Allah cezanı. Güzel kızlar varken napacam ben kıllı erkekleri
@destere İle ben birbirimizi yedekte tutuyoruz evde kalırsak değerlendiricezHazır bulmuşken kaçırma derim
Kıllı hanzolardan bahsetmiyorum parlak oğlanlardan bahsediyorum Aras gibiAllah cezanı. Güzel kızlar varken napacam ben kıllı erkekleri
Bence yedekte tutmayın boşuna evde kalmışsınız zaten değerlendirin birbirinizi@destere İle ben birbirimizi yedekte tutuyoruz evde kalırsak değerlendiricez
Kıllı hanzolardan bahsetmiyorum parlak oğlanlardan bahsediyorum Aras gibi
Valla parlak oğlanın anlamını biliyorumda. Aras ne alaka?@destere İle ben birbirimizi yedekte tutuyoruz evde kalırsak değerlendiricez
Kıllı hanzolardan bahsetmiyorum parlak oğlanlardan bahsediyorum Aras gibi
Yanlış anlama da sen eşcinsel değilmiydin?Allah cezanı. Güzel kızlar varken napacam ben kıllı erkekleri
Yoo. Kim dedi lan onu?Yanlış anlama da sen eşcinsel değilmiydin?
Biz daha çocuk sayılırız @destere ile ne evde kalmasıBence yedekte tutmayın boşuna evde kalmışsınız zaten değerlendirin birbirinizi
Aras parlakların başı nasıl ne alakaValla parlak oğlanın anlamını biliyorumda. Aras ne alaka?
26 yaşında kendini çocuk mu sayıyorsun
Ya pardon ya kusura bakma. Güzel, isim neydi?Yoo. Kim dedi lan onu?
Kaç yaşına gelince çocukluktan kurtulmayı düşünüyorsunEvet ne olmuş 😳😳😳
Kerem ben. 20 yaşında olan. Senin?Ya pardon ya kusura bakma. Güzel, isim neydi?
Serhan Azerbaycandan Memnun oldum.Kerem ben. 20 yaşında olan. Senin?
Parlağın açılımı bu foto işte cnm , artık sende parlakçısın @S.G.A.T. Bir bakıma haklı sayılırParlağın açılımını yapsana bi. Benmi yanlış biliyorum acaba.
Bende. UTC'deki serhan mı?Serhan Azerbaycandan Memnun oldum.