Diğer Rectify - Dizi Yorumları

belkiyle işmi yapılır :)

rectify 6. bölüm hangi gün çıkacak @Forumdash ?
Onun günü ben perşembe olarak biliyorum ama bekliyorum nete düşmesi için geç düşüyor. Pek bilinen bi kanal olmadiğindan heralde? Dizinin yeni bölümü düşmüş ben de bugun indirdim ve izledim vaktin varsa izle şimdi?
Spoi içinde seni andım sakın izlemeden bakma:X

S02B06 izledim
6.ytine seyirlik bi bölümdü. Annesinin doğum günü için aldiği fırını annesi beğnmedi:( Ama uvey babası beğendi, anneyle arası açık olan koca böylelikle karisinin gönlünü almiş oldu:X

Beklediğim sahneler gerçekleşti.Daha geçen gün @destere 'yle konuştuğum "Tawney Daniel" sahnesini bu bölüm gördük:X
Tawney ve Ted'in ilk hamile olduklarını öğrendiği sahne güzeldi ama sonradan Ted'in bi döneklik yapacağini anlamiştim:X Nitekim Ted bildiğimiz Ted ve yapti yapacağini herkese söyledi hamile olduklarını:(

Amentha ve Jon sahneleri güzeldi.Hatt Jon'un kadına ağzinin payını vermesi de güzeldi:X

Daniel geçen bölüm sonu olan derenin başinda oturdu bekledi. 7.bölümde heycan bekliyorum.Daniel önce mahallenin kuaförünüe şimdide mahallenin garsonuna da el attı:F Şerif Carl kahve olayını Senatöre anlattı ordan da bir heycan bekliyorum 7.bölümde:X

Onun günü ben perşembe olarak biliyorum ama bekliyorum nete düşmesi için geç düşüyor. Pek bilinen bi kanal olmadiğindan heralde? Dizinin yeni bölümü düşmüş ben de bugun indirdim ve izledim vaktin varsa izle şimdi?
Spoi içinde seni andım sakın izlemeden bakma:X

S02B06 izledim
6.ytine seyirlik bi bölümdü. Annesinin doğum günü için aldiği fırını annesi beğnmedi:( Ama uvey babası beğendi, anneyle arası açık olan koca böylelikle karisinin gönlünü almiş oldu:X

Beklediğim sahneler gerçekleşti.Daha geçen gün @destere 'yle konuştuğum "Tawney Daniel" sahnesini bu bölüm gördük:X
Tawney ve Ted'in ilk hamile olduklarını öğrendiği sahne güzeldi ama sonradan Ted'in bi döneklik yapacağini anlamiştim:X Nitekim Ted bildiğimiz Ted ve yapti yapacağini herkese söyledi hamile olduklarını:(

Amentha ve Jon sahneleri güzeldi.Hatt Jon'un kadına ağzinin payını vermesi de güzeldi:X

Daniel geçen bölüm sonu olan derenin başinda oturdu bekledi. 7.bölümde heycan bekliyorum.Daniel önce mahallenin kuaförünüe şimdide mahallenin garsonuna da el attı:F Şerif Carl kahve olayını Senatöre anlattı ordan da bir heycan bekliyorum 7.bölümde:X
bende bugün izledim 2x 6 . bölümü... harikaydı
daniel in büyük uğraşlar sonucu getirdiği fırın ın beğenilmemesi beğenilirmiş gibi yapılması tam bir hayal kırıklığı yarattı daniel için.. sonunda üvey baba durumu düzeltmeye çalıştı
daniel ve tawney karşılaştığı an ben teddy nin hamilelikten bahsedeceğini anlamıştım adamın karakterini çözdük artık
tawney konuşmasa bile duruşu yetiyor çok sempatik kadın :)

