10 reytingi bırak bu dizinin 15'leri görmesi lazım fragman dehşet 😱
Dimii fena etkiliyo insanı dahada yükselecek ratingler sen izledinmi ilk bölümü
3-4 kez izledim Osman Sınav etkisi hemen hissettiriyorDimii fena etkiliyo insanı dahada yükselecek ratingler sen izledinmi ilk bölümü
3-4 kez izledim Osman Sınav etkisi hemen hissettiriyor![]()
Parmak kırma sahnesidir kesin.Son fragmanı 2.5 Milyon izlenmiş çüşşHer Trends listesinde bu dizi çıkıyor.
Bir sahnesine gıcık oldum ama.![]()
Anam izliyor, bende bakayım dedim biraz da sarmadıİzleyen yok mu hadi yorumlayalım da şu diziye bölüm açtıralım![]()
çok hızlı başladı dizi hızlı çöker falan o yüzden bölümü unut benceİzleyen yok mu hadi yorumlayalım da şu diziye bölüm açtıralım![]()
Forumda admin mi var bölüm açtırıyon.İzleyen yok mu hadi yorumlayalım da şu diziye bölüm açtıralım![]()
Aç aç olay sahneler başladı 😱Anam izliyor, bende bakayım dedim biraz da sarmadı![]()
Pardon da admin yarısı olarak siz ne işe yarıyorsunuzForumda admin mi var bölüm açtırıyon.![]()
Aynen de en son Rüya dizisinde oynamıştıBaşrol Karadayı’da Orhan’ı oynayan oyuncu değil mi? Ay Yapım olarak sektöre kazandırmaya devam ediyorsunuz.@Forumdash
Aynen de en son Rüya dizisinde oynamıştı![]()
Çok güzel dizi 3.bölümde dram yerine aksiyon tavan yapacak gibi..Çok güzel bir bölümdü.. Dizi çok akici.. Son sahne çok güzeldi
Evet KARADAYI'da tam bi hödüktü ama burda yontulmuşBaşrol Karadayı’da Orhan’ı oynayan oyuncu değil mi? Ay Yapım olarak sektöre kazandırmaya devam ediyorsunuz.@Forumdash