Diğer Shadowhunters 3.Sezon Yorumları

@Çiğdem cadolozu gebermediyse bile finaldeki bu nikahtan sonra intihar etmiştir :A

o ka da dedim cadoloza o oğlan @serhatt ın girdiği pozisyonlara girmeyi seviyor sana yar olmaz diye dinlemedi safoz .ss ay neyse gelmişken @Dosi ye şunu hediye edeyim sarışın sevmezdi hiç :A
Ekli dosyayı görüntüle 67881Ekli dosyayı görüntüle 67882

@MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @Yiğitt @Aserat size de izzy i hediye edeyim elindeki kırbacı şaplatsın size :A
Ekli dosyayı görüntüle 67883
Cıvıldak gezenide sevmem. Üstsüzleri hediye etme :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
@Çiğdem cadolozu gebermediyse bile finaldeki bu nikahtan sonra intihar etmiştir :A

o ka da dedim cadoloza o oğlan @serhatt ın girdiği pozisyonlara girmeyi seviyor sana yar olmaz diye dinlemedi safoz .ss ay neyse gelmişken @Dosi ye şunu hediye edeyim sarışın sevmezdi hiç :A

@MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @Yiğitt @Aserat size de izzy i hediye edeyim elindeki kırbacı şaplatsın size :A
Kalbim :bhr:

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Bu diziyi senden başka kim izliyor??? ABDdeki vatandaşlara da şaşiyorum :A

@destere @cookies Bende izliyorduk :A :A :A Final heyecanımı kaçırdı @xemrexxx 😱 😱 😱

Kaçıncı bölümde kalmıstım ben yada dur bu yeni sezonmu en iyisi direk finali izliyeyim :A :A :A
D71xiiLW4AQo7IZ.jpg

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem