Ah ah keşke görseydin. Zaten Admin ve Süper Moderatörler hayır demişse oy çoğunluğu umrumda değil. Artık daha az uğraşacağım insanlarla. Her hafta 2 kişiyle uğraşıyorum sırayla plz.
Sincap ve fokları seviyoruzda dövüyoruzda o ayrı mesele
Aaa tabi biz sevdiklerimize takılıyoruz onlarda bize @destere Sevmediğimize takılmayız ve üzülürler bu durumaValla keşke uğrastıklarım Çiğdem'le Destere olsaydı Cahillere bilim öğretiyoruz diye kabak bize patlıyor. Neymiş efendim ağır hakaretmiş.
Niye insanlarla uğraşıyorsun aman bana gelme sakın Zaten gündüz @Çiğdem- ile geceleri de @destere nin gelmesiyle ikisiyle bir uğraşıyorum arada bir @Dosi çıkıyor bende çok uğraşıyorumAh ah keşke görseydin. Zaten Admin ve Süper Moderatörler hayır demişse oy çoğunluğu umrumda değil. Artık daha az uğraşacağım insanlarla. Her hafta 2 kişiyle uğraşıyorum sırayla plz.
@Halef yinemi ceza almış daha bakmadım orayaAh ah keşke görseydin. Zaten Admin ve Süper Moderatörler hayır demişse oy çoğunluğu umrumda değil. Artık daha az uğraşacağım insanlarla. Her hafta 2 kişiyle uğraşıyorum sırayla plz.
O zaman hemen bi anlaşmayı koyalım maddeleri imzalayalım Bende seni kankam ilan ediyorum anlaştığım içindir o daYok seninle asla uğraşmam. Seni cool kankam ilan ettim. Bizim hedefimiz Çiğdemle destere. Hücum
Arada herkes takılıyor birbirine Sen bana ben sana Beni uğraştırmadın benimle uğraştın dedim Ama severken takılma diyoruz biz bunainsaf yani!
Nezaman uğraştırdım seni 😱
bir ara yarışmana yeni başladığında uğraşmıştın he
O zaman hemen bi anlaşmayı koyalım maddeleri imzalayalım Bende seni kankam ilan ediyorum anlaştığım içindir o da
Arada herkes takılıyor birbirine Sen bana ben sana Beni uğraştırmadın benimle uğraştın dedim Ama severken takılma diyoruz biz buna
Zorunu yine bana veriyorsun ama @xemrexxx hepsine tek başına yetiyordu Neyse bakacaz çaresineAy çok teşekkür ederim Sen sapığı al ben gevezeyi, kolay lokma sonuçta
Fake hesap açarım canım, illaki bir yolu varKimseye dalaşa girme sınırdasın
Neymiş o yiğitlik?Tövbe tövbe sende de hafif @Yiğitt lik var gibi