Yok o kadar değil.@Çiğdem- parlak çocuğun açılımını hala söylemedin. Uyutmayacaksın sen beni
Bende. UTC'deki serhan mı?![]()
Bu arada parlaklar gay arkadaşlar ve Yiğit oluyor.
Yok o kadar değil.@Çiğdem- parlak çocuğun açılımını hala söylemedin. Uyutmayacaksın sen beni
Kaç yaşına gelince çocukluktan kurtulmayı düşünüyorsun![]()
![]()
@Çiğdem- parlak çocuğun açılımını hala söylemedin. Uyutmayacaksın sen beni
@xemrexxx Bize algı yaparkan @Halef çok keyifleniyordu @destere i kız sanarkan falanSerhan AzerbaycandanMemnun oldum.
![]()
Yanlış hatırlamışım, birisiyle karıştırdım.Gerçekten kusura bakma, biraz şey oldu farkındayım.
![]()
@Halef in @destere i kız sanıp erkek oldunu öğrenince çenesi düşük kız değilmiydi bu diye şok geçirme olayından sonra şimdi Sgatın Halefi şey sanması son dönemin en çarğıcı 2 olayı galiba yada dülme komsuna gelir başınaHerkes birbirini bir şey sanıyor zaten forum iyice garipledi![]()
![]()
Küçülde cebime gir teyze.
Aaa sen benim oklavamdan yemedin sanırımKüçülde cebime gir teyze.Ajda Pekkan kılıklı seni
![]()
Valla hiç yemedim, düşünmüyorum daAaa sen benim oklavamdan yemedin sanırım![]()
![]()
![]()
Ozaman ilk oklavan hayırlı olsun zaten bu forumda nam yapacaksan önce benim oklavamın bir tadına bakman gerekiyordu , gerçek forum üyesi oldun şuanValla hiç yemedim, düşünmüyorum da![]()
Yanlış anlama da sen eşcinsel değilmiydin?![]()
Herkes birbirini bir şey sanıyor zaten forum iyice garipledi![]()
![]()
Hahaha sen iyice bizden biri oldunOdaya kamera koyun bari çekirdek çitleyip izlerim. Cok heyecanlı![]()
Meselen meselemdir bundan sonra
Hahahah sesli güldüm güzel bir hakaretti neticesindeKüçülde cebime gir teyze.Ajda Pekkan kılıklı seni
![]()
Hahaha sen iyice bizden biri oldun![]()
Göz görmeyince gönül katlanırmış derler bence görme daha iyi yoksa hayattan soğursun
![]()
Meselen meselemdir bundan sonravarsa sataşacağın biri adres ver gelip birlikte sataşalım
zaten @xemrexxx i de çağırdım mı hepsine yeteriz evelallah
Hahahah sesli güldüm güzel bir hakaretti neticesinde![]()
@Çiğdem-
Hahaha sen iyice bizden biri oldun![]()
Göz görmeyince gönül katlanırmış derler bence görme daha iyi yoksa hayattan soğursun
![]()
Meselen meselemdir bundan sonravarsa sataşacağın biri adres ver gelip birlikte sataşalım
zaten @xemrexxx i de çağırdım mı hepsine yeteriz evelallah
Hahahah sesli güldüm güzel bir hakaretti neticesinde![]()
@Çiğdem-
@Halef Bize laf ederken Sarhoş @S.G.A.T. dan belasını bulduneler neler olmuş yokluğumda
ne demişler @Halef gülme komşuna gelir başına)
benim durumum daha iyiydi sende durumlar vahim)
Taş çatlamayacağı için o kadar da abartmamak lazım