Diğer Rectify - Dizi Yorumları

Suya atılan cesete ulaşılırsa, intihar eden vatandaşın ailesinede ulaşılmış olur. Ve onlar gerçeği açıklayabilirler ya da nebileyim evinde bir delilde bulunup Daniel'in suçsuz olduğu anlaşılabilir. Gerçek katil Trey ve işbirliği yaptığı başka arkadaşlarıda olabilir.
aynı sorular benim aklımdada hala uçuşmaya devam ediyor, bölüm sayısı olarak senden daha ilerde olmama rağmen dizi gizemini koruyor yani ..

2x8. bölüm

dizi harika devam ediyor muhteşem gidiyor baştan sona zevkle izlediğim nadir dizilerden biri

teddy ile tawney arasındaki diyaloğlar bir ilginç tawney normal konuşsun yine tedy sanki her laftan kıl kapıyormuş gibi buz kesiliyor fazla pimpirikli öyle düzgün narin hoş bir bayana böyle kazmaca davranılırmı haketmiyor tawney i :) (gerçi benden başka tawney i kimse haketmiyor:) )
daniel george nin evinden ayrılıp yarı yolda tawney i yardıma çağırması yol boyunca yaptıkları konuşmalar çok ilginçti
tawney : -tanrı seni seviyor, isa seni seviyor
daniel : -bırak bu işleri sen seviyormusun onu söyle :)
daniel tam bunu söylemedi ama asıl söylemek istediği buydu tanrıyı isayı katma şimdi... sen beni seviyormusun sevmiyormusun asıl mesele burda :)
tawney daniel e aşık belli bu ,daniel zaten sırılsıklam aşık kadına , arada şu evlilik olayı ve hamilelik olayı tüm hayallerine dinamit koyuyor ikilinin :)
amantha kısa bir sahnede göründü ama yetti gözükmesi..
daniel anlaşmayı sanırım sonunda reddedecek
bölüm sonunda senatör, ihtiyar ted e daniel in teddy nin topkekine kahve kaçırdığını anlattı işin içine etti gibi:) daniel in durumu bundan sonra dahada zorlaşacak aleyhindeki cephe güçlendi gibi ..

hayatın rengi tawney sarısı :)

@Forumdash @OzaN @sürgünüm

S02B08 izledim

Bölüm su gibi aktı geçti :X Bunun sebebi sanırım;
Tawney ve Daniel'in sahnelerinden ötürüydü. 2.sezonda nerdeyse hiç yan yana sahneleri yoktu.

Daniel şu sevip sevmeme konusunda Tawney'i çok zora sokan muhabettler açti:( Kız evli, birde çocugu olacak beee adam sen az çok Tawney'nin nasıl biri oldugu biliyorsun yapılır mı bu kıza:(

Daniel ve Amantha'nın birlikte karar alması süper sahneydi :X Bilmiyorum Amantha'nın oturuşu da bu sahneyi güzelleştirmiş olabilir :F

Senatör kahve olayını anlattıysa, aboooww diyeyim tahmin edemiyorum olacaklari:X Daniel Tawney'e arabada Teddy'i sordugunda da bi heycan yapmiştim ama Allah'tan söylemedi Daniel :X

En küçük kardeş ölen kızın kardeşine bişeyler yaparsa şaşmam:(
9/10

Slagonun süper yaaa :F:F

S02B08 izledim

Bölüm su gibi aktı geçti :X Bunun sebebi sanırım;
Tawney ve Daniel'in sahnelerinden ötürüydü. 2.sezonda nerdeyse hiç yan yana sahneleri yoktu.

