü kurtulamaması çok sıkıcıydı
konuda biraz değişim lazımdavid in devamlı zenciyle karşılaşması veya brendanın devamlı ruhsal sıkıntılar yaşaması çok tekrarlayan sahneler oldu değişim şart :)

aynen dave'in hayali neydi öyle :X
zencilerin arasında beyaz g.t :)

Claire'ın dizideki en sevdiğim karakter olduğunu bir kez daha hatırladım fakat onun olduğu her sahnede Gabe'i de görmek karakterin değerini düşürüyor. :(

bu yukardaki yorumuna aynen katılıyorum @OzaN
cleaire i bende çok sevdim ama yanına balta sapı koymuşlar kızın her sahnesini mahfediyor :)

S02B01 izledim sonunda :X

Ruth muhteşem kadınsın:X Çekinmesi olmadan hem kendi hem de oğlunun sex hayatını konuşması gece gece güldürdü:F

Denildiği gibi geçen sezondan hiçbir farkı yoktu hatta zaman atlaması bile yapılmamiş dizide:X

Nate'in kafa uçuk halleri süperdi :F Yaşam ölüm hayali benimde canımı sıkan sahnelerdi:T:

Claire'li sahneler çok olsa da bi etki yoktu yayınında gezdirdiği finosu yuzunden olsa gerek:( Çicekçi adam da komikti:F Dua edişi bana "The Wolf of Wall Street" de Matthew McConaughey'nin dua ediş şeklini haırlattı ve güldürdü:F

Komedisi bol bi bölümdü ve 8/10 vereyim :X

2x2

Bölüm baya sıkıcıydı, hatta diziyi bırakmayı düşündürecek kadar sıkıldım fakat sonları iyiydi, ilerisi için umut verdi ve bırakma düşüncemi şimdilik iptal ettirdi. :)

Bırakmayı düşünme sebebini biraz daha bu bölüm üzerinden de giderek açıklayım:

Dizinin ilk bölümlerdeki enteresanlığı kalmadı ve kendini tekrara düşünce de benim için diziyi ilgi çekiciliği ortadan kalkıyor. House, Supernatural, Person of Interest gibi dizileri de bu nedenle erken bırakmıştım beğenmeme rağmen.

Şöyle ki daha bölümün başında sporcularla ilgili aldatma yapacaklarını tahmin ettim. Tahmin ettiğim gibi ilk kişi değil ikincisi öldü. Bunu ilk yaptıklarında çok hoşuma gitmişti ama şimdi o enteresanlığı kalmadı.

Daha sonra bölümün ilerleyen dakikalarında Nate sık sık ölü vatandaşla karşılaştı. Bu da ilk başlarda ilgi çekiciydi ama artık sadece sıkıcı bana göre.

David ile Keith'in ilişkisi çok tuhaf. Sözde ayrıldılar ama hep beraber takılıyorlar.

Brenda'yı gördüğüm an neden bu diziyi izlediğimi, hayatın anlamını falan sorgulamaya başlıyorum. :(

Neyse olumsuzlukların yanında bu bölümde pek olmayan olumlu noktalardan bahsedecek olursak:

David'in duvara olan aşırı hayranlığı, heyecanı harikaydı. :) Fakat ne yazık ki Ruth işe mani oldu. Federico'ya da çok ayıp ettiler. :)

Diziyi bırakma kararımdan şimdilik vazgeçmeme neden olan iki gelişme:

Nate nihayet açıldı, daha fazla içine atışını izlemeyeceğiz. :):)

Vee sonunda Gabe'den kurtulduk galiba. :Z

7/10

2x2

Claire hala Gabe ile çıkmaz herhalde? Ayrılırlar. Gabe şimdi kapılarda yatar, hiç çekemem onu ya. :(

Nate şükür anlattı birine. David'e anlatması en doğru olanıydı. Brenda dengesiz biri, güvenim yok ona.

