Bir günde 4 dizi mi izliyorsun abla maşallahHadi yaa benim her gün 2-3 dizi oluyor ondan çoğu netten mesela pazartesi kırgınları izliyorum ben söz çukur siyah beyaz aşk netten izliyorum bakalım görecez ne kadar sürecek
Bir günde 4 dizi mi izliyorsun abla maşallahHadi yaa benim her gün 2-3 dizi oluyor ondan çoğu netten mesela pazartesi kırgınları izliyorum ben söz çukur siyah beyaz aşk netten izliyorum bakalım görecez ne kadar sürecek
Bir günde 4 dizi mi izliyorsun abla maşallah![]()
![]()
Yani o anlamda demedim bu 4 dizi de pazartesi günleri çıkıyor ya yani sadece pazartesi gününden izlediğin 4 dizi varsa toplamda kaç dizi izliyorsun acabaYok ayol ne yaptın günlere yayıyorum hepsini nasıl izlim bi günde
Yani o anlamda demedim bu 4 dizi de pazartesi günleri çıkıyor ya yani sadece pazartesi gününden izlediğin 4 dizi varsa toplamda kaç dizi izliyorsun acaba![]()
![]()
Valla tebrik ediyorum seni abla ben sadece 1 tane dizi izliyorum düzenli olarak onu bile kaçırıyorum bazenOo benim dizi çokta doğru düzgün izleyemiyorum geri kaldım mesela söz de 26.bölümdeyim daha çukurda son 3 bölümü izlicem işte kadın utc diriliş meryem bizim
hikaye istanbullu gelin fazilet hanım gülizar geldi kalp atışı vardı oda final bu hafta
Valla tebrik ediyorum seni abla ben sadece 1 tane dizi izliyorum düzenli olarak onu bile kaçırıyorum bazen![]()
Senin geri kalman normal o kadar dizi geri kalmadan izlenmez zatenValla bende takip edemiyorum geri kalıyorum dinlemem lazım hemde evde iş bitmeyince anca izliyorum
Senin geri kalman normal o kadar dizi geri kalmadan izlenmez zaten![]()
Her gün 1 tane izlesen yeter abla fazlasına gerek yokBen gününde gece izlerim biriktirmicemde babam kızıyor saat 1 olunca yeter artık diye o yüzden geri kalıyorum![]()
Her gün 1 tane izlesen yeter abla fazlasına gerek yok![]()
Yok yani tv den izleyemediklerini internetten günde 1 tane şeklinde izle dedim düzenli olarak izlemiş olursunBeğeniyorum ne yapımbeğendiklerimi izlemeye çalışıyorum zaten ya dediğin gibi fazlasına gerek yok izlediklerim hep beğendiklerim oluyor
Yok yani tv den izleyemediklerini internetten günde 1 tane şeklinde izle dedim düzenli olarak izlemiş olursun![]()
Bir günde 4 dizi izlemeye kalksan zaten gün biterHee tmm öyle yapıyorum zaten dizilerimiz biliyosun ki 2 saati geçen diziler anca bir günde bi bölüm izleyebiliyorum
Bir günde 4 dizi izlemeye kalksan zaten gün biter![]()
Görüşürüz abla sen keyfine bak ben de çıkarım birazdanİzlemeden gün bitiyor nasıl geçtiğini anlamıyorum valla ya
sohbeti bırakasım yok ama çıksam iyi olur ablam ya görüşürüz![]()
İlk 2 cümlem için özür diliyorum. Gerçekten iyi iş çıkarmış.Osman Sınav devri biteli çok oluyor. O tarz diziler artık beğenilmiyor. Sezon sonununu zor görür.
10 reytingi bırak bu dizinin 15'leri görmesi lazım fragman dehşet 😱