Daniel şu sevip sevmeme konusunda Tawney'i çok zora sokan muhabettler açti:( Kız evli, birde çocugu olacak beee adam sen az çok Tawney'nin nasıl biri oldugu biliyorsun yapılır mı bu kıza:(

Daniel ve Amantha'nın birlikte karar alması süper sahneydi :X Bilmiyorum Amantha'nın oturuşu da bu sahneyi güzelleştirmiş olabilir :F

Senatör kahve olayını anlattıysa, aboooww diyeyim tahmin edemiyorum olacaklari:X Daniel Tawney'e arabada Teddy'i sordugunda da bi heycan yapmiştim ama Allah'tan söylemedi Daniel :X

En küçük kardeş ölen kızın kardeşine bişeyler yaparsa şaşmam:(
9/10

Slagonun süper yaaa :F:F
sloğanı özenerek seçtim tawneyle danielin yemyeşil kırların arasındaki sohbetinde tawneyin sarı saçları dalğalanıyordu, izlerken hayat bu işte diyesim geldi öyle bir güzel manzarayı öyle bir güzellik tamamlar, içkinin yanındaki sigara gibi tawney, yemeğin üstünde yediğimiz baklava gibi tawney :)

senatör kahve olayını anlattı buna eminim :) zaten bir önceki bölümde tedy den istediklerini alamayınca babaya gideceklerini söylemişti işler dahada zorlaşacak daniel için ama dünya ters dönse daniel in umrunda olduğunu sanmıyorum vatandaş tawney in gözlerinde kaybolmuş durumda benim gibi :)
amantha için söylediğin oturuşundaki güzellik benimde dikkatimi çekti, kısa bir rolü vardı bölümde ama o kısacık rol, o güzel oturuş pozisyonuyla gönüllerimize neşe kattı yettide arttı bile :)
küçük kardeşin intikam almaktan çok kızkardeşi öldürülen adamın acısını görüp daniel e karşı cephe alacağından korkuyorum, sanmıyorum öldürülen kızın kardeşine bişey yapacağını, çünkü teddy ile sohbetinde teddy küçük kardeşin daniel aleyhine dönmesine neden oldu gibi

2x9. bölüm
her bölümü aynı güzellikte.. bu dizi şu anda izlediğim tüm dizilerden daha özel benim için.
aşk ve ve nefret gibi duyguları bu kadar içten ve inandırıcı bir şekilde seyirciye yansıtan nadir dizilerden biri ..

tawney im çocuğunu düşürdü üzüldümmü hayır
sevinçten takla attım :) zaten istemediği bir evlilik yürütüyor kız sonunda kurtuldu bir dertten , tawney üzülmüş gibi yaptı ama teddy inanmadı.. teddy e bu bu bölüm gerçekten üzüldüm ama yapacak bişey yok zorla güzellik olmuyor hayat böyle işte :) önce tawney i evden kovması sonra pişman olup araması, sonra gidip sinirden parasını ödemeyen adamı dövmesi mükemmel sahnelerdi üzüntüsünü o kadar iyi yansıttıki ben bile üzüldüm adama hiç sevmediğim halde :)
tawney in en sıradan konuşması bile insana bir huzur veriyor, çocuğunu düşürdüğünü anlatırken ağzından dökülen sözler ninni gibiydi o ne mükemmel bir kadındır öyle aşık olmamak mümkün değil :)
daniel cephesinde ise anlaşma olayı daniel in aklını karıştırıyor kabul edip etmeme konusunda net bir karar veremedi ,
amantha anlaşma olayına karşı, daniel in anlaşmayı kabul etmemesini istiyor ..
amantha nın abisine olan sevgiside saygıya değer içten bir sevgi, geçmişe dönüşlerde amanthanın daniel e yazdığı mektuptada görüldüğü gibi amantha nın abisine olan düşkünlüğü samimi ve içten,

üvey baba ted de harika bir insan, gerçekten iki arada bir derede kaldı.. daniel i gözden çıkarmak istemiyor, ailenin dağılmasını istemiyor, bir yandanda oğlu ted e yapılanlar aklını kurcalıyor, bir yandan sahtekar senatör işleri kızıştırıyor
dizide senatör fırıldağı haricinde kötü adam yok gibi ..

final bölümünü iple çekiyorum keşke her sezon 25 bölüm olsaydı ..

