Klasik Six Feet Under - 2. Sezon Yorumları

S02B02 izledim

Yorum yaptıracak yerleri olumsuz yerleri değinipte diziden soğutamam kendimi :X @OzaN'ın yorumuna katılıyorum ters köşeler artık ters değil.

@berkann'ın Breanda yorumu güldürdü:X

@destere kesinlikle haklısın. #38. yorumunda:X Nate geberse kurtulsak :A

@yatutarsa 'nın dediği David sahnesi gerçekten komikti:A Gay'liğini geçtim artık bölümden bölüme David efemine bi hal almaya başladı:( Özellikle;
Squash sahnesindeki halleri çok abartıydı:T:

7/10

S02B02 izledim

Yorum yaptıracak yerleri olumsuz yerleri değinipte diziden soğutamam kendimi :X @OzaN'ın yorumuna katılıyorum ters köşeler artık ters değil.

@berkann'ın Breanda yorumu güldürdü:X

@destere kesinlikle haklısın. #38. yorumunda:X Nate geberse kurtulsak :A

@yatutarsa 'nın dediği David sahnesi gerçekten komikti:A Gay'liğini geçtim artık bölümden bölüme David efemine bi hal almaya başladı:( Özellikle;
Squash sahnesindeki halleri çok abartıydı:T:

7/10
aynen o sahne çok abartılıydı dağ gibi michael c hall u ne hallere "düşürmüşler".ss

2x3
tamamdır
güzel ve hoş bir bölümdü en azından 2. sezonun ilk iki bölümüne göre daha bir hareket ve heyecan artmış gibiydi ..

anne ruth karakteri diziye neşe katmaya devam ediyor katıldığı hayatınızı yeniden inşa edin adlı toplulukta sona doğru patlama yaşadı herkesi sıradan geçirdi :)
claire in gabe ile alakalı sorunları devam ediyor o kazmadan kıza zarardan başka bişey gelmeyecek yazık olacak tontoşuma :) kızın sorunlarını anlatacak kimseyi bulamaması başkabir sıkıntı..
brenda artık nate le yatmıyor acaba sebebi ne olabilir hamile olmasın kadın ? :)
bu arada ölen baba diziden hiçbir zaman ayrılmayacak gibi ,bir nate le bir davidle konuşmaya devam ediyor

2x3
şükür, artık brenda ve nate sevişmeyi bıraktı :D
ruth katıldığı programdaki halleri güldürdü. :D bu arada orada konuşan kadın tyrant'da al fayeedlerin anası değil mi (b) @Forumdash
keith in ablasının olayı biraz farklılık getirmeye başladı senaryoya
claire de hala gabe peşinde :( :(
8/10

S02B03 izledim

Gayet eğlencelik bir bölüm olsa da sonlara doğru diziye hareket geldi.
Eğelencelik kısımlar tabii ki dizinin saf tatlı anası Ruth'tu:X Seviyorum bu kadını. AHS'deki rolleride çok iyi olsa da bu karakter çoook sevimli:bhr:

@yatutarsa ağzın bal yesin:F Aynen o kadın bölüm boyunca gözüm bi yerden ısırıyor diyip dururken kafayayı yiyecektim az daha:F

Claire David'i tersledi sonda yine David abiciğisine koştu :T: Tü kaka bu seferlik Claire iyi oldu sana:F Gabe yollara sokaklara düştün tecavüze uğra leşin bulunsun bi çöp kontyrın köşe başinda:T: Nasıl bi karakter ki hala kendini sevdiremedi yaa la:F

S02B03 izledim

Eğelencelik kısımlar tabii ki dizinin saf tatlı anası Ruth'tu:X Seviyorum bu kadını. AHS'deki rolleride çok iyi olsa da bu karakter çoook sevimli:bhr:

@yatutarsa ağzın bal yesin:F Aynen o kadın bölüm boyunca gözüm bi yerden ısırıyor diyip dururken kafayayı yiyecektim az daha:F

Claire David'i tersledi sonda yine David abiciğisine koştu :T: Tü kaka bu seferlik Claire iyi oldu sana:F Gabe yollara sokaklara düştün tecavüze uğra leşin bulunsun bi çöp kontyrın köşe başinda:T: Nasıl bi karakter ki hala kendini sevdiremedi yaa la:F
David de terslenmeyi haketti bence. Claire'ın bir suçu yoktu. :(

S02B03 izledim

ben bi şeyi mi kaçırdım hiç hatırlamıyorum noldu ki dave ve claire arasında :D

Tamam mesele o değil ki koşsun gerekirse ama Claire'ın o an birisiyle konuşmaya ihtiyacı vardı. Kız zaten çökmüş bir de konuşacak kimse bulamayınca daha da kötü oldu. :)
İşte aynını David'le de yapabilirdi(b) Claire'in karakterini bi turlu oturtamamişlar(b) Bu kız David'le daha yakın değilmiydi(b)
Bak gördün mü nerden nereye geldi olay :F:F

İşte aynını David'le de yapabilirdi(b) Claire'in karakterini bi turlu oturtamamişlar(b) Bu kız David'le daha yakın değilmiydi(b)
Bak gördün mü nerden nereye geldi olay :F:F
Tamam da Nate'i görmedi mi o an ilk? Bir kere kızdı o saatten sonra konuşmak istemedi. :D

2x4

Konu olarak güzel konular seçilmiş bölüm için ama birleşince çok da iyi bir bölüm ortaya çıkmamış. Baya düz ve yer yer sıkıcıydı. :(

Nate ile Claire'ın birlikte vakit geçirmesi, cenaze almaya gitmesi hoştu. Güzel anlara da sahne oldu. Nate'in birden fenalaşması kötüydü. :(

Keith'in yeğeni bölüme renk kattı. :) David ile olan diyalogları hoştu.

Brenda'nın ailesi de kendisi gibi sorunlu. :)

Yani yukarıda da daha çok hoş şeyler yazdım bölümle ilgili ama bana çok uzun geldi ve sıkıldım yer yer. 7 ile 8 arasında gidip gelerek:

8/10

S02B04 izledim

@OzaN'ın dediği gibi dizi 3'e bölündü ama pekte güzel vakit geçirdiğimi söyleyemicem:(
Brenda ve ailesi iyi ki TR'De değillermiş:XBrenda'nın anasına tokatı yapiştirması bende de ani bi şoka neden oldu:X Güzel kavalli bi tokattı.

Nate'in hamburger isteme sahnesi hiç komik değildi, Allah'tan kusmaya gitti de bişeye bağladilar :X Bu arada Nate'in de David'in gibi takıntılı eskisi varmiş:X

Şu zenci kıza acayip sinir oluyorum :T: Adam seni almasaydı okulda sap gibi kalacadin kızım:bağır: Bu arada David'te bi sinsilikgördüm sormayın:F Bizim dizilerdeki gibi bi entrika sezdim:F David zenci kızla iyi anlaşarak polise geri dönmeye çalişacak galiba:X O bakışı masada yemek yerlerken gördük:F

Ruth yine Ruth