Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Leftovers'ı şuanlik kimseye önermiyorum, ama bi kere bakılsın:X Umarım Tyrant'ı seversin :A @destere 'yi beklettiğin Orange mı? :X
İyi iyi, kötü olsun zaten. İyi dizi yapmasınlar artık. Bu kadarı yeterli. :D (Komedi hariç, iyi komedi sayısında sıkıntı var. :D)

Tyrant'a şu aralar bakmam lazım sıra gelmez diğerlerine başlayınca. :)

Evet :)

Her diziyi izliyorsun @OzaN, normal bir durum şu anki halin. :D
SFU'da ben daha ilk sezonu bitirmedim. 😳 Uyarım sizlere. :) Ama bu yaz kaç sezonu bitireceğiz? 2 mi? 3 mü? Normal sezonda da izlemeye devam ederiz değil mi?

Benim böle bir sıkıntım yok. Ama bayramdan sonra GoT'a bakacağım. :D
İzlediğimin iki katı kadar da bırakıyorum ama yetmiyor. Biraz daha fazla bırakmam lazım galiba. :D

Valla kapsamlı planlama yapmadım. @Forumdash çabuk bitirmek istiyor. Bence çok acelesi yok ama yazın bitmesine daha çok var 3 biter herhalde. Geri kalan ikisini ise yayarak haftada 1-2 izlemek daha iyi olur bence. Böyle büyük diziyi çok hızlı tüketmeyelim. Fakat çoğunluk ne derse o olur. :):)

İyi iyi, kötü olsun zaten. İyi dizi yapmasınlar artık. Bu kadarı yeterli. :D (Komedi hariç, iyi komedi sayısında sıkıntı var. :D)

Tyrant'a şu aralar bakmam lazım sıra gelmez diğerlerine başlayınca. :)

Evet :)

İzlediğimin iki katı kadar da bırakıyorum ama yetmiyor. Biraz daha fazla bırakmam lazım galiba. :D

Valla kapsamlı planlama yapmadım. @Forumdash çabuk bitirmek istiyor. Bence çok acelesi yok ama yazın bitmesine daha çok var 3 biter herhalde. Geri kalan ikisini ise yayarak haftada 1-2 izlemek daha iyi olur bence. Böyle büyük diziyi çok hızlı tüketmeyelim. Fakat çoğunluk ne derse o olur. :):)
Bu bırakman gerekenler arasında Hannibal olmasın da. 😛

Ben de dediğin gibi yapmak istiyorum. 3'ü yaz için de zorlamayabiliriz de. Fark etmez. :)

Bayramdan sonraya erteledim çoğu diziyi, biraz planlayım dedim de korkunç bir tablo çıktı karşıma. :(

Ray Donovan (3 bölüm)
Boardwalk Empire
Six Feet Under
Orange Is The New Black
Rectify (10 bölüm)
Sherlock (6 bölüm)
Utopia (10 bölüm)
Tyrant (6 bölüm)
Galiba aralarından bazılarını feda etmek zorunda kalacağım. Utopia hiç başlamadım, başlarım diyordum ama bekleyen onca dizi varken yenisine başlamak olmaz. Dizileri düzene oturttuktan sonra bir ara şans veririm elbet. :)

Tyrant'ı çok beğenmezsem 1-2 bölümde bırakırım. Dizi sayısını az tutmam lazım...

Sherlock'a bayramdan sonra yer bulamam ikinci sezonu bayramdan önce izlemek lazım. Üçüncü sezonu ise birkaç ay sonraya ertelerim ben, siz isterseniz izlersiniz beni beklemeden. :) @gundix123 @sürgünüm

Ray Donovan bölümler birikmeden hemen 3 bölümü izlemem lazım. İlk işim Ray Donovan olmalı.

Rectify'da da güncele yetişmek için hızlı olmam lazım. Fakat 10 bölümü hızlı tüketmek kolay olmayacak. :( Aslında diziyi beğenmeseydim daha iyiydi ama sevdik bir kere. :D

Bu dizilerden sonra geriye etkinlik dizileri kalıyor...

Orange Is The New Black haftada iki bölüm devam edersek iyidir ama siz beni birkaç bölüm geçtiniz o nedenle yetişmem lazım ilk başta. :( @Forumdash @destere

Six Feet Under yine seri bir şekilde devam ederiz ama en azından ilk hafta 3 bölümde sınırlı kalsak iyi olur. :( @berkann @yatutarsa

Boardwalk Empire'da da yetişmek için hızlı olmamız lazım ama ilk hafta yetişmem gereken dizilerden vaktim olmayacak haftada 3 bölümle başlasak iyi olur. :( @gundix123

En sonunda kızıp arada 3-4 diziyi bırakacağım o olacak. Nasıl bu hale getirdim bilmiyorum. :D

Bayram haftası şöyle yaparsam biraz düzene girmiş oluyor. Ondan sonraki hafta rahatlamış olur.