@Forumdash @sürgünüm @OzaN

S02B09 izledim

sezonun en bomba bölümüydü öyle böyle değil hani :X
Tawney'e bu bölüm gerçekten çok kızdım Tedy'e bi o kadar üzüldüm:( Tawney cocugunu kaybettiği için depresyona filan girer dedim ama olmadı. Dİzinin başında hastane sahneleri gösterilce keşke o düşme sancılarını filan Tawney yaşasaydı bu bölüm daha çok üzülürüz diyordum ama çekmemişler köftehorlar:bağır:

Bu bölümün yıldızı kesinlikle Teddy'di yaa :F Adamım dicem nerdeyse:F Tawney ile olan kavga sahneleri muhteşemdi. Jantlarının parasının ödemeyen adamın dediği gibi "Tedy acınası bi durumdaydı" :(

Evin babası gerçekten bi reyiz:X O adamı da geri plana çok attılar ama mutfak olayında (fırın) ve bu bölümde çok güzel kullandılar adamı:X Amantha hala kardeşinin özgürlüğünün peşinde Kardeşiyse başka şeyler peşinde. Bence Daniel o teklifi kabul eder Tawney'ide bu hayatından çeker alır başka diyarlarda yaşarlar:F

Dava olayını iyice sarkıttılar😕 Sezon finalinde biraz ona değinsinler :T:

Her saniyesi su gibi aktı bu bölümün.S.finali büyük heycanla bekliyorum.Aslında şuan iniyor :F Ama altyazısız:(

Bu bölüme 9.5/10 veriyorum kolay kolayda vermem:X

@destere @OzaN

S02B09 izledim

sezonun en bomba bölümüydü öyle böyle değil hani :X
Tawney'e bu bölüm gerçekten çok kızdım Tedy'e bi o kadar üzüldüm:( Tawney cocugunu kaybettiği için depresyona filan girer dedim ama olmadı. Dİzinin başında hastane sahneleri gösterilce keşke o düşme sancılarını filan Tawney yaşasaydı bu bölüm daha çok üzülürüz diyordum ama çekmemişler köftehorlar:bağır:

Bu bölümün yıldızı kesinlikle Teddy'di yaa :F Adamım dicem nerdeyse:F Tawney ile olan kavga sahneleri muhteşemdi. Jantlarının parasının ödemeyen adamın dediği gibi "Tedy acınası bi durumdaydı" :(

Evin babası gerçekten bi reyiz:X O adamı da geri plana çok attılar ama mutfak olayında (fırın) ve bu bölümde çok güzel kullandılar adamı:X Amantha hala kardeşinin özgürlüğünün peşinde Kardeşiyse başka şeyler peşinde. Bence Daniel o teklifi kabul eder Tawney'ide bu hayatından çeker alır başka diyarlarda yaşarlar:F

Dava olayını iyice sarkıttılar😕 Sezon finalinde biraz ona değinsinler :T:

Her saniyesi su gibi aktı bu bölümün.S.finali büyük heycanla bekliyorum.Aslında şuan iniyor :F Ama altyazısız:(

Bu bölüme 9.5/10 veriyorum kolay kolayda vermem:X

@destere @OzaN
gerçekten harika bir bölümdü
teddy e bende çok üzüldüm ama ne demişler bülbülün çektiği dilindendir demişler adam daniel e tecavüz olayıyla ilgili dalğa geçer gibi cevap verip belki sen istemişsindir tarzında laf geveleyince gözümden düşmüştü bir dahada çıkamadı :)
baba ted gerçekten harika az ama öz sahneleri var aslında kötü oynayan kimse yok
hele tawney bir melek melek yanında haltetmiş
çocuğunun düşüşünü anlatırken öyle uzanıp uyuyasım geldi ninni gibi konuşuyor kadın öyle bir sukunet insana huzur veriyor :)

