Trabzon'da çekiliyor işteÇekimler nerede bu ecünnüyü nerede tutuyorus İstanbuldaysa sorun yok Karadeniz sınırları içindeyse sıkıntı@xemrexxx
Trabzon'da çekiliyor işteÇekimler nerede bu ecünnüyü nerede tutuyorus İstanbuldaysa sorun yok Karadeniz sınırları içindeyse sıkıntı@xemrexxx
Bu kızla derdin ne acaba kız ne güzel oynuyor işte
@xemrexxx in paylaştığı videodan ecünnü listeme ekledimBu kızla derdin ne acaba kız ne güzel oynuyor işte![]()
Öyle olmaz ki diziye bak öyle karar ver
Olur ayoll zamandan kazanıyorumÖyle olmaz ki diziye bak öyle karar ver![]()
Tüm güzelliklere karşıyım diyorsun yani
Güzel olmayıp abartılanlara diyelimTüm güzelliklere karşıyım diyorsun yani![]()
![]()
Ben çok gördüm ama gerçekten de güzel olanlara da kötü şeyler söylediğiniGüzel olmayıp abartılanlara diyelim![]()
![]()
![]()
Güzel değil işte sizin gözünüzü boyamışlarBen çok gördüm ama gerçekten de güzel olanlara da kötü şeyler söylediğini![]()
![]()
Bazı kişilerde haklısın abartılanlar var ama sen de abartıyorsun benceGüzel değil işte sizin gözünüzü boyamışlar![]()
![]()
Ecünnü , İblis Şeytan gibi şeylere deniyor bunlarda öyle ama gözünüzü açacam ben kutsal davamdan vazgeçmem![]()
![]()
@xemrexxx
Aaa hiçte bile benim listemde olmayanlara yönelinBazı kişilerde haklısın abartılanlar var ama sen de abartıyorsun bence![]()
![]()
Bu ne alaka ayoll
Konumuzla alakası yok ki bunun
Var olmazmı ayoll kadın sevmez biliyorsunuz beniKonumuzla alakası yok ki bunun![]()
Şu an güzellikten bahsediyorduk ama ve gençlerdenVar olmazmı ayoll kadın sevmez biliyorsunuz beniBen kaliteli kadın oyuncuyu severim
![]()
![]()
![]()
Onlara bin basar işte Ayşen Gruda sizin ecünnülereŞu an güzellikten bahsediyorduk ama ve gençlerden![]()
![]()
Yaşlanmış haliyle miOnlara bin basar işte Ayşen Gruda sizin ecünnülere![]()
![]()
![]()