Muhteşem Yüzyıl olmasa foruma hiç girmeyecek diyorsun.Ama az önce etiketlemişti
Muhteşem Yüzyıl olmasa foruma hiç girmeyecek diyorsun.Ama az önce etiketlemişti
hemen dedikoduO bende de var Her gece 4 dizi deviren ben 1'e düşürdüm şuan esniyorum Sahur olmasa yatardım heralde
onun varliğiyla birliği bir artık Nick'ini gören cennetlik Yine MY videosuna etiketleyip kaçmiş
tosbağa perşembe haricinde haftanın altı günü napıyorsun, ne iş çeviriyorsun gizli işmidir nedir )bilmiyorum fanca dilini
çte kurdum kenanla gerdeğe girmeden bereni kaçırıcam onun üzerinde çalışıyorumtosbağa perşembe haricinde haftanın altı günü napıyorsun, ne iş çeviriyorsun gizli işmidir nedir )
sen anca işini bilmeyen çavuşlar gibi oturup kendi çeteni avuçlarsın )çte kurdum kenanla gerdeğe girmeden bereni kaçırıcam onun üzerinde çalışıyorum
çetede bayan vardır belki?sen anca işini bilmeyen çavuşlar gibi oturup kendi çeteni avuçlarsın )
Böyle yazınca çok gözüküyor, 30'a da çıkarsın muhtemelen ama izlemeye kalkınca neredeyse hepsi ara vermiş oluyor. Aynı anda en fazla birkaç dizi çakışıyor. Süreler kısa, bölüm sayıları az yani izlemesi hiç de zor değil 30 diziyi.Forumda 6 Şubat'ta dizi yorumlamaya başlamışım, kaç tane dizi izledim sayısını çıkardım.
True Dedective
Orphan Black
Black Sails
Vikings
House of cards
Orange Is the New Black
Six Feet Under
Resurrection
Silicon Valley
Game of Thrones
Fargo
Ray Donovan
Sherlock
Homeland
ve son olarak You're the Worst'a başladım.
6 ayda 15 dizi, yılın diğer yarısında da 15 dizi izlesem (ki izlerim) toplam 30 dizi yapar.
Düşünüyordum hangisini unuttum diye Hannibal'ı unutmuşum, mutlaka vardır yine aklıma gelmeyen.
İzleyemediğim bütün efsane dizileri tek tek izleyeceğim. Kaç sezon ya da kaç bölüm olduğu önemli değil.Böyle yazınca çok gözüküyor, 30'a da çıkarsın muhtemelen ama izlemeye kalkınca neredeyse hepsi ara vermiş oluyor. Aynı anda en fazla birkaç dizi çakışıyor. Süreler kısa, bölüm sayıları az yani izlemesi hiç de zor değil 30 diziyi.
davul zurna eşliğinde domuz besliyor vatandaş unutulurmu
Bildiğim kadarıyla yok anca kıyıda köşede kalmış ve sadece 5-10 kişinin oyladığı dizi bölümleri olabilir.@OzaN Breaking Bad dışında Imdb bir bölümü 10 olan bir dizi var mı?
Çekemeyen Breaking Bad hayranları düşürmüştür.Bildiğim kadarıyla yok anca kıyıda köşede kalmış ve sadece 5-10 kişinin oyladığı dizi bölümleri olabilir.
Breaking Bad dışında sadece Hannibal'da gördüm 10 tam puanı dizi bölümü olarak ama o bölüm de 9.9'a düşmüş.
Off poster yakıyorrr Bence geçen sezonun en bomba işiydi ama TR'de değeri bilinmedi Umarım 2.sezonda bomba gibi olur. Yapımcısı yeni işe odaklanıp bunu sevsaklamaz inş
AynenÇekemeyen Breaking Bad hayranları düşürmüştür.
GoT'ta olmamasına şaşırdım açıkçası.