gerçekten harika bir bölümdü
teddy e bende çok üzüldüm ama ne demişler bülbülün çektiği dilindendir demişler adam daniel e tecavüz olayıyla ilgili dalğa geçer gibi cevap verip belki sen istemişsindir tarzında laf geveleyince gözümden düşmüştü bir dahada çıkamadı :)
baba ted gerçekten harika az ama öz sahneleri var aslında kötü oynayan kimse yok
hele tawney bir melek melek yanında haltetmiş
çocuğunun düşüşünü anlatırken öyle uzanıp uyuyasım geldi ninni gibi konuşuyor kadın öyle bir sukunet insana huzur veriyor :)
Evet Teddy'nin Daniele o imada bulunurken ben de Teddy'e has***tir demiştim hatta kahveyi döktüğünü görünce çok sevinmiştim ama bu bölümde kendisini acındırmayı başardı :X

Üvey baba bi muhteşem olmuş:X Anneden daha çok seviyorum:X
Sanırım sonraki bölümde bolcana Tawney Daniel sahneleri izleriz:X

Evet Teddy'nin Daniele o imada bulunurken ben de Teddy'e has***tir demiştim hatta kahveyi döktüğünü görünce çok sevinmiştim ama bu bölümde kendisini acındırmayı başardı :X

Üvey baba bi muhteşem olmuş:X Anneden daha çok seviyorum:X
Sanırım sonraki bölümde bolcana Tawney Daniel sahneleri izleriz:X
aslında daniel tawney sahnelerinin bol olmasını istemiyorum tawney hep ulaşılamayan olsun:)
amantha için de bir kaç şey söyleyelim abisine olan düşkünlüğü takdir edilecek cinsten gerçekten kardeş sevgisi böyle bişey olmalı karşılıksız bir ömür boyu destek vermiş kadın 12 yaşından beri cezaevinden çıkması için uğraşmış ama daniel bunun farkındamı ? orası şüpheli :)

aslında daniel tawney sahnelerinin bol olmasını istemiyorum tawney hep ulaşılamayan olsun:)
amantha için de bir kaç şey söyleyelim abisine olan düşkünlüğü takdir edilecek cinsten gerçekten kardeş sevgisi böyle bişey olmalı karşılıksız bir ömür boyu destek vermiş kadın 12 yaşından beri cezaevinden çıkması için uğraşmış ama daniel bunun farkındamı ? orası şüpheli :)
Tawney'e masumluk daha çok yakışıyor.Yönetmende bunun farkında olsun lütfen:X sanmıyorum Daniel'in Amentha'yı umursadiğini :T: Gözü bir tek şuan Tawney'de ve ona yalan söylememkte aklı fikri :X

S02B010(s.finali) izledim

Heycan dolu bi final sezonu izlettirdiler yine :X
Senatör Daniel'e olanları çarpittirarak anlattirmiş 😱 Daniel anlaşma sırasında çoook debelendi, gevelendi durdu ama yine aynı masalları anlattı:(

Göldeki ceset yuhh yen göründü😱 Gerçi dizide günler çook yavaş akıyor:A Şerif Trey'in öldürdüğü adamın evine gitti, duvarın kırılmasını filan resmini hep çekti olaylar nasıl gelişecek dedirtti izlerken ama asıl olayı yine Teddy patlatacak.Daniel'in kendine yaptiği şeyi anlatacak😱

Teddy'nin gururlar artık yerlerde:( Üzüldüm adama. Baba biliyor, artık karısı da biliyor (gerçi nasıl oldugunu bilmiyor) gururu yerlerde. 3.sezonda Teddy'den dehşet sahneler bekliyorum:X

Amantha'nın eski halleri de çok şekerdi yine:A
Tawney'e boşuna melek demiyorum:F Adam Tawney'i öyle güzel gösteriyorlarki diziyi unutun gitsin:X Beyaz giydirip birde güneş işiğinin hüzmesiyle gösterdiler durdurlar :X Süper sahneler yakalamişlar yine. Ama Daniel'le birlikte olmasını istemiyorum :X

