Allah cezanı. Güzel kızlar varken napacam ben kıllı erkekleri
@destere İle ben birbirimizi yedekte tutuyoruz evde kalırsak değerlendiricezHazır bulmuşken kaçırma derim![]()
![]()
Kıllı hanzolardan bahsetmiyorum parlak oğlanlardan bahsediyorum Aras gibiAllah cezanı. Güzel kızlar varken napacam ben kıllı erkekleri![]()
Bence yedekte tutmayın boşuna evde kalmışsınız zaten değerlendirin birbirinizi@destere İle ben birbirimizi yedekte tutuyoruz evde kalırsak değerlendiricez
Kıllı hanzolardan bahsetmiyorum parlak oğlanlardan bahsediyorum Aras gibi![]()
![]()
![]()
Valla parlak oğlanın anlamını biliyorumda. Aras ne alaka?@destere İle ben birbirimizi yedekte tutuyoruz evde kalırsak değerlendiricez
Kıllı hanzolardan bahsetmiyorum parlak oğlanlardan bahsediyorum Aras gibi![]()
![]()
![]()
Yanlış anlama da sen eşcinsel değilmiydin?Allah cezanı. Güzel kızlar varken napacam ben kıllı erkekleri![]()
Yoo. Kim dedi lan onu?Yanlış anlama da sen eşcinsel değilmiydin?![]()
Biz daha çocuk sayılırız @destere ile ne evde kalmasıBence yedekte tutmayın boşuna evde kalmışsınız zaten değerlendirin birbirinizi![]()
![]()
Aras parlakların başı nasıl ne alakaValla parlak oğlanın anlamını biliyorumda. Aras ne alaka?![]()
26 yaşında kendini çocuk mu sayıyorsun
Ya pardon ya kusura bakma.Yoo. Kim dedi lan onu?![]()
Kaç yaşına gelince çocukluktan kurtulmayı düşünüyorsunEvet ne olmuş 😳😳😳
Kerem ben. 20 yaşında olan. Senin?Ya pardon ya kusura bakma.Güzel, isim neydi?
![]()
Serhan AzerbaycandanKerem ben. 20 yaşında olan. Senin?![]()
Parlağın açılımı bu foto işte cnm , artık sende parlakçısınParlağın açılımını yapsana bi. Benmi yanlış biliyorum acaba.![]()
Bende. UTC'deki serhan mı?Serhan AzerbaycandanMemnun oldum.
![]()