Diğer Rectify - Dizi Yorumları

1x5

Bölümün başı aşırı durgun başladı ilk 15 dakika bomboştu benim için. Fakat sonradan temposu giderek yükselmeye başladı.

Diğer bölümlere göre zayıf bir bölümken sonlarıyla durumu toparladı.

Spoiler dışında bir şey çaktırmamaya çalıştım ama:

Sonunda resmen şok oldum. Hiç beklemiyordum. 😱

Bu arada Daniel'in Amantha'yı üzmesi. :bağır:

Daniel'in Tawney'i öpmek için izin istemesi çok kötü sahneydi, böyle mi gelişmesi gerekirdi bu olayın. :(

8/10
daniel çok kibar adam, ben o yönünü seviyorum öpmek için izin istedi ama olmadı işte :)

Tawney ve Daniel'i üvey kardeş sanıyordum. Teddy o ailenin çocuğumu yani.😱
Benim bildiğim öyle. Yoksa ben mi yanlış izliyorum kaç bölümdür. :D

Ama yok şimdi baktım soyisimlerden belli benim dediğim doğru. :):)
@OzaN ın dediği doğru tawney daniel in uvey kardeşinin karısı yani üvey yengesi oluyor :)

1x6 (Sezon Finali)

Geçen bölümün sonu ve IMDb puanın etkisiyle aksiyonun biraz daha fazla olduğu iyi bir bölüm bekliyordum ama yine çok durgundu. Bu durgunluk bazen iyi geliyor ama bazen de iyi gelmeyebiliyor. Galiba kafanın başka hiçbir şeyle meşgul olmadığı sessiz, sakin bir zamanda izlemek gerekiyor diziyi. Sanırım bu bölümü yanlış zamanda izlememin de bölümü pek beğenmememde etkisi olmuştur. :) Neyse spoiler içine geçelim. :)

Daniel'in öldürdüğünü sanmıştım ama öldürmemiş. Teddy olayın farkında mı değil mi anlamadım. Kendine yapılanı bilse ortalığı ayağa kaldırırdı gibime geliyor. :)

Bir önceki bölümde Amantha ve Daniel'in sahnesi olmamasından şikayet etmiştim, bu bölümde Daniel gerekeni yapıp konuştu kardeşiyle. :)

Sonu beni pek etkilemedi ama üzücü tabii Daniel'in düştüğü durum.

Sonuç olarak ilerisi için pek de merakta bırakmayan bir sezon finali oldu. :)

Sezon yorumunu inşallah geciktirmeden yaparım sezonluk yorum başlığına. :)

7/10

kardeş derken anneden yada babadan gelen bir kardeşlik değil ? tedy nin babası ile daniel in annesi evlenmişler çocuklarıda birbirine kardeş düşmüş ? sağlam bir kardeşlik yok bu işte :)
Üveyde olsa Daniel'e düşmanlık beslemesi doğru değil. Küçükken kıskanıyordur herhalde Daniel'i. Ayrıca kendisi tipsizin teki.:)

1x6 (Sezon Finali)

Geçen bölümün sonu ve IMDb puanın etkisiyle aksiyonun biraz daha fazla olduğu iyi bir bölüm bekliyordum ama yine çok durgundu. Bu durgunluk bazen iyi geliyor ama bazen de iyi gelmeyebiliyor. Galiba kafanın başka hiçbir şeyle meşgul olmadığı sessiz, sakin bir zamanda izlemek gerekiyor diziyi. Sanırım bu bölümü yanlış zamanda izlememin de bölümü pek beğenmememde etkisi olmuştur. :) Neyse spoiler içine geçelim. :)

Daniel'in öldürdüğünü sanmıştım ama öldürmemiş. Teddy olayın farkında mı değil mi anlamadım. Kendine yapılanı bilse ortalığı ayağa kaldırırdı gibime geliyor. :)

Bir önceki bölümde Amantha ve Daniel'in sahnesi olmamasından şikayet etmiştim, bu bölümde Daniel gerekeni yapıp konuştu kardeşiyle. :)

Sonu beni pek etkilemedi ama üzücü tabii Daniel'in düştüğü durum.