@sürgünüm @OzaN sizlerde durum nasıl ? :)

daniel in büyük uğraşlar sonucu getirdiği fırın ın beğenilmemesi beğenilirmiş gibi yapılması tam bir hayal kırıklığı yarattı daniel için.. sonunda üvey baba durumu düzeltmeye çalıştı
daniel ve tawney karşılaştığı an ben teddy nin hamilelikten bahsedeceğini anlamıştım adamın karakterini çözdük artık

İlk sezon kaç bölüm, bu akşam başlamayı düşünüyorum.:)

Acaba
Z ile lezley'i görebilecekmiyiz ilerleyen bölümlerde(b) Sanki veda etti gibiydi(b)

Acaba
Z ile lezley'i görebilecekmiyiz ilerleyen bölümlerde(b) Sanki veda etti gibiydi(b)
Z karakteri dizinin olmazsa olmazlarından değil çıksada diziden bişey kaybetmez dizi :)
diğer karakterler işi götürüyor zaten, daniel in hamileliği duyduktan sonraki hali ve tawney in hem ailenin sevincini paylaşırken göz ucuyla daniel e doğru bakışı..... bu sahne muhteşem çekilmişti :)

Toplam 12 bölüm, birşey değilmiş. Kaç dakika?:)
45 dakika ..

Z karakteri dizinin olmazsa olmazlarından değil çıksada diziden bişey kaybetmez dizi :)
diğer karakterler işi götürüyor zaten, daniel in hamileliği duyduktan sonraki hali ve tawney in hem ailenin sevincini paylaşırken göz ucuyla daniel e doğru bakışı..... bu sahne muhteşem çekilmişti :)

45 dakika ..
Şu
Kahve davası nolur sence? İlerler mi? Daniel'in son sahnede duydugu ses yine halisinasyon gibi bişey mi(b) Bu bölüm gerçekten iyidi :X

Şu
Kahve davası nolur sence? İlerler mi? Daniel'in son sahnede duydugu ses yine halisinasyon gibi bişey mi(b) Bu bölüm gerçekten iyidi :X
Z giderayak daniel e akıl verdi geçmişe bak diyerek, hanı sorunlardan kaçma anlamında sanırım.. daniel toparlayacak yavaştan .
kahve davası daniel i içeri attırmak için can atan senatörün ekmeğine yağ sürdü.. ben daniel in zarar görmesinden çok teddy nin rezil olmasına mutlu olurum :)) teddy kapatmaya çalışıyordu konuyu şimdi herkes totoya kahve sokuşturulduğunu öğrenecek :)

1x3

Nihayet izleyebildim. Dizi harika gidiyor. Hiç aksiyon olmadan bu kadar güzel, akıcı giden bir başka dizi görmedim herhalde. İyi ki dizinin ilk iki bölümünü doğru zamanlarda izlemişim de erkenden bırakma gibi bir hata yapmamışım.

Daniel'i sevmeye başladım gittikçe. Çocukça walkman ile vs eğlenmesi çok hoştu.

Abigail daha önce de dediğim gibi harika karakter. Sanırım üveydi, küçük kardeşi de iyi çocuk. :)

Sadece avukatlı, senatörlü sahnelerde biraz sıkılıyorum inşallah dalıp önemli bir şeyler kaçırmıyorumdur. :)

8 ile 9 arasında kararsız kaldım ama bu seferlik bol kullanmaktan yana olalım bakalım. :)

9/10

1x3

Nihayet izleyebildim. Dizi harika gidiyor. Hiç aksiyon olmadan bu kadar güzel, akıcı giden bir başka dizi görmedim herhalde. İyi ki dizinin ilk iki bölümünü doğru zamanlarda izlemişim de erkenden bırakma gibi bir hata yapmamışım.

Daniel'i sevmeye başladım gittikçe. Çocukça walkman ile vs eğlenmesi çok hoştu.

