banamı diyorsun benim izlediğim bütün diziler fantastik zaten kurt adam vampir hepsi var yanı her çeşitvampirli dizi izliyor yuh yani )
banamı diyorsun benim izlediğim bütün diziler fantastik zaten kurt adam vampir hepsi var yanı her çeşitvampirli dizi izliyor yuh yani )
Geldi klaus 2. Sezon 8. Bolumdeyim Cok heyecanli ve muthis bir dizi yailk sezon katrina falan muhteşem bitmişti 2.sezonun sonuna doğru the originals oyuncuları katılıcak diziye klaus gelicek ozaman daha çok bağımlısı olucaksın dizinin asıl ozaman baslıcak olaylar 🙂🙂
yok cnm klaus son bölümlerde geliyor 2.sezonun senin gördüğün eljiahtır siyah saçlı takım elbiseli olanı diyorsan eğer 🙂🙂Geldi klaus 2. Sezon 8. Bolumdeyim Cok heyecanli ve muthis bir dizi ya
sana diyorum o originalsmıdır nedir bir bölüm izledim ikinciye geçemedimbanamı diyorsun benim izlediğim bütün diziler fantastik zaten kurt adam vampir hepsi var yanı her çeşit
aaa yılın açık ara en iyi dizisi nesini beğenmedin 🙂🙂sana diyorum o originalsmıdır nedir bir bölüm izledim ikinciye geçemedim
keşke açık olsa açık yerleride yok bir parlak oğlan var onu bunu ısırıp kanını emiyor )aaa yılın açık ara en iyi dizisi nesini beğenmedin 🙂🙂
ozaman the vampiria diraies izliceksin cnmkeşke açık olsa açık yerleride yok bir parlak oğlan var onu bunu ısırıp kanını emiyor )
ozaman the vampiria diraies izliceksin cnm
klaus bu dizide ortaya çıkmıstı önce sonra yan dizisi the originals oldu yanı senin kalite falan aradığın yok oyüzden vampir günlüklerine bak en iyisi sen
joseph morgan koşuyordu bunun peşinde kafanı koparır vlla haha ben bayan oyuncuları genelde sevmiyorum biliyorsun ama bu kızı dizideki rolunu beğeniyorum ve gerçektende yanı şeker gibi maşallah kıskanc olmadığımıda anlamışşınızdır artık özellikle @xemrexxx ben hak edene övgüde ederim yanı
ama bu kız sevilmeyecek gibi değil) illaki karşı cinsi sevmek gerekmiyor mesela @xemrexxx de hem gül ağa yı hemde joseph morgülü beğeniyor karışık takılıyor normal yanijoseph morgan koşuyordu bunun peşinde kafanı koparır vlla haha ben bayan oyuncuları genelde sevmiyorum biliyorsun ama bu kızı dizideki rolunu beğeniyorum ve gerçektende yanı şeker gibi maşallah kıskanc olmadığımıda anlamışşınızdır artık özellikle @xemrexxx ben hak edene övgüde ederim yanı
Tamam neyse de asıl sordugum şu diziyi ne zaman izliyoruz??? Pazartesi izleyeceğimiz dizilere başlayalım artık.Yayın dönemi bitti, Fargoda bitti gecelerimi oyalacak bişeyler lazım banaAdı lazım değil şapkalı desen anlardık.
Ray Donovan'ı baştan izle.Tamam neyse de asıl sordugum şu diziyi ne zaman izliyoruz??? Pazartesi izleyeceğimiz dizilere başlayalım artık.Yayın dönemi bitti, Fargoda bitti gecelerimi oyalacak bişeyler lazım bana
B.Empire bitti bitecek gerek yok bi daha başlamaya, Sen SFU'ı yayarak izlemeyi düşünüyordun dimi??? Ben yazın bitirmeyi düşünüyordum acaba önden mi başlasamRay Donovan'ı baştan izle.
Ramazan'da izleyeceğiz Suits'i. Önümüzdeki iki hafta ben baya yoğunum anca ondan sonra Masters of Sex'e, Six Feet Under'a başlarız.
İstersen Boardwalk Empire izle iki sezon, bize yetiş. Komedilerden eksiklerin vardı onlardan izleyebilirsin. The Sopranos'u da iki sezon izleyip yetişebilirsin. Bilmiyorum başka ne var benim izleyip senin izlemediğin.
Yok başlama sakın öyle bir zevki olmaz.B.Empire bitti bitecek gerek yok bi daha başlamaya, Sen SFU'ı yayarak izlemeyi düşünüyordun dimi??? Ben yazın bitirmeyi düşünüyordum acaba önden mi başlasam
SFU bitti de onu CNBC-e verirken de hep izlemek istemiştim ama o zamanlar bu kadar dizilere önem veremiyordum o içimde uhde kaldı Tamam beklerim 2 hafta daha O arada B-99 izleyeyimYok başlama sakın öyle bir zevki olmaz.
Yeni bölümleri bitti ama unutulmazlar arasına girdi bile. SFU da bitti ona bakılırsa.
Yanına bir tane daha komedi al bence, üst üste 3-4 bölüm izlersen belki tam zevkini alamazsın.SFU bitti de onu CNBC-e verirken de hep izlemek istemiştim ama o zamanlar bu kadar dizilere önem veremiyordum o içimde uhde kaldı Tamam beklerim 2 hafta daha O arada B-99 izleyeyim
2 broke girls var Ama öyle karişik izleyemiyorum ben. Peşpeşe izlediğimde karaktere daha çabuk alişiyorum böylece ve izlenecek olan diziler listeme giriyorlar Seneye komedi yok bide kesinlikle B-99'u sevmem lazımYanına bir tane daha komedi al bence, üst üste 3-4 bölüm izlersen belki tam zevkini alamazsın.
Doğru aslında ben de özellikle komedileri günde 3-4 bölüm izleyince daha da çok seviyorum.2 broke girls var Ama öyle karişik izleyemiyorum ben. Peşpeşe izlediğimde karaktere daha çabuk alişiyorum böylece ve izlenecek olan diziler listeme giriyorlar Seneye komedi yok bide kesinlikle B-99'u sevmem lazım
Off bunu görmüştüm ve paylaşacaktim Çook güzel yaa
Aklımın bi kenarında Friends var Önce şu B99'u izleyeyim yaz takvimime Friends'i de sıkıştırmaya çalişcamDoğru aslında ben de özellikle komedileri günde 3-4 bölüm izleyince daha da çok seviyorum.
İnşallah seversin ben çok övüp beklenti yükseltmemişimdir inşallah. Ben sıfır beklentiyle başlamıştım.
Sana birkaç komedi daha ayarlamak lazım. Gerçi şimdi listeme baktım da TBBT ve Modern Family dışında devam eden çok da önemli komedi yok. Onları da çok bölüm diye istemiyorsun galiba. Silicon Valley'i zaten izliyorsun. Mom önereceğim kadar çok üst düzey değil. Goldbergs ve Veep'in altyazısı yok. It's Always ve Community'de yetişebilirsin bize.
Bir de 8 bölüm Hello Ladies izle istersen beni beklediğin zamanlardan birinde.
Bir B99 dediğin 325 tane dizi saydım yine daha fazla uzatmayım.