Sonuç olarak ilerisi için pek de merakta bırakmayan bir sezon finali oldu. :)

Sezon yorumunu inşallah geciktirmeden yaparım sezonluk yorum başlığına. :)

7/10
dediğin gibi sessiz sakin ortamda dikkatin dağılmayacağı bir anda diziyi izleyince eminim yorumun çok daha farklı olurdu .
sezonluk yorumu yapmadan önce bir kez daha izle eminim fikrin değişecektir sezonun final bölümü için :)

dediğin gibi sessiz sakin ortamda dikkatin dağılmayacağı bir anda diziyi izleyince eminim yorumun çok daha farklı olurdu .
sezonluk yorumu yapmadan önce bir kez daha izle eminim fikrin değişecektir sezonun final bölümü için :)
Bölümün her şeyini bildikten sonra bir anlamı olmaz ki tekrar izlemenin. :):)

2x7. bölümü izledim
yine çok güzel bir bölümdü

teddy ilk kez vicdana geldi ya da ailenin parçalanmasından korkup şikayetçi olmaktan vazgeçti ama polisle senatörün durmaya niyeti yok şimdide sanırım babasını kafalamaya çalışacaklar
amantha esrar içince bir başka güzelleşti tedy nin çalıştığı yere gelip yanındaki kızı pandiklediği sahnelerde çok şekerdi :)
bölümün en çarpıcı yerlerinden biri trey karakteriydi
trey hanna adlı kıza tecavüz edip öldüren kişi büyük ihtimal , intihar eden vatandaş george un silahını alıp danielle onun evine gitmeleri bir işler çevirdiğini gösteriyor , tekrar danieli tuzağa düşürecek gibi
trey in anlattıklarına bakılırsa daniel in kızın öldürülmesinde veya kıza tecavüz olayında hiç bir günahı yok,
yalnız neden hatırlamıyor olayı daniel yada neden üstlendi cinayeti,, acaba bişeymi içirdiler uyuşturucu falanmı verdiler oralar tam anlaşılamadı

sabırsızlıkla diğer bölümü bekliyoruz ..

S02B07 izledim

Hemencik dizinin bitmesine geldik:( Son 3 bölüm

Bu bölüm en iyi bölümlerden biriydi.
Teddy'i kötü bulan @destere 'ye şimdilik selam olsun:F Gerçi Teddy sonradan bir kötülük ama olsun fırsat bu fırsat selam yolayaım:A
Teddy insan doğasını en iyi yansıtan karakter bence. Canı yanınca o da kendince pencesiyle savunmaya geçiyor.
Amantha kafası iyiyken de çok iyiydi:A Tawney iyice Teddy'e olan sogukluğunu bi kenara bıraktı.

Daniel ben sana ne diyeyim çocogummm :bağır:
Eve girdiler.Duvarda kırıldı. Silahıda bırakır o... adam:bağır: Al sana Daniel'e suç atmak için kusursuz plan.

Daniel eve geldi, adamla kavga etti (kanıt duvar) sonra öldürdü nehre attı :bağır:

9/10
son 3 bölüm tansiyon daha da artmalı.

S02B07 izledim

Hemencik dizinin bitmesine geldik:( Son 3 bölüm

Bu bölüm en iyi bölümlerden biriydi.
Teddy'i kötü bulan @destere 'ye şimdilik selam olsun:F Gerçi Teddy sonradan bir kötülük ama olsun fırsat bu fırsat selam yolayaım:A
Teddy insan doğasını en iyi yansıtan karakter bence. Canı yanınca o da kendince pencesiyle savunmaya geçiyor.
Amantha kafası iyiyken de çok iyiydi:A Tawney iyice Teddy'e olan sogukluğunu bi kenara bıraktı.

Daniel ben sana ne diyeyim çocogummm :bağır:
Eve girdiler.Duvarda kırıldı. Silahıda bırakır o... adam:bağır: Al sana Daniel'e suç atmak için kusursuz plan.

Daniel eve geldi, adamla kavga etti (kanıt duvar) sonra öldürdü nehre attı :bağır:

9/10
son 3 bölüm tansiyon daha da artmalı.
gerçekten çok güzel bölümdü

teddy konusunda haklısın her insan için geçerli yani karısını kıskanması vesaire aynı zamanda ailesinin parçalanmasına razı olmayışı işte amantha nın yanına gelmesinden mutlu olması vesaire ama bir derinliği yok yani sıradan insan davranışları sergileyen biri ya da tawney i kendimden başkasına yakıştırmadığım için, sevmiyorum adamı :)) o kısım biraz karışık işte :)

gerçekten çok güzel bölümdü

teddy konusunda haklısın her insan için geçerli yani karısını kıskanması vesaire aynı zamanda ailesinin parçalanmasına razı olmayışı işte amantha nın yanına gelmesinden mutlu olması vesaire ama bir derinliği yok yani sıradan insan davranışları sergileyen biri ya da tawney i kendimden başkasına yakıştırmadığım için, sevmiyorum adamı :)) o kısım biraz karışık işte :)
Aynen Twney yüzünden olduguna inanıyorum:X
Tawney'nin de artık öpüşmesine karşilik vermesi izlerken "yoooo hayırr yaa" dememe tepki oldu:X Tabii içimden dedim :(

