Hiç bulaşmamak lazım bence ona vakit kaybı netten türk dizisiBen Şahsiyet izlicem birazdan. @destere de izleyecekti güya
Hiç bulaşmamak lazım bence ona vakit kaybı netten türk dizisiBen Şahsiyet izlicem birazdan. @destere de izleyecekti güya
Dur ilk bölüm yavaş aktı ama şimdi 2.bölümü izlicem Ona göre baskı yaparım sizeHiç bulaşmamak lazım bence ona vakit kaybı netten türk dizisi
Dizi heyetini bozma bence şuana kadar iyi gelmişiz kıytırık diziyle bu seriyi bozmaDur ilk bölüm yavaş aktı ama şimdi 2.bölümü izlicem Ona göre baskı yaparım size
Sırf cansu var diye izlemiyorsun Haluk Bilginer gibi bi adamı nasıl izlemezsin😱Dizi heyetini bozma bence şuana kadar iyi gelmişiz kıytırık diziyle bu seriyi bozma
Aaa iyi hatırlattın Cansudan haber ver eleştiricem diyordunSırf cansu var diye izlemiyorsun Haluk Bilginer gibi bi adamı nasıl izlemezsin😱
Ahahah çok pasif ezik bi polis olmuş Ama arkadaşlarıyla yemeğe çıktı bi sahne var fragmanlarda görürsün harikaydı Ama genelde ezikAaa iyi hatırlattın Cansudan haber ver eleştiricem diyordun
Aaa Ezik demen beni diziye çekti ama planlımı dedin işte orası şüpheliAhahah çok pasif ezik bi polis olmuş Ama arkadaşlarıyla yemeğe çıktı bi sahne var fragmanlarda görürsün harikaydı Ama genelde ezik
ahahaha abine güvenmiyorsun sen güceniyorum amaAaa Ezik demen beni diziye çekti ama planlımı dedin işte orası şüpheli
Hepsini aynı anda vermiyor mu Cansu arka planda ve aksiyonu dramı ön plandaysa Haluk Bilginer falan izlenir gibi bakalımahahaha abine güvenmiyorsun sen güceniyorum ama
İlk bölüm baya ezikti Hatta amiri odaya çekti bu kızla kimse ugraşmasın dedi Sonraki bölümlerde güçlenir bilemem 3 bölüm yayınlanmiş. Bitireyim ona göretam cevabı veririmm
3 bölüm düştü de ben yayarak izliyorum Sonra 3 hafta ara verecek zatenHepsini aynı anda vermiyor mu Cansu arka planda ve aksiyonu dramı ön plandaysa Haluk Bilginer falan izlenir gibi bakalım
Yabancılara diyorduk ama Türkler daha uçuk çıktı 3 bölümde 3 hafta ne3 bölüm düştü de ben yayarak izliyorum Sonra 3 hafta ara verecek zaten
Yani haftalık bir bölüm vermiş olacaklar Hesap aynı hesapYabancılara diyorduk ama Türkler daha uçuk çıktı 3 bölümde 3 hafta ne
Türkler yatmadan iş yapamıyorYani haftalık bir bölüm vermiş olacaklar Hesap aynı hesap
Haftalık yayınlansa da sıkıyor. İnternet dizisi sonuçta hemen bitirmek istiyorTürkler yatmadan iş yapamıyor
Hepsini topluca verip gözümün önünden kaybolsunlar diye bakıyorum ben cnmHaftalık yayınlansa da sıkıyor. İnternet dizisi sonuçta hemen bitirmek istiyor
Blutv daha beterini yapıyor Her hafta 1 bölüm Sanki tv dizisiHepsini topluca verip gözümün önünden kaybolsunlar diye bakıyorum ben cnm
Çağatay toplu verir sanırım Neflix sonuctaBlutv daha beterini yapıyor Her hafta 1 bölüm Sanki tv dizisi
Ağzın bal yesin, klavyen düzelsinÇağatay toplu verir sanırım Neflix sonucta
Hahah Aaa hadi inş cnm Çok sıkıntılı durumda yazıyorum bazen yanı halfler tek tek çıkıyor falan klavye bazen kafayı yiyor bu gece hiç rahat yazamadım zaten yinede sizleri ihmal etmiyorumAğzın bal yesin, klavyen düzelsin
Fedakar bacımHahah Aaa hadi inş cnm Çok sıkıntılı durumda yazıyorum bazen yanı halfler tek tek çıkıyor falan klavye bazen kafayı yiyor bu gece hiç rahat yazamadım zaten yinede sizleri ihmal etmiyorum