30-JulRay DonovanRectify
31-JulRay DonovanOrange
01-AugSix Feet UnderBoardwalkRectify
02-AugRay DonovanOrange
03-AugSix Feet UnderBoardwalkRectify
rectify nasıl uzun gelebilir 10 bölüm su gibi geçer ben kendimi tutuyorum tutmasam 10 bölümü bir günde rahatlıkla bitiririm aynı durum orange da da var orange haftada iki gün çok az geliyor :)

Leftovers'ı şuanlik kimseye önermiyorum, ama bi kere bakılsın:X Umarım Tyrant'ı seversin :A @destere 'yi beklettiğin Orange mı? :X
orange dan bahsediyor sanırım :)
orange bekleye bekleye turşuluk oldu hala haftada iki bölüm diyor ? :)

rectify nasıl uzun gelebilir 10 bölüm su gibi geçer ben kendimi tutuyorum tutmasam 10 bölümü bir günde rahatlıkla bitiririm aynı durum orange da da var orange haftada iki gün çok az geliyor :)

Rectify'de kaçta kaldın :X Orange dün akşam aklıma bi düştü izlesem mi diye ama elimin altında film vardı onu seyrettim Allah'tan:X

Rectify'de kaçta kaldın :X Orange dün akşam aklıma bi düştü izlesem mi diye ama elimin altında film vardı onu seyrettim Allah'tan:X
rectifyde 3. ve 4. bölümleride izledim hızımı alamayıp beşe geçecektim nerdeyse
rectify konusunda bugün izlediğim bölümler hakkında yorumumu yaptım zaten :)
orange konusunda aynıyız bende izlememk için kendimi zor tutuyorum :)

rectifyde 3. ve 4. bölümleride izledim hızımı alamayıp beşe geçecektim nerdeyse
rectify konusunda yorumumu yaptım zaten :)
orange konusunda aynıyız bende izlememk için kendimi zor tutuyorum :)
Rectify günde 2 bölüm izliyorsan tamam o zaman çarşambaya filan 5'i izlermiyiz?
Orange çok boşta kalırsam bir attırıcam ortaya :X Merak ettiğim bir film oluyor indiriyorum bakıyorum "o da ne?😱" 2 saatimi harcamişim resmen:(

Rectify günde 2 bölüm izliyorsan tamam o zaman çarşambaya filan 5'i izlermiyiz?
Orange çok boşta kalırsam bir attırıcam ortaya :X Merak ettiğim bir film oluyor indiriyorum bakıyorum "o da ne?😱" 2 saatimi harcamişim resmen:(
bende araya film katayım arasıra yoksa diziler su gibi geçiyor sonra işini bilmeyen çavuşlar gibi oturup sıkıntıdan avuçlamaya başlıyoruz :))

İzlemesi zor olacağından değil de izlenmesi gereken çok fazla şey olduğundan uzun oluyor. :):)

ml2yit.jpg

Dexter'a benzemiyor mu? @OzaN @yatutarsa @cevaa :X (başka kim vardı izleyen(b))

bak o dediğim dexter videosu :D
@Forumdash @OzaN
bu da 9. sezon jeneriği (temsili) dizi böyle ti'ye alınmayı haketmiyor aslında ama o finalden sora müstehak da diyebiliriz :X
spoiler içerir

Orange Is the New Black'a da başlayamadım. Hangi birine yetişeyim. Kışın günde 3-4 bölüm izliyordum şimdi 2'den fazla izleyemiyorum. Uykum geliyor çöküyorum hemen.:X
O bende de var:F Her gece 4 dizi deviren ben 1'e düşürdüm şuan esniyorum:X Sahur olmasa yatardım heralde:F

pll de artık @xemrexxx bana yetişemiyor :)
onun varliğiyla birliği bir artık :bilmem: Nick'ini gören cennetlik:F Yine MY videosuna etiketleyip kaçmiş:T:

Orange Is the New Black'a da başlayamadım. Hangi birine yetişeyim. Kışın günde 3-4 bölüm izliyordum şimdi 2'den fazla izleyemiyorum. Uykum geliyor çöküyorum hemen.:X
orange dizisinde 2x4. bölümü bugün izledim sizide etiketledim orda, kazayla konuyu açmayın izlemediyseniz :)