3 Bölüm verildi bile3. Sezonu ne ara çıkmış![]()
Sana sorucak olduklarımız var yetiş izle
3 Bölüm verildi bile3. Sezonu ne ara çıkmış![]()
Hadi beKış uykusuna yatıyor yazları uyuyor![]()
![]()
![]()
Aaa öyleHadi beDoğruyu söyle bana
![]()
İzleyemem ki ders çalışıyom3 Bölüm verildi bile![]()
![]()
Sana sorucak olduklarımız var yetiş izle![]()
çıplaklar kapına gidiyodur,ya da güneye inip cıbıllarla senin üstüne gül kokluyodurAaa öyleHaziranda gidip ekimde geliyor yaz ayında görünmüyor
![]()
![]()
![]()
Aaa şu türk ecünnü dizilerine vakit ayırmasan onun süresiyle 4 yabancı dizi izlersinİzleyemem ki ders çalışıyom
Ben en son 2. Sezonda kaldım galiba en son simon vampir olduydu![]()
Hahha Aaa vlla fok balığı olarak uyuyor diye biliyorum sadece kış ayları dolaşabiliyorçıplaklar kapına gidiyodur,ya da güneye inip cıbıllarla senin üstüne gül kokluyodur![]()
şuan bile varlığını hissettirmiyor ki bize,Hahha Aaa vlla fok balığı olarak uyuyor diye biliyorum sadece kış ayları dolaşabiliyor
![]()
![]()
![]()
Aaa ilk defa bu kış ayını yoğun geçirdi normalde çok aktif olurdu senin şansına bu kış ayıda aktif olamadı pekşuan bile varlığını hissettirmiyor ki bize,![]()
Neden meşgul bi işte mi çalışıyorAaa ilk defa bu kış ayını yoğun geçirdi normalde çok aktif olurdu senin şansına bu kış ayıda aktif olamadı pek![]()
Aaa ne yaptığını kimse bilmiyor kı ayollNeden meşgul bi işte mi çalışıyor
sen de mi bilmiyorsun kız bana yalan demeAaa ne yaptığını kimse bilmiyor kı ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa bunun işi karışık ayollsen de mi bilmiyorsun kız bana yalan deme![]()
MAFYA falan olmasın korktum bak şimdiAaa bunun işi karışık ayollMalatyalı ama İstanbulda oturuyor ve yazlarıda Edirneye gidiyormuş birbiriyle alakasız 3 yer
![]()
@destere Kos la snn icin saç saça kavga edecekler![]()
Fazla dolanma ortalıkta serhat varkan dedimADAM ortalıkta yok,ortalık onun yüzünden karışık![]()