Kaç yaşına gelince çocukluktan kurtulmayı düşünüyorsun
@Çiğdem- parlak çocuğun açılımını hala söylemedin. Uyutmayacaksın sen beni
Bende. UTC'deki serhan mı?
@xemrexxx Bize algı yaparkan @Halef çok keyifleniyordu @destere i kız sanarkan falanSerhan Azerbaycandan Memnun oldum.
Yanlış hatırlamışım, birisiyle karıştırdım. Gerçekten kusura bakma, biraz şey oldu farkındayım.
@Halef in @destere i kız sanıp erkek oldunu öğrenince çenesi düşük kız değilmiydi bu diye şok geçirme olayından sonra şimdi Sgatın Halefi şey sanması son dönemin en çarğıcı 2 olayı galiba yada dülme komsuna gelir başınaHerkes birbirini bir şey sanıyor zaten forum iyice garipledi
Aaa sen benim oklavamdan yemedin sanırımKüçülde cebime gir teyze. Ajda Pekkan kılıklı seni
Valla hiç yemedim, düşünmüyorum daAaa sen benim oklavamdan yemedin sanırım
Ozaman ilk oklavan hayırlı olsun zaten bu forumda nam yapacaksan önce benim oklavamın bir tadına bakman gerekiyordu , gerçek forum üyesi oldun şuanValla hiç yemedim, düşünmüyorum da
Yanlış anlama da sen eşcinsel değilmiydin?
Herkes birbirini bir şey sanıyor zaten forum iyice garipledi
Hahaha sen iyice bizden biri oldun Göz görmeyince gönül katlanırmış derler bence görme daha iyi yoksa hayattan soğursunOdaya kamera koyun bari çekirdek çitleyip izlerim. Cok heyecanlı
Meselen meselemdir bundan sonra varsa sataşacağın biri adres ver gelip birlikte sataşalım zaten @xemrexxx i de çağırdım mı hepsine yeteriz evelallah
Hahahah sesli güldüm güzel bir hakaretti neticesinde @Çiğdem-Küçülde cebime gir teyze. Ajda Pekkan kılıklı seni
Hahaha sen iyice bizden biri oldun Göz görmeyince gönül katlanırmış derler bence görme daha iyi yoksa hayattan soğursun
Meselen meselemdir bundan sonra varsa sataşacağın biri adres ver gelip birlikte sataşalım zaten @xemrexxx i de çağırdım mı hepsine yeteriz evelallah
Hahahah sesli güldüm güzel bir hakaretti neticesinde @Çiğdem-
Hahaha sen iyice bizden biri oldun Göz görmeyince gönül katlanırmış derler bence görme daha iyi yoksa hayattan soğursun
Hahahah sesli güldüm güzel bir hakaretti neticesinde @Çiğdem-
@Halef Bize laf ederken Sarhoş @S.G.A.T. dan belasını buldu Yeni escinsel parlakçı üyemiz hayırlı olsunneler neler olmuş yokluğumda
ne demişler @Halef gülme komşuna gelir başına )
benim durumum daha iyiydi sende durumlar vahim )