Brenda çok kezban bence. :D Bölümün başlarında "o adam gelecek kıskanıyor musun beni? ay kıskansana, ay benim için dövüşsene." Hala neresi zeki bu kızın anlamadım. :D Zeka değil akıl önemli. :D

Ruth'un hikayesi bayağı yavandı bu bölüm. Gay çalışanın gittiği yerlerde Little Miss Sunshine'ımsı bir çıkış bekliyordum ama olmadı. :(

8.5/10

@OzaN'ın dediği şeylere katılıyorum ama ben bunları ilk sezondayken fark etmiştim. Dizi böyle ilerliyor. Ufak çaplı farklılıklar gelse güzel olacak ama yapacak bir şey yok. :(
Arkadaş kaldılar işte, ne varki bunda? :D

2x2

Bence dizi güzel ilerliyor alıştım ben böyle olaysız olaysız sakin bölümlere. :D
En baştaki sporcularda ters köşe yapacaklarını tahmin ediyordum aslında tahmin ettiğimize göre ters köşe denemez ama neyse :D

Nate'in sahnelerinde ileri sarasım geldi yeteer. :/ İnşallah bütün sezon Nate'in "ölüyorum.ss" tripleriyle geçmez :D

David'in, tabutları gördüğü sahne güldürdü :X

Brenda'yı dizinin kezbanı ilan ediyorum efendim, hayırlı uğurlu olsun.
8.5/10

2x2

Bence dizi güzel ilerliyor alıştım ben böyle olaysız olaysız sakin bölümlere. :D
En baştaki sporcularda ters köşe yapacaklarını tahmin ediyordum aslında tahmin ettiğimize göre ters köşe denemez ama neyse :D

Nate'in sahnelerinde ileri sarasım geldi yeteer. :/ İnşallah bütün sezon Nate'in "ölüyorum.ss" tripleriyle geçmez :D

David'in, tabutları gördüğü sahne güldürdü :X

Brenda'yı dizinin kezbanı ilan ediyorum efendim, hayırlı uğurlu olsun.
8.5/10
Maalesef öyle geçecek gibi. :d Geçen sezon David'in "kendini bulma" yolu ön plandaydı, bu sezon da Nate'in "hayatım bitiyor, ne yaptım" düşüncelerini izleyeceğiz gibi. Bence Nate'in olayı daha ilgi çekici. :D

Maalesef öyle geçecek gibi. :D Geçen sezon David'in "kendini bulma" yolu ön plandaydı, bu sezon da Nate'in "hayatım bitiyor, ne yaptım" düşüncelerini izleyeceğiz gibi. Bence Nate'in olayı daha ilgi çekici. :D
öyle gibi :/ dave neyse de nate i çekemem ben :A bu arada gördük dave olmadan bir cenaze bile ayarlayamadı 😛

öyle gibi :/ dave neyse de nate i çekemem ben :A bu arada gördük dave olmadan bir cenaze bile ayarlayamadı 😛
Nesi var çocuğun? Tek kötü yanı Brenda'nın sevgilisi olması. O da çok kötü bir yan. :(
Gördük David'in çok beğenerek aldığı tabut şeysini. :D

Nesi var çocuğun? Tek kötü yanı Brenda'nın sevgilisi olması. O da çok kötü bir yan. :(
Gördük David'in çok beğenerek aldığı tabut şeysini. :D
bir şeyi yok sorun da o zaten brenda ile sevişmekten başka bir ise yaramıyor :A

o kadar kusur kadı kızında da olur :bhr:

2x2. izledim
güzel bir bölümdü aksiyonu bol değildi ama karakterler arasındaki diyaloğlar anlamlı ve hoştu

cleaire in gabe denen kazmayı bırakacağı günleri iple çekmeye devam ediyoruz :)
cleaire neden uzun etek giyiyorki bacakları çarpıkmıdır?
brendanın eski sevgilisini karşılamak için özenerek yemek hazırlaması ve nate i kıskandırma girişimlerinin başarısız olması onlardaki anlayış farkıyla açıklanacak bir durum, bizde olsa oğlanın totosu kalkmıştı krizlere girmişti :)
nate in sorunu sanırım sağlığı açısından fazla pinpirikli olması? sonunda david e açıldı artık rahatlamıştır :)

