Hiç bulaşmamak lazım bence ona vakit kaybı netten türk dizisiBen Şahsiyet izlicem birazdan. @destere de izleyecekti güya![]()
Hiç bulaşmamak lazım bence ona vakit kaybı netten türk dizisiBen Şahsiyet izlicem birazdan. @destere de izleyecekti güya![]()
Dur ilk bölüm yavaş aktı ama şimdi 2.bölümü izlicemHiç bulaşmamak lazım bence ona vakit kaybı netten türk dizisi![]()
![]()
![]()
Dizi heyetini bozma bence şuana kadar iyi gelmişiz kıytırık diziyle bu seriyi bozmaDur ilk bölüm yavaş aktı ama şimdi 2.bölümü izlicemOna göre baskı yaparım size
![]()
Sırf cansu var diye izlemiyorsunDizi heyetini bozma bence şuana kadar iyi gelmişiz kıytırık diziyle bu seriyi bozma![]()
Aaa iyi hatırlattın Cansudan haber ver eleştiricem diyordunSırf cansu var diye izlemiyorsunHaluk Bilginer gibi bi adamı nasıl izlemezsin😱
Ahahah çok pasif ezik bi polis olmuşAaa iyi hatırlattın Cansudan haber ver eleştiricem diyordun![]()
Aaa Ezik demen beni diziye çekti ama planlımı dedin işte orası şüpheliAhahah çok pasif ezik bi polis olmuşAma arkadaşlarıyla yemeğe çıktı bi sahne var fragmanlarda görürsün harikaydı
Ama genelde ezik
![]()
ahahaha abine güvenmiyorsun senAaa Ezik demen beni diziye çekti ama planlımı dedin işte orası şüpheli![]()
Hepsini aynı anda vermiyor muahahaha abine güvenmiyorsun sengüceniyorum ama
İlk bölüm baya eziktiHatta amiri odaya çekti bu kızla kimse ugraşmasın dedi
Sonraki bölümlerde güçlenir bilemem
3 bölüm yayınlanmiş. Bitireyim ona göretam cevabı veririmm
![]()
3 bölüm düştü de ben yayarak izliyorumHepsini aynı anda vermiyor muCansu arka planda ve aksiyonu dramı ön plandaysa Haluk Bilginer falan izlenir gibi bakalım
![]()
Yabancılara diyorduk ama Türkler daha uçuk çıktı 3 bölümde 3 hafta ne3 bölüm düştü de ben yayarak izliyorumSonra 3 hafta ara verecek zaten
![]()
Yani haftalık bir bölüm vermiş olacaklarYabancılara diyorduk ama Türkler daha uçuk çıktı 3 bölümde 3 hafta ne![]()
Türkler yatmadan iş yapamıyorYani haftalık bir bölüm vermiş olacaklarHesap aynı hesap
![]()
Haftalık yayınlansa da sıkıyor. İnternet dizisi sonuçta hemen bitirmek istiyorTürkler yatmadan iş yapamıyor![]()
![]()
![]()
Hepsini topluca verip gözümün önünden kaybolsunlar diye bakıyorum ben cnmHaftalık yayınlansa da sıkıyor. İnternet dizisi sonuçta hemen bitirmek istiyor![]()
Blutv daha beterini yapıyorHepsini topluca verip gözümün önünden kaybolsunlar diye bakıyorum ben cnm![]()
Çağatay toplu verir sanırım Neflix sonuctaBlutv daha beterini yapıyorHer hafta 1 bölüm
Sanki tv dizisi
![]()
Ağzın bal yesin, klavyen düzelsinÇağatay toplu verir sanırım Neflix sonucta![]()
Hahah Aaa hadi inş cnmAğzın bal yesin, klavyen düzelsin![]()
Fedakar bacımHahah Aaa hadi inş cnmÇok sıkıntılı durumda yazıyorum bazen yanı halfler tek tek çıkıyor falan klavye bazen kafayı yiyor bu gece hiç rahat yazamadım zaten
yinede sizleri ihmal etmiyorum
![]()