On numara bölüm olmuş fazla söre gerek yokoo süpersinn bekliyorum yorumlarını![]()
On numara bölüm olmuş fazla söre gerek yok![]()
Tecavüz muhabbeti geçti ama kapalı bir şekilde hemen geçtiler neyine ceza vermişlerse RTÜK işte kafasına göre ceza veriyorDizi ceza almış Söz dizisinin yakışıklısı Aytaç bey hikayesinde paylaşmış 350 bin tl para cezası güya tecavüz açıkca göstermiş sen dizide tecavüz sahnesi gördünmü![]()
Tecavüz muhabbeti geçti ama kapalı bir şekilde hemen geçtiler neyine ceza vermişlerse RTÜK işte kafasına göre ceza veriyor![]()
Böyle yaparak dizinin daha çok konuşulmasını sağlıyorlar boşverDeğilmi bende anlayamadım Nefes anlattığı yerde kısaca gösterildi bunu açıkca gösterildi demek hangi kafa yapısıyla söylenir çözemedim yani![]()
Böyle yaparak dizinin daha çok konuşulmasını sağlıyorlar boşver![]()
kız noldu kudurdun demi 2 saniyede gördün güzel kızı çatla emiKendi çekmiştir , Matbaa yetmiyor artık çekimlerede başlamıs![]()
kız noldu kudurdun demi 2 saniyede gördün güzel kızı çatla emi![]()
Karadenizin yine adını kirletiyorlar yayından kalkması için dilekçe yollayacam
Aksine İstanbul'u kötüleyip Karadeniz'i yükseltiyorlar daha ne istiyorsun beKaradenizin yine adını kirletiyorlar yayından kalkması için dilekçe yollayacam![]()
![]()
![]()
Bu ecünnüyü Karadenize bulaştırmak neresi yüceltmek oluyorAksine İstanbul'u kötüleyip Karadeniz'i yükseltiyorlar daha ne istiyorsun be![]()
![]()
Bu Karadenizli değil ki buna yardım edenler Karanedinizli yani yardımsever olarak gösteriyorlar işte
Çekimler nerede bu ecünnüyü nerede tutuyorus İstanbuldaysa sorun yok Karadeniz sınırları içindeyse sıkıntıBu Karadenizli değil ki buna yardım edenler Karanedinizli yani yardımsever olarak gösteriyorlar işte![]()