3 Bölüm verildi bile3. Sezonu ne ara çıkmış
Sana sorucak olduklarımız var yetiş izle
3 Bölüm verildi bile3. Sezonu ne ara çıkmış
Hadi be Doğruyu söyle banaKış uykusuna yatıyor yazları uyuyor
Aaa öyle Haziranda gidip ekimde geliyor yaz ayında görünmüyorHadi be Doğruyu söyle bana
İzleyemem ki ders çalışıyom3 Bölüm verildi bile
Sana sorucak olduklarımız var yetiş izle
çıplaklar kapına gidiyodur,ya da güneye inip cıbıllarla senin üstüne gül kokluyodurAaa öyle Haziranda gidip ekimde geliyor yaz ayında görünmüyor
Aaa şu türk ecünnü dizilerine vakit ayırmasan onun süresiyle 4 yabancı dizi izlersinİzleyemem ki ders çalışıyom
Ben en son 2. Sezonda kaldım galiba en son simon vampir olduydu
Hahha Aaa vlla fok balığı olarak uyuyor diye biliyorum sadece kış ayları dolaşabiliyorçıplaklar kapına gidiyodur,ya da güneye inip cıbıllarla senin üstüne gül kokluyodur
şuan bile varlığını hissettirmiyor ki bize,Hahha Aaa vlla fok balığı olarak uyuyor diye biliyorum sadece kış ayları dolaşabiliyor
Aaa ilk defa bu kış ayını yoğun geçirdi normalde çok aktif olurdu senin şansına bu kış ayıda aktif olamadı pekşuan bile varlığını hissettirmiyor ki bize,
Neden meşgul bi işte mi çalışıyorAaa ilk defa bu kış ayını yoğun geçirdi normalde çok aktif olurdu senin şansına bu kış ayıda aktif olamadı pek
Aaa ne yaptığını kimse bilmiyor kı ayollNeden meşgul bi işte mi çalışıyor
sen de mi bilmiyorsun kız bana yalan demeAaa ne yaptığını kimse bilmiyor kı ayoll
Aaa bunun işi karışık ayoll Malatyalı ama İstanbulda oturuyor ve yazlarıda Edirneye gidiyormuş birbiriyle alakasız 3 yersen de mi bilmiyorsun kız bana yalan deme
MAFYA falan olmasın korktum bak şimdiAaa bunun işi karışık ayoll Malatyalı ama İstanbulda oturuyor ve yazlarıda Edirneye gidiyormuş birbiriyle alakasız 3 yer
@destere Kos la snn icin saç saça kavga edecekler
Fazla dolanma ortalıkta serhat varkan dedimADAM ortalıkta yok,ortalık onun yüzünden karışık