Çinlilerden hoşlanmıyorum öbürü daha iyiçinlinin vücut daha iyi ama öteki daha ele avuca gelir Ekli dosyayı görüntüle 59700 Ekli dosyayı görüntüle 59701
Çinlilerden hoşlanmıyorum öbürü daha iyiçinlinin vücut daha iyi ama öteki daha ele avuca gelir Ekli dosyayı görüntüle 59700 Ekli dosyayı görüntüle 59701
Beğenilerrin cigdemle ayni demek erkenden çöktün demekÇinlilerden hoşlanmıyorum öbürü daha iyi
Çökmediğimi sana göstermek isterdim ama neyseBeğenilerrin cigdemle ayni demek erkenden çöktün demek
Beğenilerrin cigdemle ayni demek erkenden çöktün demek
Keşke benle aynı olsada şu avatardakı ve Çukurda kı zibidileri bıraksaÇökmediğimi sana göstermek isterdim ama neyse
Sen benimle aynı ol,değiştir artık şu örümcek kafanıKeşke benle aynı olsada şu avatardakı ve Çukurda kı zibidileri bıraksa
Yok canım yanlış tahmin
@xemrexxx gitsin önce olmayan yuvasını kursun. Gerçi sen ve destereyle uğraşmaktan onuda beceremez. Yada bu işlere boyu yetmez.
Kız onlar 3lu evlenecek
O bu hikayenin neresinde o zaman. Yedi cücelerinden biri mi yoksadestere ile biz @xemrexxx in yaşam anlamlarıyız ayoll bizlide yapamıyor bizsizde
Yatakta napacağızKız onlar 3lu evlenecek
Benim başım bağlı anacım
Ramazan günü beni günaha sokma pis çirkefKız onlar 3lu evlenecek
@xemrexxx Kabasakal @serhatt @Harunnn60O bu hikayenin neresinde o zaman. Yedi cücelerinden biri mi yoksa
Yatakta napacağız
Aaa kabasakal Bu cücüğün tam zıttı