Ben özelden ulaşırım ona,yazın birlikte tatile gideriz sana da foto atarızFazla dolanma ortalıkta serhat varkan dedim![]()
![]()
![]()
Ben özelden ulaşırım ona,yazın birlikte tatile gideriz sana da foto atarızFazla dolanma ortalıkta serhat varkan dedim![]()
![]()
![]()
Aaa o yönden de tavsiye veririm önlem alırız dediğin iyi olduBen özelden ulaşırım ona,yazın birlikte tatile gideriz sana da foto atarız![]()
Bi halt yapamazsın çoktan numarasını aldımAaa o yönden de tavsiye veririm önlem alırız dediğin iyi oldu![]()
![]()
![]()
Bu sezon fantastik anlamda gerçekten çok üst düzey gidiyor dizi
![]()
Sevilen dizi 3.sezonuna merhaba dedi sezon boyunca yorumlarınızı bu başlıktan yapabilirsiniz.
Konusu : Cassandra Clare'in çok satan The Mortal Instruments serisinin küçük ekran uyarlaması olan Shadowhunters, Clary Fray isimli genç bir kızın 18. yaş gününde yarı insan yarı melek olan ve şeytanlarla savaşan Shadowhunter soyundan geldiğini öğrenmesiyle değişen hayatını konu alıyor.
@destere @xemrexxx @cookies
Yine ne diyorsun la![]()
üç beş bölüm biriktirip öyle izleyelimmi yoksa direk başlayalımmı şimdi netflix beni kötü alıştırdı başlayınca direk devamına geçmesem rahatsız oluyorum
@Forumdash bunu izlemiyormuydu? her türlü fantastiği kaçırmıyor bunda niye yan çizmişki ?![]()
Ay şöyle bulamadım bi tane kendime![]()
Ben Şahsiyet izlicem birazdan. @destere de izleyecekti güya![]()
Izzy diziyi izlemeyenleri kahredecek3. Sezonu ne ara çıkmış![]()
Alec in kiz kardesi kirbacli kizDiziyi izledim halde bende tanıyamadım bu kimdi @xemrexxx![]()
![]()
Aaa iyi hatırlattın buna devam edeyim bölümler birikti![]()
![]()
![]()
Aaa ince bir şey di o bende yeni birisi geldi sandım 😱😱😱Alec in kiz kardesi kirbacli kiz![]()
Kız bu gavur dizilerinde ki ecünnüler bizim dizidekilerden beter,sen gidip yabancıları tercih ediyorsunDiziyi izledim halde bende tanıyamadım bu kimdi @xemrexxx![]()
![]()
Aaa iyi hatırlattın buna devam edeyim bölümler birikti![]()
![]()
![]()
Yabancı oğlanlar daha iyi gerçi onlarda oğlanlarla aşk yaşıyorlar dizideKız bu gavur dizilerinde ki ecünnüler bizim dizidekilerden beter,sen gidip yabancıları tercih ediyorsun![]()
Tam benlik desene
tişörtlü idare eder de öbürünü beğenmedim
tişörtlü idare eder de öbürünü beğenmedim![]()
çinlinin vücut daha iyi ama öteki daha ele avuca gelir
Sana mı bırakacaktı
Hahah arşivi devreye girdi Emreninçinlinin vücut daha iyi ama öteki daha ele avuca gelirEkli dosyayı görüntüle 59700 Ekli dosyayı görüntüle 59701