Kiz etiketlemeden bileirim gelmis😱Netflix de absürt komedi dizisi varmış benim haberim yokmuş diziyi izleyen veya izleyecek arkadaşlar varmıydı forumda?
The End of the F***ing World
Kiz etiketlemeden bileirim gelmis😱Netflix de absürt komedi dizisi varmış benim haberim yokmuş diziyi izleyen veya izleyecek arkadaşlar varmıydı forumda?
Bak gördünüz mü @Çiğdem- @eskici aklın yolu birevet sağ kol bamyaya benziyor sen diyince dikkat ettim )
sağ kolu diyoruz
arkadaşlara kötü kötü şeyler çağrıştırıyormuş orayı bir düzenle istersen )
Gördüm onu da, baya dizi birikti izlenecek ona zor sıra gelir benim açımdanNetflix de absürt komedi dizisi varmış benim haberim yokmuş diziyi izleyen veya izleyecek arkadaşlar varmıydı forumda?
Kötü düşünmeyin kötü şeyler çağrıştırmasınevet sağ kol bamyaya benziyor sen diyince dikkat ettim )
sağ kolu diyoruz
evet sağ kol bamyaya benziyor sen diyince dikkat ettim )
sağ kolu diyoruz
@MasacRE- Senin örnek verdiğin kişi benim eserimede kusur bulmuştu zaten pis huyluların başında geliyor o sayılmazKötü düşünmeyin kötü şeyler çağrıştırmasın
Bunlar her şeye bir kusur bulur boşver takma sen@MasacRE- Senin örnek verdiğin kişi benim eserimede kusur bulmuştu zaten pis huyluların başında geliyor o sayılmaz
Bak doğru dedin onlara da bir resim çizdirmek lazım bakalım nasıl yapacaklar
Çizsin çizsin biz de onunla dalga geçeriz işte ne güzel
Bizim 1 hatamız oldu mesala onun çizdiği resimde de sadece 1 tane normal çizim olur gerisi anormal Yani bizde hata aradılar , onunkinde normal çizim ararızÇizsin çizsin biz de onunla dalga geçeriz işte ne güzel
Orası kesin zaten kafasındaki bütün kötü düşünceleri resme aktarırBizim 1 hatamız oldu mesala onun çizdiği resimde de sadece 1 tane normal çizim olur gerisi anormal Yani bizde hata aradılar , onunkinde normal çizim ararız
@MasacRE- Senin örnek verdiğin kişi benim eserimede kusur bulmuştu zaten pis huyluların başında geliyor o sayılmaz
Bunlar her şeye bir kusur bulur boşver takma sen
İlk sen ortaya attın ve herkes senden gördüSadece benle @destere değil ki diğerleri de farketmiş aynı şeyi @Forumdash ben zaten gördüm de senden duymak istedim diyor, @S.G.A.T. o şeyi görmek için destere gözüyle bakmaya gerek yok diyor @Harunnn60 ise konuyu değiştirip kendini sütten çıkmış ak kaşık gösterme peşinde ama yemezler
Ben gerçekleri dile getirdim sadeceİlk sen ortaya attın ve herkes senden gördü
Sadece benle @destere değil ki diğerleri de farketmiş aynı şeyi @Forumdash ben zaten gördüm de senden duymak istedim diyor, @S.G.A.T. o şeyi görmek için destere gözüyle bakmaya gerek yok diyor @Harunnn60 ise konuyu değiştirip kendini sütten çıkmış ak kaşık gösterme peşinde ama yemezler
Sadece benle @destere değil ki diğerleri de farketmiş aynı şeyi @Forumdash ben zaten gördüm de senden duymak istedim diyor, @S.G.A.T. o şeyi görmek için destere gözüyle bakmaya gerek yok diyor @Harunnn60 ise konuyu değiştirip kendini sütten çıkmış ak kaşık gösterme peşinde ama yemezler
Bence odur yine kötü düşüncelerle seçmiştir bu resmi
Ben Hogatha @destere Baltazar Benim yanımdakı Kuş @Harunnn60 , @destere nin yanındakı kuşta @xemrexxx @S.G.A.T. @gözlemci @cookies @Thequeer @Forumdash @XanTierKiz etiketlemeden bileirim gelmis😱
bildirimim otomatikman kötüleri çekiyor kendine )Kiz etiketlemeden bileirim gelmis😱
kötü düşünmüyoruzda göz var nizam var yani açık açık bamyaya benzetmişsinKötü düşünmeyin kötü şeyler çağrıştırmasın
kırk yılda birde olsa sıvadaşım doğru bir tahminde bulunmuş ama bunu genellemek yanlış olur
Alttaki @destere mi