Abigail daha önce de dediğim gibi harika karakter. Sanırım üveydi, küçük kardeşi de iyi çocuk. :)

Sadece avukatlı, senatörlü sahnelerde biraz sıkılıyorum inşallah dalıp önemli bir şeyler kaçırmıyorumdur. :)

8 ile 9 arasında kararsız kaldım ama bu seferlik bol kullanmaktan yana olalım bakalım. :)

9/10
diziyi beğenmene sevindim.. bu tarz dizilerin çoğalması tek dileğim, aksiyon yaparak bişeyler anlatmaya çaılışmamış adamlar oturuşlarıyla, kalkışlarıyla, konuşmalarıyla ve tavırlarıyla izleyiciye karakterin ruh halini yansıtan nadir dizilerden biri ..
umarım bir gün bizdede çöp diziler yerine böyle kaliteli diziler yayınlanır ..

diziyi beğenmene sevindim.. bu tarz dizilerin çoğalması tek dileğim, aksiyon yaparak bişeyler anlatmaya çaılışmamış adamlar oturuşlarıyla, kalkışlarıyla, konuşmalarıyla ve tavırlarıyla izleyiciye karakterin ruh halini yansıtan nadir dizilerden biri ..
umarım bir gün bizdede çöp diziler yerine böyle kaliteli diziler yayınlanır ..
Anca paralı kanallarda yayınlanır böyle işler, bırak Türkiye'yi Amerika'da bile kimse izlemiyor. :(

1x4

Yine güzel bir bölümdü.

Yalnız anlamadığım Daniel herkese samimiyet gösterdi de kendisiyle çok yakından ilgilenen kardeşi Amantha ile pek bir samimi halini göremedik. :( Amantha'nın kendisi de gözükmedi bu bölümde ortalarda. Bu arada ben Abigail demişim bir önceki yorumda oyuncunun adıyla karışmış. :D

Tawney & Daniel yakınlaşması mutlaka olur ilerleyen bölümlerde, muhtemelen gelecek sezonu da beklemeyiz ama söylemeyin sürprizi kaçmasın. :D

Sondaki kadının teklifi enteresandı, Daniel'in de kabul etmesini beklemiyordum. 😱
😱

8/10

1x1

Böylesine ağır bir dizide ilginç bir şekilde devam etme isteği uyandırdı bende, Geçmişin derin izlerini silmeye çalışan Daniel'ın dramı var dizide. Gençliğinde yaşanan bir olay yüzünden cezalandırılan ve sonucunda idama çaptırılan sonra hata yapıldığını görerek ya da şüpheye düşülerek salıverilen adamın güncel dünyaya adapte olması anlatılıyor.

Herkese hitap edebilecek bir dizi olmadığı aşikar. Dizinin dram havası fena değil izlemeye devam edeceğim.:)

1x2

İkinci bölümde Daniel'in hayata karışma çabalarıyla geçti. Onun yerinde olsam nasıl davranırdım diye düşündüm de Allah düşmanımın başına vermesin çok zor. Baş rolü oynayan oyuncu çok iyimi değil ama bana göre fena değil, ben sevdim. Abigail Spencer mükemmel oyuncu onu vurgulamak lazım. Teddy'de nefret edilesi bir kişilik.:)

Tawney ile Daniel arasında abi kardeş ilişkisi dışında ne olabilir?

8/10

1x1

Böylesine ağır bir dizide ilginç bir şekilde devam etme isteği uyandırdı bende, Geçmişin derin izlerini silmeye çalışan Daniel'ın dramı var dizide. Gençliğinde yaşanan bir olay yüzünden cezalandırılan ve sonucunda idama çaptırılan sonra hata yapıldığını görerek ya da şüpheye düşülerek salıverilen adamın güncel dünyaya adapte olması anlatılıyor.