1x5

İlk kısmı biraz sıkıcıydı ama sonlara doğru hızla yükselişe geçti. :)

Daniel vaftiz olunca düzelir sandım ama yanılmışım önce Tawney'i öpmek istemesi daha sonra Teddy'i öldürmeye çalışması hayra alamet değil.😱

Amantha'da anladı Daniel'in Tawney'e birşeyler hissettiğini.:X

Teddy'in sözleride yenilir yutulur gibi değildi ama haklıydı.:)

8/10

1x6 (Sezon Finali)

Dizi ileri veya geri gitmeme konusunda ısrarını sezon finalinde de sürdürdü.:)

Daniel'in suçsuz olduğuna bende inanıyorum. Hannah'ın mezarının başında da kızın yakınları tarafından kötü şekilde dövülmesine üzüldüm.

Amantha ve Daniel sahneleri duygusaldı, keşke castı oluştururken Amantha Daniel'in sevgilisi olsaydı.:)

Daniel'e mahalle baskısı abartılı, hele Batı dünyasında..Bizde de sokakta hırsıza tecavüzcüye rastlarsın.

Teddy'i sevmesemde başına gelenleri doğru bulmadım, Daniel'e de yakıştıramadım.:(

İntihar eden vatandaşı dereye atan belliki kendilerine bi yoldan ulaşmamaları için delili ortadan yok etmek istedi. Kimliğini de o yüzden aldı. Ama ceset bulunursa her türlü teşhis edilir.:X @destere

8/10

1x6 (Sezon Finali)

Dizi ileri veya geri gitmeme konusunda ısrarını sezon finalinde de sürdürdü.:)

Daniel'in suçsuz olduğuna bende inanıyorum. Hannah'ın mezarının başında da kızın yakınları tarafından kötü şekilde dövülmesine üzüldüm.

Amantha ve Daniel sahneleri duygusaldı, keşke castı oluştururken Amantha Daniel'in sevgilisi olsaydı.:)

Daniel'e mahalle baskısı abartılı, hele Batı dünyasında..Bizde de sokakta hırsıza tecavüzcüye rastlarsın.

Teddy'i sevmesemde başına gelenleri doğru bulmadım, Daniel'e de yakıştıramadım.:(

İntihar eden vatandaşı dereye atan belliki kendilerine bi yoldan ulaşmamaları için delili ortadan yok etmek istedi. Kimliğini de o yüzden aldı. Ama ceset bulunursa her türlü teşhis edilir.:X @destere

8/10
daniel in mahalle baskısı abartılı değil bence çünkü yaşadığı yer herkesin birbirini tanıyabildiği bi kasaba yani şehir değil
teddy nin daniel için söylediği sözler yenilir yutulur cinsten değildi o açıdan daniel in teddy nin totosuna kahve döşediği sahneyi çok sevmiştim :) demekki daniel in cezaevinden tecavüze uğraması homo oluşundan değilmiş zor ve şiddetten dolayıymış, teddy de anlamış oldu sanırım kahveyi totodan yiyince :))
suya atılan ceset konusunda aynı düşünüyoruz o trey denilen şahıs neden cesedin bulunmasını istemedi hep bir soru işareti yaratıyor . geçmişteki olayda kendisininde mi bir payı var acaba ?

bu arada tawney çok tatlı şeker ve güzel bir kız onu söylemeden geçmeyeyim :))

daniel in mahalle baskısı abartılı değil bence çünkü yaşadığı yer herkesin birbirini tanıyabildiği bi kasaba yani şehir değil
teddy nin daniel için söylediği sözler yenilir yutulur cinsten değildi o açıdan daniel in teddy nin totosuna kahve döşediği sahneyi çok sevmiştim :) demekki daniel in cezaevinden tecavüze uğraması homo oluşundan değilmiş zor ve şiddetten dolayıymış, teddy de anlamış oldu sanırım kahveyi totodan yiyince :))
suya atılan ceset konusunda aynı düşünüyoruz o trey denilen şahıs neden cesedin bulunmasını istemedi hep bir soru işareti yaratıyor . geçmişteki olayda kendisininde mi bir payı var acaba ?
Suya atılan cesete ulaşılırsa, intihar eden vatandaşın ailesinede ulaşılmış olur. Ve onlar gerçeği açıklayabilirler ya da nebileyim evinde bir delilde bulunup Daniel'in suçsuz olduğu anlaşılabilir. Gerçek katil Trey ve işbirliği yaptığı başka arkadaşlarıda olabilir.