Sezonluk Yorum Başlığının Açılmasını İstediğiniz Yabancı Diziler

evet sağ kol bamyaya benziyor :) sen diyince dikkat ettim :))

sağ kolu diyoruz :)
arkadaşlara kötü kötü şeyler çağrıştırıyormuş orayı bir düzenle istersen :))
Bak gördünüz mü @Çiğdem- @eskici aklın yolu bir :A

Netflix de absürt komedi dizisi varmış benim haberim yokmuş :) diziyi izleyen veya izleyecek arkadaşlar varmıydı forumda?
The End of the F***ing World
Gördüm onu da, baya dizi birikti izlenecek ona zor sıra gelir benim açımdan :A

evet sağ kol bamyaya benziyor :) sen diyince dikkat ettim :))

sağ kolu diyoruz :)
arkadaşlara kötü kötü şeyler çağrıştırıyormuş orayı bir düzenle istersen :))

Kötü düşünmeyin kötü şeyler çağrıştırmasın :A
@MasacRE- Senin örnek verdiğin kişi benim eserimede kusur bulmuştu zaten pis huyluların başında geliyor o sayılmaz :A :A :A

Orası kesin zaten kafasındaki bütün kötü düşünceleri resme aktarır :A :A
Beni yıllarca böyle çiziyor @destere :F :F :F @xemrexxx @Thequeer
HogathaEdgar01_clr.gif

@MasacRE- Senin örnek verdiğin kişi benim eserimede kusur bulmuştu zaten pis huyluların başında geliyor o sayılmaz :A :A :A

Bunlar her şeye bir kusur bulur boşver takma sen :A :A

Sadece benle @destere değil ki diğerleri de farketmiş aynı şeyi :A @Forumdash ben zaten gördüm de senden duymak istedim diyor, @S.G.A.T. o şeyi görmek için destere gözüyle bakmaya gerek yok diyor :A @Harunnn60 ise konuyu değiştirip kendini sütten çıkmış ak kaşık gösterme peşinde ama yemezler :A

Sadece benle @destere değil ki diğerleri de farketmiş aynı şeyi :A @Forumdash ben zaten gördüm de senden duymak istedim diyor, @S.G.A.T. o şeyi görmek için destere gözüyle bakmaya gerek yok diyor :A @Harunnn60 ise konuyu değiştirip kendini sütten çıkmış ak kaşık gösterme peşinde ama yemezler :A

Bence odur yine kötü düşüncelerle seçmiştir bu resmi :A :A
Kiz etiketlemeden bileirim gelmis😱
Ben Hogatha @destere Baltazar :F Benim yanımdakı Kuş @Harunnn60 , @destere nin yanındakı kuşta @xemrexxx :F :F :F @S.G.A.T. @gözlemci @cookies @Thequeer @Forumdash @XanTier
images
images

Kiz etiketlemeden bileirim gelmis😱
bildirimim otomatikman kötüleri çekiyor kendine :))

Kötü düşünmeyin kötü şeyler çağrıştırmasın :A
kötü düşünmüyoruzda göz var nizam var yani açık açık bamyaya benzetmişsin:)

kırk yılda birde olsa sıvadaşım doğru bir tahminde bulunmuş ama bunu genellemek yanlış olur :)

itiraf ediyorum evet alttaki akbaba benim :) ama ordan yukarı bakınca manzara muhteşem görünüyor :) konum itibariyle güzel bir yer kapmışım :)

Son düzenleme: