Rüyanda görürsün sen alman kızlarını, sapık fokneler neler olmuş yokluğumda
ne demişler @Halef gülme komşuna gelir başına )
benim durumum daha iyiydi sende durumlar vahim )
sana inandırıcı gelmedimi ben o kadar olduğunuda düşünmüyorum @Çiğdem- 14 ila 15 yaş arası gidip geliyor tam 15 te diyemem yani biraz daha küçülse sübyancı damgası yiyeceğiz fazla küçülmesinide istememSen 16 yaşındaydın dimi
la kabahat bende değil @S.G.A.T. a laf yetiştireceğine yine yanlış yollara sapmışsın alamancı benim dediğim bişey yok sadece durum değerlendirmesi yapıyoruz ama acaba sgat bu dedikoduya nasıl ulaştı kesin yine @xemrexxx nin işleridirRüyanda görürsün sen alman kızlarını, sapık fok
Dikkat et yarın seni Dosi yada vadıkızı'yla yakalarsam kötü olur. UTC iftirasını atarım üstüne
Abartmanın lüzumu yok reyiz o kadar da değilsana inandırıcı gelmedimi ben o kadar olduğunuda düşünmüyorum @Çiğdem- 14 ila 15 yaş arası gidip geliyor tam 15 te diyemem yani biraz daha küçülse sübyancı damgası yiyeceğiz fazla küçülmesinide istemem
la kabahat bende değil @S.G.A.T. a laf yetiştireceğine yine yanlış yollara sapmışsın alamancı benim dediğim bişey yok sadece durum değerlendirmesi yapıyoruz ama acaba sgat bu dedikoduya nasıl ulaştı kesin yine @xemrexxx nin işleridir
Sende ekmeğine yağ sürüyorsun. Intikamini almaya çalışan 'çenesi düşük kız' senisana inandırıcı gelmedimi ben o kadar olduğunuda düşünmüyorum @Çiğdem- 14 ila 15 yaş arası gidip geliyor tam 15 te diyemem yani biraz daha küçülse sübyancı damgası yiyeceğiz fazla küçülmesinide istemem
la kabahat bende değil @S.G.A.T. a laf yetiştireceğine yine yanlış yollara sapmışsın alamancı benim dediğim bişey yok sadece durum değerlendirmesi yapıyoruz ama acaba sgat bu dedikoduya nasıl ulaştı kesin yine @xemrexxx nin işleridir
Abartmanın lüzumu yok reyiz o kadar da değil
böyle fırsat kırk yılda bir elimize geçer fırsatı değerlendirmek şart ama @Çiğdem- i takdir ediyorum ufaktan ufaktan oya gibi işleyerek milletin iç dünyasının ortaya çıkmasını sağlıyorSende ekmeğine yağ sürüyorsun. Intikamini almaya çalışan 'çenesi düşük kız' seni
Sizin diziyi izledim yorum da yaptım oraya gel reyizböyle fırsat kırk yılda bir elimize geçer fırsatı değerlendirmek şart ama @Çiğdem- i takdir ediyorum ufaktan ufaktan oya gibi işleyerek milletin iç dünyasının ortaya çıkmasını sağlıyor
geldim bileSizin diziyi izledim yorum da yaptım oraya gel reyiz
Çiğdem resmen Merve ve Arzu karışımı gibi birşey Çözmek mümkün değil. Sende Taylan olmalısın yada Serhan'ın sapık hali mi desem yoksa Mehmet miböyle fırsat kırk yılda bir elimize geçer fırsatı değerlendirmek şart ama @Çiğdem- i takdir ediyorum ufaktan ufaktan oya gibi işleyerek milletin iç dünyasının ortaya çıkmasını sağlıyor
beni brad pitbull a benzetiyorlar istersen @Çiğdem- e sor tıpkısının aynısı diyorÇiğdem resmen Merve ve Arzu karışımı gibi birşey Çözmek mümkün değil. Sende Taylan olmalısın yada Serhan'ın sapık hali mi desem yoksa Mehmet mi
Brad Pitbull kim lanbeni brad pitbull a benzetiyorlar istersen @Çiğdem- e sor tıpkısının aynısı diyor
o nasıl soy isimdir ? sen kendini onca kişi arasında bula bula lavaşovski soyadlı birinemi benzettin adamdaki soyisim zaten karizmayı çizdirmişBrad Pitbull kim lan
Beni de Francisco Lachowski'ye benzetiyorlar Hakaret gibi resmen..
Tabi sen anca kızları hayal ettiğin için, ispanyolcadan ne anlarsın Lavaşovski değil, lacovski o.o nasıl soy isimdir ? sen kendini onca kişi arasında bula bula lavaşovski soyadlı birinemi benzettin adamdaki soyisim zaten karizmayı çizdirmiş
soyadı öyle biraz garip durabilir ama köpekler arasında en kuvvetli ve tuttuğunu koparan cinstendir yani fazla küçümsememek lazımTabi sen anca kızları hayal ettiğin için, ispanyolcadan ne anlarsın Lavaşovski değil, lacovski o.
Brad Pitbull çok güzel sanki, soyadı köpek cinsi olan birini kendine benzetmek daha kötü birşey
Hangi pitbulldan bahsediyoruz?soyadı öyle biraz garip durabilir ama köpekler arasında en kuvvetli ve tuttuğunu koparan cinstendir yani fazla küçümsememek lazım
az bişey brad pitt, az bişey rapçi pitbull, az bişeyde köpek pitbull bunların karışımından oluşan bir tipi düşünebiliyormusun hem yakışıklı hem karizmatik hem saldırgan yani nasıl desemki muazzam bir tip var bizde )Hangi pitbulldan bahsediyoruz?
Rapçi pitbullde herşey var.az bişey brad pitt, az bişey rapçi pitbull, az bişeyde köpek pitbull bunların karışımından oluşan bir tipi düşünebiliyormusun hem yakışıklı hem karizmatik hem saldırgan yani nasıl desemki muazzam bir tip var bizde )
beni brad pitbull a benzetiyorlar istersen @Çiğdem- e sor tıpkısının aynısı diyor
sana inandırıcı gelmedimi ben o kadar olduğunuda düşünmüyorum @Çiğdem- 14 ila 15 yaş arası gidip geliyor tam 15 te diyemem yani biraz daha küçülse sübyancı damgası yiyeceğiz fazla küçülmesinide istemem
@destere diyorsa öyledir hatta 13 diyelim ayağımız alışsınAbartmanın lüzumu yok reyiz o kadar da değil
13 olmaz milleti başıma musallatmı edecen hogatha çocuk taciz ediyorsun derler@destere diyorsa öyledir hatta 13 diyelim ayağımız alışsın