Geçen haftadan biraz düşük verdim notu sebebi ilk 10 dk'sı filan heralde 9/10

2x10. bölüm

harika başladı ve harika bir sezon finaliyle sona erdi

tawney le daniel i aynı yatakta gördüğümde üzüldüm ama neyseki sabaha kadar bişey olmamış aralarında:) tawney mükkemmel halleriyle öyle süzülüp duruyordu :)
daniel in sorguda önce gerçekleri söylemesi sonra tekrar dönüp kendisine zamanında zorla söylettirilen şeyleri tekrarlaması hoş olmadı tam bir patlama bekliyordum o an daniel den, ama sonuçta herşeyi kabullenip çıkması hem kendisi için hemde kendisine güvenen amantha için hayal kırıklığı oldu ..
sanırım daniel biraz bıkkınlıktan birazda teddy ile arasında yaşanan olaylardan dolayı uzaklaşmak istediğinden bu şekilde davrandı
daha önce sessiz kalmayı yeğleyen teddy daniel in kendisine yaptıklarını çevresindeki herkesin duymasından sonra artık sessizliğini bozup şikayet etmeye gitti. sahnede orda bitti, acaba teddy nin şikayeti işleme alındımı orası meçhul ?

önümüzdeki sezon heyecan ve kalite kaldığı yerden devam edecektir umarım çok beklemeyiz ..

S02B010(s.finali) izledim

Heycan dolu bi final sezonu izlettirdiler yine :X
Senatör Daniel'e olanları çarpittirarak anlattirmiş 😱 Daniel anlaşma sırasında çoook debelendi, gevelendi durdu ama yine aynı masalları anlattı:(

Göldeki ceset yuhh yen göründü😱 Gerçi dizide günler çook yavaş akıyor:A Şerif Trey'in öldürdüğü adamın evine gitti, duvarın kırılmasını filan resmini hep çekti olaylar nasıl gelişecek dedirtti izlerken ama asıl olayı yine Teddy patlatacak.Daniel'in kendine yaptiği şeyi anlatacak😱

Teddy'nin gururlar artık yerlerde:( Üzüldüm adama. Baba biliyor, artık karısı da biliyor (gerçi nasıl oldugunu bilmiyor) gururu yerlerde. 3.sezonda Teddy'den dehşet sahneler bekliyorum:X

Amantha'nın eski halleri de çok şekerdi yine:A
Tawney'e boşuna melek demiyorum:F Adam Tawney'i öyle güzel gösteriyorlarki diziyi unutun gitsin:X Beyaz giydirip birde güneş işiğinin hüzmesiyle gösterdiler durdurlar :X Süper sahneler yakalamişlar yine. Ama Daniel'le birlikte olmasını istemiyorum :X

Geçen haftadan biraz düşük verdim notu sebebi ilk 10 dk'sı filan heralde 9/10
güneş ışığında beyazlar içinde süzülen tawney harikaydı gerçekten, bahsettiğin sahne yani aslında tawney in kendisi dizinin herşeyi bir dünya harikası :)

2x10. bölüm

harika başladı ve harika bir sezon finaliyle sona erdi

tawney le daniel i aynı yatakta gördüğümde üzüldüm ama neyseki sabaha kadar bişey olmamış aralarında:) tawney mükkemmel halleriyle öyle süzülüp duruyordu :)
daniel in sorguda önce gerçekleri söylemesi sonra tekrar dönüp kendisine zamanında zorla söylettirilen şeyleri tekrarlaması hoş olmadı tam bir patlama bekliyordum o an daniel den, ama sonuçta herşeyi kabullenip çıkması hem kendisi için hemde kendisine güvenen amantha için hayal kırıklığı oldu ..
sanırım daniel biraz bıkkınlıktan birazda teddy ile arasında yaşanan olaylardan dolayı uzaklaşmak istediğinden bu şekilde davrandı
daha önce sessiz kalmayı yeğleyen teddy daniel in kendisine yaptıklarını çevresindeki herkesin duymasından sonra artık sessizliğini bozup şikayet etmeye gitti. sahnede orda bitti, acaba teddy nin şikayeti işleme alındımı orası meçhul ?

