Sezonluk Yorum Başlığının Açılmasını İstediğiniz Yabancı Diziler

Ben görmedim ne yaptın da ceza aldın sen :A Ayrıca @Çiğdem- ve @destere çifti sevmediğim için uğraştığım kişiler değil onları da bir parça severiz tabi :A

Ah ah keşke görseydin. Zaten Admin ve Süper Moderatörler hayır demişse oy çoğunluğu umrumda değil. Artık daha az uğraşacağım insanlarla. Her hafta 2 kişiyle uğraşıyorum sırayla plz.

Sincap ve fokları seviyoruzda dövüyoruzda o ayrı mesele :A:A

Ben görmedim ne yaptın da ceza aldın sen :A Ayrıca @Çiğdem- ve @destere çifti sevmediğim için uğraştığım kişiler değil onları da bir parça severiz tabi :A
Valla keşke uğrastıklarım Çiğdem'le Destere olsaydı :A:A Cahillere bilim öğretiyoruz diye kabak bize patlıyor. :ANeymiş efendim ağır hakaretmiş.
Aaa tabi biz sevdiklerimize takılıyoruz onlarda bize :F @destere Sevmediğimize takılmayız ve üzülürler bu duruma :A :A :A

Ah ah keşke görseydin. Zaten Admin ve Süper Moderatörler hayır demişse oy çoğunluğu umrumda değil. Artık daha az uğraşacağım insanlarla. Her hafta 2 kişiyle uğraşıyorum sırayla plz.

Niye insanlarla uğraşıyorsun aman bana gelme sakın :A Zaten gündüz @Çiğdem- ile geceleri de @destere nin gelmesiyle ikisiyle bir uğraşıyorum arada bir @Dosi çıkıyor :A bende çok uğraşıyorum :A

Niye insanlarla uğraşıyorsun aman bana gelme sakın :A Zaten gündüz @Çiğdem- ile geceleri de @destere nin gelmesiyle ikisiyle bir uğraşıyorum arada bir @Dosi çıkıyor :A bende çok uğraşıyorum :A

@Halef yinemi ceza almış daha bakmadım oraya :A

Bizim terapi merkezine gidicek az kaldı :A

insaf yani!
Nezaman uğraştırdım seni 😱
bir ara yarışmana yeni başladığında uğraşmıştın he :A

Yok seninle asla uğraşmam. Seni cool kankam ilan ettim. :bhr: Bizim hedefimiz Çiğdemle destere. Hücum :Z
O zaman hemen bi anlaşmayı koyalım maddeleri imzalayalım :A Bende seni kankam ilan ediyorum :bhr: anlaştığım içindir o da :A
insaf yani!
Nezaman uğraştırdım seni 😱
bir ara yarışmana yeni başladığında uğraşmıştın he :A
Arada herkes takılıyor birbirine :A Sen bana ben sana :A Beni uğraştırmadın benimle uğraştın dedim :A Ama severken takılma diyoruz biz buna :bhr:

O zaman hemen bi anlaşmayı koyalım maddeleri imzalayalım :A Bende seni kankam ilan ediyorum :bhr: anlaştığım içindir o da :A

Arada herkes takılıyor birbirine :A Sen bana ben sana :A Beni uğraştırmadın benimle uğraştın dedim :A Ama severken takılma diyoruz biz buna :bhr:

Ay çok teşekkür ederim :bhr: Sen sapığı al ben gevezeyi, kolay lokma sonuçta :Z