@destere
Pinpirikli olmak mı? :D Ya size ölebilirsin denilse nasıl davranırdınız acaba? :D

Birine açılmak rahatlatır tabi ona bir şey demiyorum. :)

@destere
Pinpirikli olmak mı? :D Ya size ölebilirsin denilse nasıl davranırdınız acaba? :D

Birine açılmak rahatlatır tabi ona bir şey demiyorum. :)
binde bir ihtimalller dahilinde olacak şeyleri söylüyor doktor doktorların her dediğiyle morali bozulsa insanların çoğu kalpten gider :)
nate tesadüfen gitti doktora, orda beyin damarlarında büzüşmemi süzüşmemi bişey var ilerde kötü sonuçlara yol açabilir diyor yani hiç tedavi olmasa belki 90 yaşında ölecek belkide 60 yaşında kalpten gidecek yani o beyindeki büzüşmeyle gitme ihtimali bunlardan daha az bir ihtimal :)
bence asıl korkusunun kaynağı devamlı cesetlerle uğraşması o kadar ceset içinde insan kendini zamanla ceset olarak görür :)

binde bir ihtimalller dahilinde olacak şeyleri söylüyor doktor doktorların her dediğiyle morali bozulsa insanların çoğu kalpten gider :)
nate tesadüfen gitti doktora, orda beyin damarlarında büzüşmemi süzüşmemi bişey var ilerde kötü sonuçlara yol açabilir diyor yani hiç tedavi olmasa belki 90 yaşında ölecek belkide 60 yaşında kalpten gidecek yani o beyindeki büzüşmeyle gitme ihtimali bunlardan daha az bir ihtimal :)
bence asıl korkusunun kaynağı devamlı cesetlerle uğraşması o kadar ceset içinde insan kendini zamanla ceset olarak görür :)
O tesadüf olayına biraz daha vurgu yapılabilirdi gerçekten.

O evde insanın psikolojini bozar zaten. Bu kadar alışmış olmaları gerçekten üzücü. :( Düşünsene evinden cenaze kalkıyor her gün. :( Korkusu o yüzden olabilir ama bence ço sağlıklı birinin bir anda böyle bir hastalığını öğrenmesi ve bu kişinin hayatında kalıcı bir şeyler yapmaması üzülenebilecek bir durum. :)

2x3

Güzel bölümdü, sezonun ilk iki bölümüne göre bariz daha iyiydi. :)

Nate ile Federico'nun ilişki sıklıkları hakkında yaptıkları konuşma çok iyiydi. Brenda ne hallere düşürdü adamı. :( :D

Brenda demişken öğretmenden çok iyi laf yedi, süper sahneydi. Hep böyle ezsinler Brenda'yı, mutlu olalım bizler de. :D

Ruth'un kalabalıkta yaptığı bol küfürlü konuşma sahnesi de çok iyiydi. Ruth'u oynayan kadın da cidden çok iyi oyuncu bu arada. :)

Gelelim bölümün asıl vurucu sahnesine...

Gabe'in adamı bir anda vurması şok etti. Claire kendi kaşındı onu almaya giderek ama yine düştüğü durum kötüydü. Neyse ki sonda doğruyu buldu. Keith yine yetişti. Valla sizi bilmem ama ben seviyorum adamı, en ufak bir yanlışı yok. Eşcinsel karakterleri pek sevmem genelde ama Keith gerçekten iyi karakter. :)

Gabe yakalanacak büyük ihtimal. Bundan sonra Claire için yazacakları hikaye dizinin geleceğinde önemli rol oynayacak benim açımdan. :)

8 ile 9 arasında kararsız kaldım ama son iki bölümdür diziye çok yüklendim, bölümün hakkını daha iyi vermek adına: :)

9/10