😱 maşallah4 bitmek üzere.![]()
😱 maşallah4 bitmek üzere.![]()
😱 maşallahbunun yarısı performansı breaking bad'de de bekliyoruz
![]()
inşallahİnşallah olacak o da.
Sen kaçtasın BB'de?
inşallah2*4'teyim, araya spoi ve çok dizi girdi kaynadı bb yoksa ilk hızla gitseydim şimdiye ikinci kez izliyor olurdum
![]()
ilerleyemedimSen de çok ilerlememişsin.Yaza bitiririz artık.
![]()
aaa senden korkulur vlla muhteşem yüzyıl bitmeden hemen yabancı versionunu bulmuşsun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sezon finali geldi çattı![]()
benden başka izleyen bir @BesaleT oalbilir
neyse deli kral henry oğlunu öldürüp gelini ile evlenme peşinde iyice kafayı yediolmayan orduyla ingiltereye saldıracak sonra
tam @destere kafasında
@mrt-06 my bitince buna başlayabilirsin my ile aynı dönemde geçiyi bir my olmasa da
bak @Çiğdem- ne ka mutlular kıskan
![]()
@destere sen de buna baküşümüşler bir ısıtıver kızcağızları
![]()
izliyodum zaten bunuaaa senden korkulur vlla muhteşem yüzyıl bitmeden hemen yabancı versionunu bulmuşsun
😱😱😱
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sezon finali geldi çattı![]()
benden başka izleyen bir @BesaleT oalbilir
neyse deli kral henry oğlunu öldürüp gelini ile evlenme peşinde iyice kafayı yediolmayan orduyla ingiltereye saldıracak sonra
tam @destere kafasında
@mrt-06 my bitince buna başlayabilirsin my ile aynı dönemde geçiyi bir my olmasa da
bak @Çiğdem- ne ka mutlular kıskan
![]()
@destere sen de buna baküşümüşler bir ısıtıver kızcağızları
![]()
yabancı versiyonu MY yi üçe katlar kalitede my izlemediysen bunu izle çiğdem olunca bari en iyisi olsunaaa senden korkulur vlla muhteşem yüzyıl bitmeden hemen yabancı versionunu bulmuşsun
😱😱😱
yok lo bu fransadaki henry i anlatıyorbu dizinin ismi neydi ingiltere tarihini anlatan henry dönemli dizi değilmi?![]()
yabancı versiyonu MY yi üçe katlar kalitede my izlemediysen bunu izle çiğdem olunca bari en iyisi olsun![]()
tudors değilmiydi?yok lo bu fransadaki henry i anlatıyordaha doğrusu mary i anlatıyor
![]()
bu reigntudors değilmiydi?
bu reign2.sezon onayı aldı 1.sezon finali bu hafta
bak mary bubu kızla evlenen hem fransa hem ingiltere hem iskoçya kralı olacak artık akrabalık bağları nasıl karıştıysa
![]()
resim yanlış olmuş düzelttimhımm şu ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler diyen mary ?
sonra giyotinle kafasını uçuruyorlar devrim sırasında.. o mary ?.. onunla evlenmem sonunu biliyorum![]()
donunu düşüren kahraman olamaz der , kızın peşinde koştururum giyotin vız gelirresim yanlış olmuş düzelttim![]()
3 ülkeye kral oluyon bir de bonusdonunu düşüren kahraman olamaz der , kızın peşinde koştururum giyotin vız gelir)
boşver krallığı? kızı kaptıktan sonra üç ülkeye tosbağa bile oluruz3 ülkeye kral oluyon bir de bonus![]()
çiğdem şunları düşünüyor şu anboşver krallığı? kızı kaptıktan sonra üç ülkeye tosbağa bile oluruz
dimi @Çiğdem- ? bana hak veriyorsundur umarım![]()
bunlarda dizinin gül ve sümbül serisi sanırımçiğdem şunları düşünüyor şu an
![]()
![]()
yok bunlar mary ile evlenmeye çalışan parlaklar