Sezonluk Yorum Başlığının Açılmasını İstediğiniz Yabancı Diziler

Ben Hogatha @destere Baltazar :F Benim yanımdakı Kuş @Harunnn60 , @destere nin yanındakı kuşta @xemrexxx :F :F :F @S.G.A.T. @gözlemci @cookies @Thequeer @Forumdash @XanTier
images
images
Hahahahah gözümde canlandı da fena oldum :F :F :F

bildirimim otomatikman kötüleri çekiyor kendine :))

kötü düşünmüyoruzda göz var nizam var yani açık açık bamyaya benzetmişsin:)

kırk yılda birde olsa sıvadaşım doğru bir tahminde bulunmuş ama bunu genellemek yanlış olur :)

itiraf ediyorum evet alttaki akbaba benim :) ama ordan yukarı bakınca manzara muhteşem görünüyor :) konum itibariyle güzel bir yer kapmışım :)
Yanlışlıkla olmuş o kadar takılmayalım :A resimdeki olay da tam senlik bir hareket tahmin etmiştim öyle düşündüğünü:A :A

Yanlışlıkla olmuş o kadar takılmayalım :A resimdeki olay da tam senlik bir hareket tahmin etmiştim öyle düşündüğünü:A :A
genelde manzarayı en net şekilde görebileceğim yer seçerim kendime :) burdada sırtımdaki yüke rağmen mutluyum nedense :)

Hahahah o ayrıntıyı kaçırmışız :F :F Cidden kıyamamış işte sana gadddar hogatha :F
Kıymamasından değil ayağımla ittiğim için sanırım bana hamleleride kafasında paralanıyor
:A :A :A @destere
burda yufkacıyı destekliyorum :) bayana el kalkmaz o yüzden ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim kendi kafamı kırıyorum nedense ? :) öyle bir centilmenlikmi mallıkmı tam olarak anlamadığım bir hareket gerçekleştirmişim orda :)