Herkese hitap edebilecek bir dizi olmadığı aşikar. Dizinin dram havası fena değil izlemeye devam edeceğim.:)

1x2

İkinci bölümde Daniel'in hayata karışma çabalarıyla geçti. Onun yerinde olsam nasıl davranırdım diye düşündüm de Allah düşmanımın başına vermesin çok zor. Baş rolü oynayan oyuncu çok iyimi değil ama bana göre fena değil, ben sevdim. Abigail Spencer mükemmel oyuncu onu vurgulamak lazım. Teddy'de nefret edilesi bir kişilik.:)

Tawney ile Daniel arasında abi kardeş ilişkisi dışında ne olabilir?

8/10
beğenmene sevindim benim çok sevdiğim dizilerden biri oldu rectify, favorin kim dersen tawney tabiki :)

spoiler içinde sorduğun soruyu @OzaN da sormuş ama cevaplamam izleyin öğrenin :))

1x3

İyi gidiyor dizi. Aksiyon falan yok ama zaten beklenmemeli herhalde, bu haliyle de güzel dizi.:)

Babası Daniel'in başına gelenlerden dolayı kalp krizi geçirip ölmüş galiba. Yalnız anlamadığım üzüntüden dolayı mı yoksa utancından dolayı mı öldü?:X

Çocukluğunu, gençlik yıllarını hatırlayıp özlemesi çok güzeldi, bisiklet sürerken yüzündeki mutluluk çok sahiciydi. Liseyi bitirdimi acaba ya da ilerde üniversiteye gidermi diye düşünmeye başladım.:)

8,5/10

1x5

Bölümün başı aşırı durgun başladı ilk 15 dakika bomboştu benim için. Fakat sonradan temposu giderek yükselmeye başladı.

Diğer bölümlere göre zayıf bir bölümken sonlarıyla durumu toparladı.

Spoiler dışında bir şey çaktırmamaya çalıştım ama:

Sonunda resmen şok oldum. Hiç beklemiyordum. 😱

Bu arada Daniel'in Amantha'yı üzmesi. :bağır:

Daniel'in Tawney'i öpmek için izin istemesi çok kötü sahneydi, böyle mi gelişmesi gerekirdi bu olayın. :(

8/10

1x4

Baya depresif bişey ama acaip bi atmosferi var. seyrediliyor.:)

Tawney değer verdiğini söyled Daniel'e.:)

Daniel'de dışarıda bana huzur veren tek dokunuş seninki..Müsait olmadığını biliyorum dedi Tawney'e.. bu iki kardeş ne ayak anlamadım.:)

Kafama takılan bir kaç soru: Tawney, Daniel'den yaşca çok küçük değil mi?
Tawney kaç yıldır evli çocuğu niye yok? vb.

Amantha'yı çok görmek istememize bu bölümde yüzüne hasret kaldık.:(

En sondaki kadın çocuklarım var demeyeydi iyiydi.:( Utanmıyormusun çocuklarının yüzüne nasıl bakacaksın diye mırıldandım kendi kendime.:)

Bs2pcb5IMAA3FRG.jpg

8/10

1x4

Baya depresif bişey ama acaip bi atmosferi var. seyrediliyor.:)

Tawney değer verdiğini söyled Daniel'e.:)

Daniel'de dışarıda bana huzur veren tek dokunuş seninki..Müsait olmadığını biliyorum dedi Tawney'e.. bu iki kardeş ne ayak anlamadım.:)

Kafama takılan bir kaç soru: Tawney, Daniel'den yaşca çok küçük değil mi?
Tawney kaç yıldır evli çocuğu niye yok? vb.

Amantha'yı çok görmek istememize bu bölümde yüzüne hasret kaldık.:(

En sondaki kadın çocuklarım var demeyeydi iyiydi.:( Utanmıyormusun çocuklarının yüzüne nasıl bakacaksın diye mırıldandım kendi kendime.:)

Bs2pcb5IMAA3FRG.jpg

8/10
Galiba Tawney ile Daniel'in kardeş olduklarını sanmışsın ama değil. Tawney, Daniel'in üvey kardeşinin karısı. :):)