önümüzdeki sezon heyecan ve kalite kaldığı yerden devam edecektir umarım çok beklemeyiz ..

güneş ışığında beyazlar içinde süzülen tawney harikaydı gerçekten, bahsettiğin sahne yani aslında tawney in kendisi dizinin herşeyi bir dünya harikası :)
Aynen oTawney'li sahnelerde son bölümde görsel bi tablo izledik:X Her karesini duvara psoter diye as:X

Aynen oTawney'li sahnelerde son bölümde görsel bi tablo izledik:X Her karesini duvara psoter diye as:X
şerif in kamera görüntülerini incelemesi acaba şerifi trey e götürecekmi ? bence şerif sonunda patlayacak gibi fazla yalan söylemeye dayanamayacak gibi :)
içimden bir ses şerif aslında iyi insan diyor :)

şerif in kamera görüntülerini incelemesi acaba şerifi trey e götürecekmi ? bence şerif sonunda patlayacak gibi fazla yalan söylemeye dayanamayacak gibi :)
içimden bir ses şerif aslında iyi insan diyor :)

Yukarda Allah var :F:F (diyerek söze başlayayım)

Şerif'in bi kötülüğünü görmedik. Şu an tarafsız bölgede. Ama kamera görüntülerinden nasıl bi bağlantı kurar olayı nasıl aktarır bilemiyorum. Evden topladiği delillerden de bişeyler çıkarsa Trey'i yakalayabilir. Zaten ceset dereden çıktı. Ölüm günüyle onlarin evine gittikleri gün belirlenir, Trey öbürünü öldürdüğünde Daniel dayak yiyip hastanelik olmuştu(b)

Yukarda Allah var :F:F (diyerek söze başlayayım)

Şerif'in bi kötülüğünü görmedik. Şu an tarafsız bölgede. Ama kamera görüntülerinden nasıl bi bağlantı kurar olayı nasıl aktarır bilemiyorum. Evden topladiği delillerden de bişeyler çıkarsa Trey'i yakalayabilir. Zaten ceset dereden çıktı. Ölüm günüyle onlarin evine gittikleri gün belirlenir, Trey öbürünü öldürdüğünde Daniel dayak yiyip hastanelik olmuştu(b)
şerif senatör ün etki alanında çıkarsa eminim daha doğru ve mantıklı kararlar verecektir :)

@sürgünüm hanı sezon finaline yorumun nerde ? :)

daniel in mahalle baskısı abartılı değil bence çünkü yaşadığı yer herkesin birbirini tanıyabildiği bi kasaba yani şehir değil
teddy nin daniel için söylediği sözler yenilir yutulur cinsten değildi o açıdan daniel in teddy nin totosuna kahve döşediği sahneyi çok sevmiştim :) demekki daniel in cezaevinden tecavüze uğraması homo oluşundan değilmiş zor ve şiddetten dolayıymış, teddy de anlamış oldu sanırım kahveyi totodan yiyince :))
suya atılan ceset konusunda aynı düşünüyoruz o trey denilen şahıs neden cesedin bulunmasını istemedi hep bir soru işareti yaratıyor . geçmişteki olayda kendisininde mi bir payı var acaba ?

bu arada tawney çok tatlı şeker ve güzel bir kız onu söylemeden geçmeyeyim :))
son yorumu birinci sezonun finali için yapmışsın ikinci sezonla alakalı hiç yorumun yok bence sen ikinci sezonu izlemeyi unuttun :)