Ortada kalan için zor bir durum tabiO bu hikayenin neresinde o zaman. Yedi cücelerinden biri mi yoksa
Yatakta napacağız
Ortada kalan için zor bir durum tabiO bu hikayenin neresinde o zaman. Yedi cücelerinden biri mi yoksa
Yatakta napacağız
Kabasakal gibi sürekli bizi ayırmaya çalısıyor destereyi elinden aldım diye @xemrexxxAaa kabasakal Bu cücüğün tam zıttı
İkinizde çöpsünüz,destoşa layık değilsiniz,bi bırakın adamın yakasınıKabasakal gibi sürekli bizi ayırmaya çalısıyor destereyi elinden aldım diye @xemrexxx
terbiyesiz,münasebetsiz,cibiliyetsizOrtada kalan için zor bir durum tabi
Kendini mi hayal ettin yoksaterbiyesiz,münasebetsiz,cibiliyetsiz
Hayır genel olarak söyledimKendini mi hayal ettin yoksa
Valla bilmem @Harunnn60 dan uzak dur bence egosu zarar görünce asabi oluyor senin üstünde stres atar @Çiğdem-Hayır genel olarak söyledim
Duruyorum zaten merak etmeValla bilmem @Harunnn60 dan uzak dur bence egosu zarar görünce asabi oluyor senin üstünde stres atar @Çiğdem-
Ne alaka
Kabasakal gibi sürekli bizi ayırmaya çalısıyor destereyi elinden aldım diye @xemrexxx
İkinizde çöpsünüz,destoşa layık değilsiniz,bi bırakın adamın yakasını
dizi iptal edilmiş 😱 @Forumdash @mrt-06 @xBUGRAx @cookies @vadikızıKonunun amatörce açılması .
Uğursuzluğunu buraya da bulaştırdın demek
İzlemiyordum.
İzlemiyordum.
@xBUGRAx'in zaten izlediği yabancı dizi var mı ki.
Yarın Arrowa kesin bakıcam Son 2 bölüme... 17.bölümde kalmişim oha dedimOhaaa Luciferden sonra buda gitti
Son bölümler birikmişti daha izlemeye gerek yok ozaman finale bakarız
Bende 17 Ve bende son 2 bölüme bakayım ozaman cnmYarın Arrowa kesin bakıcam Son 2 bölüme... 17.bölümde kalmişim oha dedim
Yine ne diyorsun la
spolir verme sakın
Ay şöyle bulamadım bi tane kendime
Ben Şahsiyet izlicem birazdan. @destere de izleyecekti güya
Konunun amatörce açılması .
Çiğdem büyü yapmış olabilirmi emre
İzlemiyordum.
@xBUGRAx'in zaten izlediği yabancı dizi var mı ki.
Shameless 4. sezona kadar baktım. Bir de This is Us 3 bölüm.
Bu diziyi senden başka kim izliyor??? ABDdeki vatandaşlara da şaşiyorum@Çiğdem cadolozu gebermediyse bile finaldeki bu nikahtan sonra intihar etmiştir
o ka da dedim cadoloza o oğlan @serhatt ın girdiği pozisyonlara girmeyi seviyor sana yar olmaz diye dinlemedi safoz .ss ay neyse gelmişken @Dosi ye şunu hediye edeyim sarışın sevmezdi hiç
Ekli dosyayı görüntüle 67881Ekli dosyayı görüntüle 67882
@MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @Yiğitt @Aserat size de izzy i hediye edeyim elindeki kırbacı şaplatsın size
Ekli dosyayı görüntüle 67883