Ben özelden ulaşırım ona,yazın birlikte tatile gideriz sana da foto atarızFazla dolanma ortalıkta serhat varkan dedim
Ben özelden ulaşırım ona,yazın birlikte tatile gideriz sana da foto atarızFazla dolanma ortalıkta serhat varkan dedim
Aaa o yönden de tavsiye veririm önlem alırız dediğin iyi olduBen özelden ulaşırım ona,yazın birlikte tatile gideriz sana da foto atarız
Bi halt yapamazsın çoktan numarasını aldımAaa o yönden de tavsiye veririm önlem alırız dediğin iyi oldu
Bu sezon fantastik anlamda gerçekten çok üst düzey gidiyor dizi
Sevilen dizi 3.sezonuna merhaba dedi sezon boyunca yorumlarınızı bu başlıktan yapabilirsiniz.
Konusu : Cassandra Clare'in çok satan The Mortal Instruments serisinin küçük ekran uyarlaması olan Shadowhunters, Clary Fray isimli genç bir kızın 18. yaş gününde yarı insan yarı melek olan ve şeytanlarla savaşan Shadowhunter soyundan geldiğini öğrenmesiyle değişen hayatını konu alıyor.
@destere @xemrexxx @cookies
Yine ne diyorsun la
üç beş bölüm biriktirip öyle izleyelimmi yoksa direk başlayalımmı şimdi netflix beni kötü alıştırdı başlayınca direk devamına geçmesem rahatsız oluyorum
@Forumdash bunu izlemiyormuydu? her türlü fantastiği kaçırmıyor bunda niye yan çizmişki ?
Ay şöyle bulamadım bi tane kendime
Ben Şahsiyet izlicem birazdan. @destere de izleyecekti güya
Izzy diziyi izlemeyenleri kahredecek @MasacRE- @S.G.A.T. @MEnes @Forumdash @xBUGRAx @Dosi @vadikızı @kerem3. Sezonu ne ara çıkmış
Alec in kiz kardesi kirbacli kizDiziyi izledim halde bende tanıyamadım bu kimdi @xemrexxx
Aaa iyi hatırlattın buna devam edeyim bölümler birikti
Aaa ince bir şey di o bende yeni birisi geldi sandım 😱😱😱Alec in kiz kardesi kirbacli kiz
Kız bu gavur dizilerinde ki ecünnüler bizim dizidekilerden beter,sen gidip yabancıları tercih ediyorsunDiziyi izledim halde bende tanıyamadım bu kimdi @xemrexxx
Aaa iyi hatırlattın buna devam edeyim bölümler birikti
Yabancı oğlanlar daha iyi gerçi onlarda oğlanlarla aşk yaşıyorlar dizide @xemrexxxKız bu gavur dizilerinde ki ecünnüler bizim dizidekilerden beter,sen gidip yabancıları tercih ediyorsun
Tam benlik deseneYabancı oğlanlar daha iyi gerçi onlarda oğlanlarla aşk yaşıyorlar dizide @xemrexxx
tişörtlü idare eder de öbürünü beğenmedim
tişörtlü idare eder de öbürünü beğenmedim
çinlinin vücut daha iyi ama öteki daha ele avuca gelir
Sana mı bırakacaktı
Hahah arşivi devreye girdi Emrenin @serhattçinlinin vücut daha iyi ama öteki daha ele avuca gelir Ekli dosyayı görüntüle 59700 Ekli dosyayı görüntüle 59701