Hahahahah gözümde canlandı da fena oldumBen Hogatha @destere Baltazar Benim yanımdakı Kuş @Harunnn60 , @destere nin yanındakı kuşta @xemrexxx @S.G.A.T. @gözlemci @cookies @Thequeer @Forumdash @XanTier
Hahahahah gözümde canlandı da fena oldumBen Hogatha @destere Baltazar Benim yanımdakı Kuş @Harunnn60 , @destere nin yanındakı kuşta @xemrexxx @S.G.A.T. @gözlemci @cookies @Thequeer @Forumdash @XanTier
Yanlışlıkla olmuş o kadar takılmayalım resimdeki olay da tam senlik bir hareket tahmin etmiştim öyle düşündüğünübildirimim otomatikman kötüleri çekiyor kendine )
kötü düşünmüyoruzda göz var nizam var yani açık açık bamyaya benzetmişsin
kırk yılda birde olsa sıvadaşım doğru bir tahminde bulunmuş ama bunu genellemek yanlış olur
itiraf ediyorum evet alttaki akbaba benim ama ordan yukarı bakınca manzara muhteşem görünüyor konum itibariyle güzel bir yer kapmışım
genelde manzarayı en net şekilde görebileceğim yer seçerim kendime burdada sırtımdaki yüke rağmen mutluyum nedenseYanlışlıkla olmuş o kadar takılmayalım resimdeki olay da tam senlik bir hareket tahmin etmiştim öyle düşündüğünü
Manzaradan dolayı sırtındaki yükü düşünmüyorsundur sengenelde manzarayı en net şekilde görebileceğim yer seçerim kendime burdada sırtımdaki yüke rağmen mutluyum nedense
gülü seven 120 kiloyu rahatlıkla taşırmışManzaradan dolayı sırtındaki yükü düşünmüyorsundur sen
Çiğdem'den korkuyorsun galibaorjinal hogathadan bahsediyorum yoksa @Çiğdem- in bir gram fazlası yok herşeyi yerli yerinde tanrı özene bezene yaratmış )
alakası yok benimkisi sevgi ve aşk sadece... korku oklavayla geliyorÇiğdem'den korkuyorsun galiba
Sonuçta korkuyorsunalakası yok benimkisi sevgi ve aşk sadece... korku oklavayla geliyor
Tam size yakışır bir hayat
Çok tatlısınz dünyayı siz yönetinBen Hogatha @destere Baltazar Benim yanımdakı Kuş @Harunnn60 , @destere nin yanındakı kuşta @xemrexxx @S.G.A.T. @gözlemci @cookies @Thequeer @Forumdash @XanTier
Hahahahah gözümde canlandı da fena oldum
@Çiğdem- e 120 kilo mu diyorsun sen
Çok tatlısınz dünyayı siz yönetin
Hahah Aaa evet benim paylaştığımda doğru desterenin paylaştığıda her türlü uyum sağlıyoruz birbirimize
yalnız böyle birbirimizin kafasına vura vura bir yastıkta yaşlanmamız imkansız bu işin sonu karakolda biterHahah Aaa evet benim paylaştığımda doğru desterenin paylaştığıda her türlü uyum sağlıyoruz birbirimize
Aslında desterede kendi kafasına vuruyor hahahayalnız böyle birbirimizin kafasına vura vura bir yastıkta yaşlanmamız imkansız bu işin sonu karakolda biter
Hahahah o ayrıntıyı kaçırmışız Cidden kıyamamış işte sana gadddar hogathaAslında desterede kendi kafasına vuruyor hahaha
Kıymamasından değil ayağımla ittiğim için sanırım bana hamleleride kafasında paralanıyorHahahah o ayrıntıyı kaçırmışız Cidden kıyamamış işte sana gadddar hogatha
Hahahah o ayrıntıyı kaçırmışız Cidden kıyamamış işte sana gadddar hogatha
burda yufkacıyı destekliyorum bayana el kalkmaz o yüzden ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim kendi kafamı kırıyorum nedense ? öyle bir centilmenlikmi mallıkmı tam olarak anlamadığım bir hareket gerçekleştirmişim ordaKıymamasından değil ayağımla ittiğim için sanırım bana hamleleride kafasında paralanıyor
@destere