o zaman oldu küçülebilirsin istediğin kadar
Seni daha doğmamış sayalım olsun bitsin o zaman@destere diyorsa öyledir hatta 13 diyelim ayağımız alışsın
o zaman oldu küçülebilirsin istediğin kadar
ben yanlış anladım sen küçülürken ben yerimde sayıyorum anladım ilk başta o yüzden isyan ettim
Ufalın da cebime girin be
benim yaptığım bişey yok @Çiğdem- küçüldükçe otomatikman bende küçülüyormuşum kendimi sağlama aldım yoksa kızlarla yaş konusunda yarışmak imkansızdı hep onları geçecektim, oysa hogatham otomatik indirime başladıki şimdi işim tıkırındaSeni daha doğmamış sayalım olsun bitsin o zaman
Seni daha doğmamış sayalım olsun bitsin o zaman
Hahahah @eskici kıskanıyor biz ufalırkan o yaşlanmaya devam ediyor diyebenim yaptığım bişey yok @Çiğdem- küçüldükçe otomatikman bende küçülüyormuşum kendimi sağlama aldım yoksa kızlarla yaş konusunda yarışmak imkansızdı hep onları geçecektim, oysa hogatham otomatik indirime başladıki şimdi işim tıkırında
yalnız bu seferde dizilerde ya da @S.G.A.T ın açtığı manken konularında bir kıza yan gözle bakarsam kazayla ablanlara teyzenlere niye asılıyorsun diye laf işitirsek kötü olur çünkü çok küçülttü bizi hogatha
artık @Çiğdem- le böyle olacağız yakında
benim yaptığım bişey yok @Çiğdem- küçüldükçe otomatikman bende küçülüyormuşum kendimi sağlama aldım yoksa kızlarla yaş konusunda yarışmak imkansızdı hep onları geçecektim, oysa hogatham otomatik indirime başladıki şimdi işim tıkırında
yalnız bu seferde dizilerde ya da @S.G.A.T ın açtığı manken konularında bir kıza yan gözle bakarsam kazayla ablanlara teyzenlere niye asılıyorsun diye laf işitirsek kötü olur çünkü çok küçülttü bizi hogatha
artık @Çiğdem- le böyle olacağız yakında
Hahah ne kıskanıcam ayol ben senden küçüğüm hatırlatayımHahahah @eskici kıskanıyor biz ufalırkan o yaşlanmaya devam ediyor diye
Hahahah @eskici kıskanıyor biz ufalırkan o yaşlanmaya devam ediyor diye
Hahah ne kıskanıcam ayol ben senden küçüğüm hatırlatayım
topluca küçülmeye başladınız durumlar kötü forum yaş ortalaması 3-5 olacak her gittikçe... biz niye pis pis diziler izliyoruzki bundan sonra johnny bravoyu izleyip yorumlayalımYok sen daha dün ilk adımını attın. Ne 13'ü? Kendini büyütmeye çalışan afacan seni
topluca küçülmeye başladınız durumlar kötü forum yaş ortalaması 3-5 olacak her gittikçe... biz niye pis pis diziler izliyoruzki bundan sonra johnny bravoyu izleyip yorumlayalım
çok şansız bir adamdı johnny gökten kız yağsa johnny nin tepesine sap düşüyordu o kadarki kısmetsizdi vatandaş johnny de kendimi görüyorum aynı kısmetsizlikOğlum naptın. Dikkat et, izleye izleye sonun onun gibi olmasın
Güzelim dizilere neden pis diyorsun şimditopluca küçülmeye başladınız durumlar kötü forum yaş ortalaması 3-5 olacak her gittikçe... biz niye pis pis diziler izliyoruzki bundan sonra johnny bravoyu izleyip yorumlayalım
yaşımız tutmuyor onları izlemek için, küçülmüştük ya hanı topluca?Güzelim dizilere neden pis diyorsun şimdi
Bak işte küçülmenin bir faydası yok aksine zararı var o yüzden tekrar büyüyelim benceyaşımız tutmuyor onları izlemek için, küçülmüştük ya hanı topluca?
+18 bizim neyimize
öyle deme avantajlarını gözden kaçırma ablaların kucağına atlasak kimse kızmaz bu yaşlarda hatta owww bamyanı göster bamyanı göster ablaya diyende olur biraz çekinsekte göstermek zorundayız nede olsaBak işte küçülmenin bir faydası yok aksine zararı var o yüzden tekrar büyüyelim bence
Büyük olmanın avantajları daha fazla ama onu ne yapacağız neden durup dururken kendinizi küçültmeye çalışıyorsunuz onu da anlamıyorum yaniöyle deme avantajlarını gözden kaçırma ablaların kucağına atlasak kimse kızmaz bu yaşlarda hatta owww bamyanı göster bamyanı göster ablaya diyende olur biraz çekinsekte göstermek zorundayız nede olsa
Sonun benzemez inşallah Adam sonunda Çiğdemin deyimiyle parlakçı oluyorçok şansız bir adamdı johnny gökten kız yağsa johnny nin tepesine sap düşüyordu o kadarki kısmetsizdi vatandaş johnny de kendimi görüyorum aynı kısmetsizlik
Yok sen daha dün ilk adımını attın. Ne 13'ü? Kendini büyütmeye çalışan afacan seni
topluca küçülmeye başladınız durumlar kötü forum yaş ortalaması 3-5 olacak her gittikçe... biz niye pis pis diziler izliyoruzki bundan sonra johnny bravoyu izleyip yorumlayalım
O uydurma çizgi film sonlarına pek güvenmiyorum @destere nin en favori çizgi filmiBüyük olmanın avantajları daha fazla ama onu ne yapacağız neden durup dururken kendinizi küçültmeye çalışıyorsunuz onu da anlamıyorum yani