fragmanını izlemiştim pek beğenmedim gibiben izlemedim
bende sana gang related diye yeni bir dizi var onu izledinmi diye soracaktım ? nasıl bişeydir acaba ?![]()
fragmanını izlemiştim pek beğenmedim gibiben izlemedim
bende sana gang related diye yeni bir dizi var onu izledinmi diye soracaktım ? nasıl bişeydir acaba ?![]()
imdb puanı 7 imişfragmanını izlemiştim pek beğenmedim gibi![]()
ki senin ayıla bayıla izlediğin pretty little liars 8.1; @Forumdash ın bozdu dediği revenge 8.1; yine cw nin ergonomik dizisi supernatural 8.8 iken hiç adil değil o point.ssimdb puanı 7 imiş
korku filmleri haricinde 8 puandan aşağı olan dizileri izlemiyorum
mesela senin ergenomik dizin the 100 de 7 puanda)
izlicem ama fok gibi diyorlar
Gang Related'i ben izleyeceğim konusunu da açarım isteyen izler. Terry O'Quinn diziye şans vermem için yeterli isterse imdb'si 5 olsun.ben izlemedim
reign in seyit ve şurası![]()
zaten adamın adı ingilizce seyit yerine geçen leith
@Çiğdem- @Forumdash @destere
yalnız burdakı kız şurayı canlandıran kızdan daha güzel ve sempatik görünüyorreign in seyit ve şurası![]()
zaten adamın adı ingilizce seyit yerine geçen leith
@Çiğdem- @Forumdash @destere
aaa hemen kaptı çocuğu görüyon mu 😱yalnız burdakı kız şurayı canlandıran kızdan daha güzel ve sempatik görünüyor
fotodakı oğlanda kıvanctan daha ttalı görünüyor![]()
arthur bu ka zayıf değilİlk baktığımda Arthur zannettim.![]()
İlk baktığımda dedim zaten.aaa hemen kaptı çocuğu görüyon mu 😱
arthur bu ka zayıf değil![]()
Özeti mi diyorsun?Yabancı dizilerin "önceki" kısımlarını çok seviyorum.![]()
Bence de iyiler, olmayan dizilerde eksikliği hissediliyor.
Ben olmayan diziye rastgelmedim daha komediler dışındaBence de iyiler, olmayan dizilerde eksikliği hissediliyor.![]()
Bu hafta yoktu sadece tek sahneye odaklı olduklarından.Ben olmayan diziye rastgelmedim daha komediler dışındaGoT'da yok galiba ama
![]()
Haha bir bölüm olmayinca öyle kalmış aklımdaBu hafta yoktu sadece tek sahneye odaklı olduklarından.
Sopranos'ta yoktu diye hatırlıyorum. Bir de Wire'da da hatırlamıyorum. Galiba eski HBO dizilerinde yokmuş.![]()