tawney im çocuğunu düşürdü üzüldümmü hayır
sevinçten takla attım
zaten istemediği bir evlilik yürütüyor kız sonunda kurtuldu bir dertten , tawney üzülmüş gibi yaptı ama teddy inanmadı.. teddy e bu bu bölüm gerçekten üzüldüm ama yapacak bişey yok zorla güzellik olmuyor hayat böyle işte
önce tawney i evden kovması sonra pişman olup araması, sonra gidip sinirden parasını ödemeyen adamı dövmesi mükemmel sahnelerdi üzüntüsünü o kadar iyi yansıttıki ben bile üzüldüm adama hiç sevmediğim halde
tawney in en sıradan konuşması bile insana bir huzur veriyor, çocuğunu düşürdüğünü anlatırken ağzından dökülen sözler ninni gibiydi o ne mükemmel bir kadındır öyle aşık olmamak mümkün değil
daniel cephesinde ise anlaşma olayı daniel in aklını karıştırıyor kabul edip etmeme konusunda net bir karar veremedi ,
amantha anlaşma olayına karşı, daniel in anlaşmayı kabul etmemesini istiyor ..
amantha nın abisine olan sevgiside saygıya değer içten bir sevgi, geçmişe dönüşlerde amanthanın daniel e yazdığı mektuptada görüldüğü gibi amantha nın abisine olan düşkünlüğü samimi ve içten,
üvey baba ted de harika bir insan, gerçekten iki arada bir derede kaldı.. daniel i gözden çıkarmak istemiyor, ailenin dağılmasını istemiyor, bir yandanda oğlu ted e yapılanlar aklını kurcalıyor, bir yandan sahtekar senatör işleri kızıştırıyor
dizide senatör fırıldağı haricinde kötü adam yok gibi ..